- 9 Mart 2018
- 17
- 8
- 6
- 37
- Konu Sahibi srkygldndry
-
Biz istanbul anadolu yakasinda oturuyoruz kendi ailem istanbul avrupa yakasinda.ama oturdugum yerde kizkardesim de var evli yakiniz 10 dakikalik mesafedeAilenizin evi uzak mı? Kendi evinize yakın oturan yakın akrabanız var mı?
Bu cevabiniza bayildim ve cok yardimci oldunuz.aslimda en mantiklisi u galiba gercketen cok tesekkur ederim.o masumu oynuyosa bende en magduru oynayip esimi kendime cekebilirim.esim magdur olanin yaninda olan biri cunku annesinide bu nedenle koruyoCanım ne yaparsan yap eşini annesinin kötü niyetli olduğuna asla inandıramazsın, bu yuzden kavga etmeyı bırak bence. Kayınvaliden kapıyı kıracak gibi çaldığında da kapıyı gec aç ne oldu bir sorun mu var müsait değilim duş alabilirim lavaboda olabilirim özel ihtiyaclarım olabilir neden kıracak gibi çalıyorsun de. Alttan alttan birkaç laf sokup tersle ama eşin durumu çakmasın . Geldiğinde surat yap ilgilenme, eşine şikayet ederse de yok öyle birşey yapmadım dersin. Onlar herseyı yapıp sonra ınkar ediyor çünkü . Aslında en mantıklısıgörüşmeyı kesmen ama bu kocayla da çok zor olur bu . Allah yardımcın olsun.
Tamam gelsin kardeşiniz her olmadık zamanda. Bakalım işe yarayacak mı?Biz istanbul anadolu yakasinda oturuyoruz kendi ailem istanbul avrupa yakasinda.ama oturdugum yerde kizkardesim de var evli yakiniz 10 dakikalik mesafede
Cok tesekkur ederim bacim .inan dedim 11 den sonra hayat bizde sonlaniyo dedim cocuguda 11 de uyumaya alistirdim o 2 den sonra sevmeye gelmek istedi ya artik 11 de uyutmaya basladim.bazen cocuk ayagimda salliyorum gercekten caliyo kapi acmiyorum bu defa telimi ariyo.aa acmayinca merak ettim tamam tamam uyu sende ozaman diyo.kayinpederimin giki cikmiyo ugramaz karismaz ama kaynana elini cekmedi bizden.keske sadece ben olsam herkesmi tiksinir bu kadindanAynı bina cümlesini okuyunca bile ürperti girdi içime.
Çok şükür kayınpederimin üçüncü bi svi olmadığı için biz aynı binada değiliz ama yakınlarındayız
Bu bile kötü eltimde sizin gibi çok şikayetçi ama aynı bina olunca işte illaki böyle laubali olunuyor.
Size yavsiyem arayınca açma kapı çalınca çocuk ayağımdaydı kalkamadım yada uyumuşuz kalkamadım vs. De. Yada anne ben çocuğumu düzenli bi yaşama alıştırmak istiyorum mümkünse 11 den sonra gelmeyiver çokda ses yapıyosunuz yapma diye sinyal ver.
Ayyyy allah kolaylık versin be diim işin zor bacım...
Karsesim her gelisinde kaynanamda geliyo.o nedenle kardesim ve esi artik gelmek istemiyo.cunku sonunda esimle kavga edicegimi biliyo annesi geldi diye.buna sebep olmak istemiyo kardesim.bide esim bacanagini cok seviyo rahatsiz olmazki esim cok rahat onu hicbisi rahatsiz etmiyo.ona hersey normal hlgeliyo o nedenle zaten banada neden rahatsiz oluyosun diye kiziyo rahat olsana diyoTamam gelsin kardeşiniz her olmadık zamanda. Bakalım işe yarayacak mı?
