Kaynanam..

benim kv pek bisey almadi, aldigi uc takim ikisi okula giderken giyecek kadar büyük, bi takım da zar zor oldu. laf olmasin diye bi iki kez giydirip kaldirdim.

ama benim kv dünyayı almis gibi surekli konusur. usenmez 40 kere benim aldigim demi, benim aldigim takim, su kadar para verdim, benim aldigimi giydiriyo, benim aldigim nasil da iyiymis demi, benim aldigim cok iyiymis....
ben rahatsiz oldugum icin giydirip de konusmasini dinlemek istemiyorum

annemin aldiklariyla buyuyo cocuk, kadin magaza acacak kadar cok sey almis, kaynanam da uc takimi iki hirkayi gozunde buyutup anneminkini kucumsuyo. bide alinan seyler kalitesiz naylon sentetik falansa giydirmiyorum. kim almis olursa olsun cocugu oyle gorunce ben bunaliyorum

ama teyzemin gelini de teyzem o kadar kaliteli guzel seyler almasina ragmen giydirmiyo asla ve bisey almadiniz diye de basina kakiyo:işsiz:

bazen gelinlere yaranilmiyo cidden

konu sahibi sen de takma bosver, alip da sacma sapan seyleri giydir diye tutturmasindan almamasi daha iyi, bide bazilari torun erkek tarafinindir ama herseyini kiz annesi yapar diye dusunuyo:deli:
Ben zaten yok kız annesi yapar yok oğlan annesi yapar durumlarına karşıyım kimin durumu varsa gücü yettiğince yapar annen beşiği alıyorsa kv bebek arabası alır biri bilezik takar biri künye yapar ne bilim içinden gelmesi önemli olan bana ufak bi çorap bile alsa kv mutlu oluyorum mesela ama baştan da söylüyorum bigün çocuğum olursa beşiği sizden diye :-) o da sen yap da çocugu biz alırız ne gerekiyorsa der. Kv min ahdı varmış zaten bilezik yapcam gelinime dogumunda bana yapılmadı içimde kaldı diyor . Allah herkesin gönlüne göre versin de fesatlanmaya gerek yok hem gelinler için hem kv için sözüm. :KK15:

Bu laflar çok tuhafima gidiyor almadı etmedi yapmadı. Canınıza yazık kardeşler. Böyle şeyler kafaya takılır mı hiç? Altın takmış işte o da olumlu. O da olsun suyundan da koysun. İki bisküvi yani bunu neden dert ettiniz ki? Hayatta ciddiye alınacak çok mesele var.

Ben zaten yok kız annesi yapar yok oğlan annesi yapar durumlarına karşıyım kimin durumu varsa gücü yettiğince yapar annen beşiği alıyorsa kv bebek arabası alır biri bilezik takar biri künye yapar ne bilim içinden gelmesi önemli olan bana ufak bi çorap bile alsa kv mutlu oluyorum mesela ama baştan da söylüyorum bigün çocuğum olursa beşiği sizden diye :-) o da sen yap da çocugu biz alırız ne gerekiyorsa der. Kv min ahdı varmış zaten bilezik yapcam gelinime dogumunda bana yapılmadı içimde kaldı diyor . Allah herkesin gönlüne göre versin de fesatlanmaya gerek yok hem gelinler için hem kv için sözüm. :KK15:

cok doğru diyosun

allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Çok enteresansınız.
Sürekli evinizden bir şeyler alıp evine taşıyan bir tip değilse 1 bisküviyi mi dert ediyorsunuz?

Altın takmış zaten daha ne bekliyorsunuz mesela?

Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.

Minimum beklentiniz olsun.
Yapacakları en küçük jest bile sizi mest eder.

Böyle dertlere gerek kalmaz.

bu kız annelerinden,bizde niye yok.gelinim,internetten beğeniyor,ben alıyorum.oyuncaktan kıyafete kadar.

biz de bebeğin odasını kızın ailesi alır.ama torunumunkini biz alacağız.
ama bebek doğduktan sonra,gelinim de alınan iki nevresim için,benim ailem herşeyi yaptı derse şaşırmam.burada okuduğum konulardan yola çıkarak.

özel hastanede doğumunu yaptıracağız,odasını alacağız(perdesinden kapı süsüne kadar)kıyafet ,oyuncak alıyorum.demek ki çeyrek takarsam laf gelecek.kayınvalideler olarak şaşkınız,daha ne yapsak diye.

not:bisküvi konusunda haklısınız.

Evlenmeden önce kayınvalideleri kötü diyerek genellememek gerektiğini aslında insanların iyi veya kötü olduğuna sizin sayenizde ikna olmuştum.
2 sene sonra güncelleme yapıyorum.
Siz küçük bir azınlıksınız gerçekten.
Keşke sizin gibi bir kayınvalidem olsaydı...

Back
X