Kaynanam..

_Hafra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
27
20
3
Kizlar merhaba
Geçenlerde bize misafir gelmisti bir icecekle yanimda bisküvi gibi bisey getirmişlerdi o gün kaynanam bizde kaldı evden cikarken mesela bisküvi 10 taneyse 8 tanesini alip gitmis görünce cok şaşırdım üzüldüm niye boyle bisey yaptı hadi neyse şuna uzuldum bebegim var 4 bucuk aylik cocuga hic bisey almadi klasik adet dogunca bi altın takti o kadar yani torunu sonucta maddi imkanida var bana garip geliyo böyle davranmasi Yanlışmı düşünüyorum

Bencede haklısın almalı torunu sonuçta da ben bisküvi olayına takıldım neden aldı ki sen sormadınmı anne neden aldın hayırdır diye ?

Bencede haklısın almalı torunu sonuçta da ben bisküvi olayına takıldım neden aldı ki sen sormadınmı anne neden aldın hayırdır diye ?
O gittikten sonra gördüm kotu niyeti yoktur diye düşünüyorum ama yanlış geldi bana ben onlarin evinden canim cekse dahi bisey almiyorum alamiyorum..

Alma zaten alırsan laf olur canım :) valla ben biraz bu konularda fenayım hemeb arayıp anne gelen hediyeler eksik sen mi aldın diye sorardım :) bide torununa bişey almadığını da yüzüne vururdum :)

Alma zaten alırsan laf olur canım :) valla ben biraz bu konularda fenayım hemeb arayıp anne gelen hediyeler eksik sen mi aldın diye sorardım :) bide torununa bişey almadığını da yüzüne vururdum :)
Ben pek yapamam öyle yapı itibariyle :))

Ben pek yapamam öyle yapı itibariyle :))
Senin zaten yapamayacağını bildiği için böyle davranıyor belli ki kıyamam sana. Üzülme eşinle mutluysan gerisi boş onlar kapı kapanınca dışarda kalanlar :KK54:

Benim kvde de bir çeyrek taktı gitti. Hiçbir şey almadı. Sağolsun rahmetli annem herseyini aldı.
Gerçi ben kvde den hiçbir şey beklemiyordum. Yaniltmadi. Dugunumde de el gibi geldi gitti.

Benim kvde de bir çeyrek taktı gitti. Hiçbir şey almadı. Sağolsun rahmetli annem herseyini aldı.
Gerçi ben kvde den hiçbir şey beklemiyordum. Yaniltmadi. Dugunumde de el gibi geldi gitti.
Böyle yapınca ellerine ne geciyor anlamıyorum. Benim annemde bir kv torununun herşeyini alıyor ama yaranamıyor gelin hanım beğenip giydirmiyor bile aldıklarını :sopa:

Böyle yapınca ellerine ne geciyor anlamıyorum. Benim annemde bir kv torununun herşeyini alıyor ama yaranamıyor gelin hanım beğenip giydirmiyor bile aldıklarını :sopa:
O birşey mi. Annem oğluma yatak, yorgan, yastık vs gibi şeyleri kendi yaptı yünden. Benim kvde de oğlumun bebeklik yorganı duruyor sana onu vereyim dedi. Kömürlük gibi bir yerden kocamın 30 senelik bebeklik yorganini gösterdi. Küf ve pislik içindeydi ;)

:KK57: çok şaşırdım ya ayıp gerçekten oğlunun hiç mi hatrı yok ele güne karşı
Benim ablam kv desi ile yasadi iki sene. Diğer eltileri uzakta. Uzaktakilere ve kızına çeyrek takmış. Ablam o evde yaşadığı için bırak altını bı on TL bile takmamis ;)

O birşey mi. Annem oğluma yatak, yorgan, yastık vs gibi şeyleri kendi yaptı yünden. Benim kvde de oğlumun bebeklik yorganı duruyor sana onu vereyim dedi. Kömürlük gibi bir yerden kocamın 30 senelik bebeklik yorganini gösterdi. Küf ve pislik içindeydi :KK66:
Annelerimiz iyiki var valla canım başın sağolsun rahmetli herşeyini yapmış maşallah nur içinde yatsın. Küflü yorganı sen kendin ört anne deseydin :halay:

Benim ablam kv desi ile yasadi iki sene. Diğer eltileri uzakta. Uzaktakilere ve kızına çeyrek takmış. Ablam o evde yaşadığı için bırak altını bı on TL bile takmamis :KK66:
Haha ne insanlar var yahu :KK71: bizimkide kendi annesinin aldıklarını kullanıp bizim aldıklarımızı rafa kaldırıyor neymiş çok kıyafeti oyuncağı varmış onlar kalsınmış :-)

Annelerimiz iyiki var valla canım başın sağolsun rahmetli herşeyini yapmış maşallah nur içinde yatsın. Küflü yorganı sen kendin ört anne deseydin :halay:
Yok ben almayayım hatırası var belli ki, zaten annem bana yaptı gereği yok dedim. ;) Annem içinde sağolasın.

Haha ne insanlar var yahu :KK71: bizimkide kendi annesinin aldıklarını kullanıp bizim aldıklarımızı rafa kaldırıyor neymiş çok kıyafeti oyuncağı varmış onlar kalsınmış :-)
Kıymet bilmeyene almayacaksin aslında. Sana komik birşey anlatayım. Benim cocuguma benim tarafımdan o kadar çok altın geldi ki. Misal bı abim tam altın, babam yarım, annem çeyrek, diğer abim yarım vs derken nerdeyse 30 gramlık bilezik alabiliyordum, bunca altınla. Kvdem gelirken bir çeyrek getirmiş, kvdemin annesi de kolye ucu olan harf almış. Evladımin isminin baş harfi yani. Sonuç benim evlat erkek, kolye ucu ne alakaysa ;)))))

Kıymet bilmeyene almayacaksin aslında. Sana komik birşey anlatayım. Benim cocuguma benim tarafımdan o kadar çok altın geldi ki. Misal bı abim tam altın, babam yarım, annem çeyrek, diğer abim yarım vs derken nerdeyse 30 gramlık bilezik alabiliyordum, bunca altınla. Kvdem gelirken bir çeyrek getirmiş, kvdemin annesi de kolye ucu olan harf almış. Evladımin isminin baş harfi yani. Sonuç benim evlat erkek, kolye ucu ne alakaysa :KK66:))))
Kolye ucu olayı efsaneymiş ya harbiden :-) Allah razı olsun düşünmüşler haha :halay:

Kolye ucu olayı efsaneymiş ya harbiden :-) Allah razı olsun düşünmüşler haha :halay:
Bende hikaye çok. Altınları bilezik yapalım harcanmasın dedim, kvdem oğlumu kastederek "çocuğumun altınlarını mi yiceksin" dedi. Hayır o altınlar zaten benim ailemden geldi. Kimin altınlarını yiyeceksem artık ;))))

Back
X