• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Evet temızlık yaotım batırma dedı
Hayır yani tmm deyip bi bes dakka sonra gidip bi parça ekmektemi alıp yiyemediniz arkanızı toplarsiniz sonuçta ne alaka.
Vallaha benim midem rahatsizlaniyor zeytinyağlı bsy yediğim zaman Kaynanama bunu defalarca söylememe rağmen yağları karıştırdı gizlice yemeğe koydu bi gece ac yattım ertesi gün sabrın tükendiği icin ağzımı açtım sen rahatsız oluyosun diye yemediğim yemekleri yapmıyorum ben sen neden saygi duymuyorsun diye hemde eşimin ve kaynatamin yanında kıkır kıkır güldü sen gül dedim bundan sonra kendin yapar kendin yersin deyince eşimde kızınca kaldi simdi eve zeytinyağ girmiyor :KK48:

Yahu ne kadar abarmışın ayıp valla

Obezler diye insanları kücumseme kimsenin yarin ne olacağı belli olmaz

Yahu ne kadar abartmışın ayıp valla

Obezler diye insanları kücumseme kimsenin yarin ne olacağı belli olmaz

Evıne gıtsın atnı mahallede asevımı benim evım sızde bır tuhafaınız

Haftada bır duse gırıyo bende kalmadaın aynı mahalle de zorundamıyım yatılı
Ben zaten ilk cümlede sizde kalması sacma dedim farkındaysanız ama geldiyselerde sabredip bakmak zorundasınız sizin eşinizin ailesi eşiniz sizin ailenize boyle yapsaydı kendi annen olsaydı yine tiksincekmiydiniz kusura bakmayinda hala abartiyosunuz ve yedikleri resmen gözünüze batıyor kendi aileniz olsaydı bu sekilde batarmiydi yoksa herşeyi önlerine serermiydiniz biraz empati yapın eşinizle herşeyi seçebilirsiniz ama anne babayı asla o yuzden eşinizin bi sucuda yok

Ya siz şakamısınız hiçmi vicnanınız yok insan terler de kokar da yıkanır geçer sütyen takıp takmaması da sizi ilgilendirmez tiksiniyorsanız annenizin evinden dönmeyin aynı mahallede oturup sizde kalmaları biraz tuhaf olmuş ama eminim bi iki gün kalmıslardır en fazla ve siz bu durumu abartmıssınızdır çünkü insanlar hakkında nasıl konuşmanız gerektiğini bilmiyorsunuz yazık size ben erkek olsam eşim annem hakkında böyle dengesiz konuşsa bende annesinin evine gönderirim ve geri dönüşü olmaz eşiniz çok haklı.

Back
X