Kaynanam

Aynı bina cümlesini okuyunca bile ürperti girdi içime.
Çok şükür kayınpederimin üçüncü bi svi olmadığı için biz aynı binada değiliz ama yakınlarındayız
Bu bile kötü eltimde sizin gibi çok şikayetçi ama aynı bina olunca işte illaki böyle laubali olunuyor.
Size yavsiyem arayınca açma kapı çalınca çocuk ayağımdaydı kalkamadım yada uyumuşuz kalkamadım vs. De. Yada anne ben çocuğumu düzenli bi yaşama alıştırmak istiyorum mümkünse 11 den sonra gelmeyiver çokda ses yapıyosunuz yapma diye sinyal ver.
Ayyyy allah kolaylık versin be diim işin zor bacım...

Bu cevabiniza bayildim ve cok yardimci oldunuz.aslimda en mantiklisi u galiba gercketen cok tesekkur ederim.o masumu oynuyosa bende en magduru oynayip esimi kendime cekebilirim.esim magdur olanin yaninda olan biri cunku annesinide bu nedenle koruyo

Biz istanbul anadolu yakasinda oturuyoruz kendi ailem istanbul avrupa yakasinda.ama oturdugum yerde kizkardesim de var evli yakiniz 10 dakikalik mesafede
Tamam gelsin kardeşiniz her olmadık zamanda. Bakalım işe yarayacak mı?

Cok tesekkur ederim bacim .inan dedim 11 den sonra hayat bizde sonlaniyo dedim cocuguda 11 de uyumaya alistirdim o 2 den sonra sevmeye gelmek istedi ya artik 11 de uyutmaya basladim.bazen cocuk ayagimda salliyorum gercekten caliyo kapi acmiyorum bu defa telimi ariyo.aa acmayinca merak ettim tamam tamam uyu sende ozaman diyo.kayinpederimin giki cikmiyo ugramaz karismaz ama kaynana elini cekmedi bizden.keske sadece ben olsam herkesmi tiksinir bu kadindan

Tamam gelsin kardeşiniz her olmadık zamanda. Bakalım işe yarayacak mı?
Karsesim her gelisinde kaynanamda geliyo.o nedenle kardesim ve esi artik gelmek istemiyo.cunku sonunda esimle kavga edicegimi biliyo annesi geldi diye.buna sebep olmak istemiyo kardesim.bide esim bacanagini cok seviyo rahatsiz olmazki esim cok rahat onu hicbisi rahatsiz etmiyo.ona hersey normal hlgeliyo o nedenle zaten banada neden rahatsiz oluyosun diye kiziyo rahat olsana diyo

Bu cevabiniza bayildim ve cok yardimci oldunuz.aslimda en mantiklisi u galiba gercketen cok tesekkur ederim.o masumu oynuyosa bende en magduru oynayip esimi kendime cekebilirim.esim magdur olanin yaninda olan biri cunku annesinide bu nedenle koruyo
Aynen öyle canım yılların tecrübesi bana bunu öğrettı. Senın kaynananın bin beterını ben yıllarca cektim. Sabah 8 de kapımı çalardı düşün . Lohusayken evime sülalesini alıp gelirdi ben yataktaydım o vazıyet yani. Kapıyı açmazdım rezalet çıkartırdı. Baktım o mağduru oynuyor ben hep çok konuşan taraf oluyorum bu sefer bende onun taktığını kullandım. Şikayet edip kavga etmeyı bıraktım. Evime geldi o bana nasıl laf sokuyorsa bende ona laf soktum, o bana nasıl surat asıyorsa bende ona surat astım. Eşime şikayet ederdim inkar ederdi , bende ondan öğrendim bende inkar ettim bu sefer. En son çok haklı olduğum bir konuda üstüme geldi bende patladım ne var ne yok saydım döktüm kestim ilişkimi tamamen. Eşim de artık ses çıkaramıyor bana. Çünkü haklı olduğumu biliyor. İnceden inceden yapacaksın herseyı, sende onun gibi olacaksın.

Yaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyo

Taşınma imkanınız yok mu?

%100 doğru tespit

Bu hareketleri sizin anneniz yapmış olsa ne yapardı acaba beyefendi esiniz? Hergun başınıza kalkardı hemen iki surat yapar geçerdi kenara en sonda aileni istemiyorum derdi peki kendi anneleri?
Bende esimin annesiyle görüşmüyorum tabiki onunda benimde haksizlikliklarimiz var buarada benim ailem asla bana gelmez senede 2 kere falan oda özel birşey varsa kalma vs olmaz aksam üstü dönerler ayrıca yedikleri içtikleri elleri kolları dolu olur ama bizimki anası babasının bi ekmeğini görmedik genede kendini paralar geldiklerinde utanmasa ortaya direk dikip striptiz yapicak yeterki mutlu olsunlar diye hizmette sınır tanımayız...E baktımki ortada haksizligin âlâsi var sınırı koydum ailesine .geçen günde annecigine gel bizde çay içelim demiş oda gelmem demiş eeeeee dedim napabilirim? Uzatmayın bu kuslugu falan dedi e ozaman benimkide anne burasida onun kızın evi niye gelmiyor niye sen anneme gidip yalvarmıyorsun davet etmiyorsun nazıni çekmiyorsun da annene gidip yalvarmami istiyorsun dedim Seninki de ana benimkide hadi işine bak dedim o oldu ağzının payını aldı.

Bosanma konusu acildiginda sen annenden ayrilamazsin bosan o zaman git onlarda yasa ben evkmden cikmiyorum. Hic bir sekilde konusma. Esin evde olnadiginda acma kapiyi esin geldiginde acsin kendisi niye acmadin derse gelmedinki de duymamazliktan gel yani onun yaptigini yap. Seni girmezden geliyo sende girmezden gel

Kayınvalidende bu arsızlık eşinde de bu gevşeklik ve görmemezlik varken değil aile apartmanı uzayda otursan gelir bulur bu kadın sizi.

İnsanı delirtir bu tarz insanlar.. Bazen de bazı tehdit eder gibi boşanalım fala diyor; sonra tamam diyince de hemen vazgeçiyorlar. Sen küs kalabildiğin kadar küs kal... Barışma; bu büyü ko nuşmıyım da çekilmez

İşte benımkı de eşimle benı kavga ettirir sonra da boşanın oğlum anlaşamıyorsunuz derdi sürekli. Oysa o olmasa bizim evde hıcbır sorunumuz yoktu. Eşin zorla barıstırırsa da soğuk ol politik ol yakınlık verme geldiğinde ilgilenme, bır sure sonra kendı de sıkılır zaten sureklı kapını çalmaktan.

Aile apartmaninin sonuclari bunlar. Zaten aile apartmani insa etmenin amaci boyle ic ice yasamak degil mi? Bile bile lades demek işte.

Kayınvalideniz geleceği zamanı anladığınızda eşinizle yakınlaşın kayınvalideniz zile bastığında eşinizin konsantrasyonu bozulacağı için sinirlenip annesine o şekilde tepki gösterebilir sizde yanında gecelikle kapıya çıkabilirsiniz. Belki o şekilde utanırda bidaha gece gelmez. Eşinizle kötü olarak değilde işve cilve yaparak onu kandırıp ancak ordan taşınabilirsiniz. Diğer türlü siz kötü olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…