Aynen öyle canım yılların tecrübesi bana bunu öğrettı. Senın kaynananın bin beterını ben yıllarca cektim. Sabah 8 de kapımı çalardı düşün . Lohusayken evime sülalesini alıp gelirdi ben yataktaydım o vazıyet yani. Kapıyı açmazdım rezalet çıkartırdı. Baktım o mağduru oynuyor ben hep çok konuşan taraf oluyorum bu sefer bende onun taktığını kullandım. Şikayet edip kavga etmeyı bıraktım. Evime geldi o bana nasıl laf sokuyorsa bende ona laf soktum, o bana nasıl surat asıyorsa bende ona surat astım. Eşime şikayet ederdim inkar ederdi , bende ondan öğrendim bende inkar ettim bu sefer. En son çok haklı olduğum bir konuda üstüme geldi bende patladım ne var ne yok saydım döktüm kestim ilişkimi tamamen. Eşim de artık ses çıkaramıyor bana. Çünkü haklı olduğumu biliyor. İnceden inceden yapacaksın herseyı, sende onun gibi olacaksın.Bu cevabiniza bayildim ve cok yardimci oldunuz.aslimda en mantiklisi u galiba gercketen cok tesekkur ederim.o masumu oynuyosa bende en magduru oynayip esimi kendime cekebilirim.esim magdur olanin yaninda olan biri cunku annesinide bu nedenle koruyo
Yaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyoAynen öyle canım yılların tecrübesi bana bunu öğrettı. Senın kaynananın bin beterını ben yıllarca cektim. Sabah 8 de kapımı çalardı düşün . Lohusayken evime sülalesini alıp gelirdi ben yataktaydım o vazıyet yani. Kapıyı açmazdım rezalet çıkartırdı. Baktım o mağduru oynuyor ben hep çok konuşan taraf oluyorum bu sefer bende onun taktığını kullandım. Şikayet edip kavga etmeyı bıraktım. Evime geldi o bana nasıl laf sokuyorsa bende ona laf soktum, o bana nasıl surat asıyorsa bende ona surat astım. Eşime şikayet ederdim inkar ederdi , bende ondan öğrendim bende inkar ettim bu sefer. En son çok haklı olduğum bir konuda üstüme geldi bende patladım ne var ne yok saydım döktüm kestim ilişkimi tamamen. Eşim de artık ses çıkaramıyor bana. Çünkü haklı olduğumu biliyor. İnceden inceden yapacaksın herseyı, sende onun gibi olacaksın.
Taşınma imkanınız yok mu?Yaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyo
%100 doğru tespitCanım ne yaparsan yap eşini annesinin kötü niyetli olduğuna asla inandıramazsın, bu yuzden kavga etmeyı bırak bence. Kayınvaliden kapıyı kıracak gibi çaldığında da kapıyı gec aç ne oldu bir sorun mu var müsait değilim duş alabilirim lavaboda olabilirim özel ihtiyaclarım olabilir neden kıracak gibi çalıyorsun de. Alttan alttan birkaç laf sokup tersle ama eşin durumu çakmasın . Geldiğinde surat yap ilgilenme, eşine şikayet ederse de yok öyle birşey yapmadım dersin. Onlar herseyı yapıp sonra ınkar ediyor çünkü . Aslında en mantıklısıgörüşmeyı kesmen ama bu kocayla da çok zor olur bu . Allah yardımcın olsun.
Bosanma konusu acildiginda sen annenden ayrilamazsin bosan o zaman git onlarda yasa ben evkmden cikmiyorum. Hic bir sekilde konusma. Esin evde olnadiginda acma kapiyi esin geldiginde acsin kendisi niye acmadin derse gelmedinki de duymamazliktan gel yani onun yaptigini yap. Seni girmezden geliyo sende girmezden gelYaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyo
İşte benımkı de eşimle benı kavga ettirir sonra da boşanın oğlum anlaşamıyorsunuz derdi sürekli. Oysa o olmasa bizim evde hıcbır sorunumuz yoktu. Eşin zorla barıstırırsa da soğuk ol politik ol yakınlık verme geldiğinde ilgilenme, bır sure sonra kendı de sıkılır zaten sureklı kapını çalmaktan.Yaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?