- 9 Mart 2018
- 17
- 8
- 6
- 37
- Konu Sahibi srkygldndry
-
Töbe töbeeapartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.
Böyle bir cümle okuduktan sonra şikayet etme hakkı olmadıklarını düşünüyorum konu açanların.aile binasinda oturuyoruz.
Bunun bı çözümü yok tek yol oradan taşınmak başka türlü evinizin huzuru olmaz eşiniz ne dicek annesine anne az gel çok geliyosun mu ??? Hayatta demez denmez de zaten kv nin azıcık düşünse yeter ama o da düşünmezIki yillik evliyim ve esimle hergun kavga ediyoruz.aile binasinda oturuyoruz.surekli bize geliyor.birde 6 aylik kizim var kaynanama gun dogdu gece 2 de bile torunumu ozledim diye ariyo geliyo.gelemesede her gun ariyo kapi sesini duyar duymaz cama cikiyo nereye diye soruyo.esimde annemin kotu niyeti yok diyip benle tartisiyo.anlamiyo cok yalnizim iyi degilim.psikolojim cok bozuk.ole akil oyunlari yapiyoki anlatamam.kapimda baska ayakkabi gorunce kapiyi kiricak gibi caliyo acmazsam zile basip ismimle cagiriyo ac diye.ama esime sorarsan ne varki bunda diyo.apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.cok arsiz gicik bi tip.sabah kahvaltisini bende aksam yemegjni baskasinda idare ediyo.esimle aramiz kotu duzelmiyo surekli konuyu aciuorum huylariyla alakali esimde tartisiyo benle napcam bilmiyorum
Bence başlık eşim olmalıymış. Sonuçta izin veren ve görmezden gelen eşiniz.Iki yillik evliyim ve esimle hergun kavga ediyoruz.aile binasinda oturuyoruz.surekli bize geliyor.birde 6 aylik kizim var kaynanama gun dogdu gece 2 de bile torunumu ozledim diye ariyo geliyo.gelemesede her gun ariyo kapi sesini duyar duymaz cama cikiyo nereye diye soruyo.esimde annemin kotu niyeti yok diyip benle tartisiyo.anlamiyo cok yalnizim iyi degilim.psikolojim cok bozuk.ole akil oyunlari yapiyoki anlatamam.kapimda baska ayakkabi gorunce kapiyi kiricak gibi caliyo acmazsam zile basip ismimle cagiriyo ac diye.ama esime sorarsan ne varki bunda diyo.apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.cok arsiz gicik bi tip.sabah kahvaltisini bende aksam yemegjni baskasinda idare ediyo.esimle aramiz kotu duzelmiyo surekli konuyu aciuorum huylariyla alakali esimde tartisiyo benle napcam bilmiyorum
Cocuk bagirmadi kaynanam benim sabah 8 e kadar uyumaz gece apartmanda cirit atar.sevesi gelmis 2 de cocugu guya.esimde saat kac olursa olsun acar kapiyi tele bile cevp verir.hatta bi kere cocuk sabah 6 da uyudu dedik aaa beni niye aramadiniz dedi niyeki dedim gelirdim canim skiliyodu girgir şenlik olurdu dedi bole bi manyak ha bide asiri alingan ona bi laf diyemiyosun hemen kuser.Gece 2 de neden gelmiş
Aklıma esti geldim mi dedi eşin de bunu normal mi kabul etti yoksa Bebek çok ağladı da bakmaya mı geldi
Olağan şartlarda gece gidilmez 2 de hiç gidilmez
Kapıyı yabancı ayakkabı varsa daha hızlı çalması vs Kv lik yapma çabasını gösterir birlikte oturunca çözüm yok bu konulara
Suan ailemin yanina geldim bi haftadir annemlerdeyim esim ici hava hos o burda gonul rahatligi ile kaliyo ailem skmazki anlayisli onun ailesi gibi degilBence başlık eşim olmalıymış. Sonuçta izin veren ve görmezden gelen eşiniz.
Kendi aileniz de yakında oturuyorsa aynı şekilde bikaç gün eşinize de yaşatın aynı olayı. Görsün bakalım gece yarısı kv gelince ne oluyormuş.
Ailenizin evi uzak mı? Kendi evinize yakın oturan yakın akrabanız var mı?Suan ailemin yanina geldim bi haftadir annemlerdeyim esim ici hava hos o burda gonul rahatligi ile kaliyo ailem skmazki anlayisli onun ailesi gibi degil
Iann onudEvi eşinizle kaynananıza bırakıp Allah birbirinize mübarek etsin diyerek gitmek vardı ama yapmayın tabi.
Eşinizle güzelce konuşsaydınız tartışma çıkarmadan. Anlayabileceği dilden bir nebzede olsa faydası olurdu belki.
Ama sanmıyorum ya genelde anneci olan erkekler biraz kalas beyinli oluyor.
Çekilecek dert değil ama çekiliyor işte. Allah yardım etsin..
Onuda dedim esime al anneni kurdugum duzene getir yasayin birlikte dedim.kuduruyo saldirganlasiyo ozaman.esime karsi ole masum savunmasiz duruyoki magduru oynuyo o nedenle esim annesine uzuluyo aciyo benim abarttigimi dusunuyo .dediginiz gibi Allah yardimcim olsEvi eşinizle kaynananıza bırakıp Allah birbirinize mübarek etsin diyerek gitmek vardı ama yapmayın tabi.
Eşinizle güzelce konuşsaydınız tartışma çıkarmadan. Anlayabileceği dilden bir nebzede olsa faydası olurdu belki.
Ama sanmıyorum ya genelde anneci olan erkekler biraz kalas beyinli oluyor.
Çekilecek dert değil ama çekiliyor işte. Allah yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?