kaynanam

Memduha1230

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
117
181
18
35
İyi akşamlar kızlar
5 yıllık evliyim şükürler olsun ki genel anlamda mutluyum yani eşimle hiç bir sıkıntımız yok.
Kv aşırı dercede konuşur herkesi eleştirir alttan alttan laf sokma huyu vardır
Eşim hiç taviz vermiyor ama hemen cvbını veriyor annesine.
Ama bn artık bunaldığımı hissediyorum bu durumdan.
Çevresinde herkesle kötü eltisi ile görümcesi ile ne bilim herkesi uzaklaştırdı kendinden hep o yönetmek istiyor her şeyi herkesi beni bile.
Eşim bn gereken cvbı veriyorum sen bişey deme diyor
Şimdi sizlere sorum şu acaba bnde onun gibi yapsm pat pat söylesem mi
Yoksa eşimin hatrına sabır mı etmeleyimmm?

Esinizin verdigi cevaplar etkiliyse susmaya devam edin derim ama hic bir etkisi yoksa ve caninizi sıkmaya devam ediyorsa sizde cevabini verebilirsiniz bence basta güzellikle anlatmaya calisirsiniz ama zaten anlamayacaktir o zaman biraz daha dişinizi gösterebilirsiniz

Bence siz birşey demeyin
Eşiniz zaten annesine gereken cevabı verip sizi arka çıkıyormuş.

Herkes kendi ailesiyle dengeyi kurmalı eşiniz madem bu dengeyi kuruyor siz karismayin. Açıkçası eşim haklida olsa aileme kötü bir siz soylemesi beni çok rahatsız ederdi .

fesatlık felan yapar şimdi bence gerek yok dayanabildiğiniz kadar dayanın ya da eşiniz yokken ufak tefek şeyler söyleyip kenara çekilin gerisini getirmeyin kendi kendine söylensin dursun bu daha sinir bozucu

Eşinizin annesi eşiniz cevabını da veriyormuş hayırdır siz niye gaza geliyorsunuz.
Bu sefer eşiniz oooh iyi ağzının payını verdin mi diyecek sanıyorsunuz sen anneme nasıl saygısızlık yaparsın özür dile diyecek sonra konu açacaksınız, ben sandım ki ben anasına laf soksam da kocam Yanımda olur ühüü, hem Yanımda olmadı hem bana çok kızdı ühüüüü, kocamı yanlış tanımışım ühüüü diye.
Dertsiz başınıza dert almayın eşinizi dinleyin

Allah Allah hayatında aksiyon mu istiyorsun canım sen kendi öz oğlu demiş ben cevabını veririm karışma diye daha niye dert eddin ki bunu eşinin verdiği cevaplar yetersiz geliyorsa sana o zaman müdahale et bide ailsiniz kv dediğin el insanı değilki çok kırıcı olmamak lazım

Aman boşver oğlu cevap veriyorsa sıkıntı yapmayın susmak en güzel cevaptır ama hiç bir zamanda kendinizi ezdirmeyin şaka ile karışık laflar da işe yarayabilir umursamamak daha iyidir

Aman boşver oğlu cevap veriyorsa sıkıntı yapmayın susmak en güzel cevaptır ama hiç bir zamanda kendinizi ezdirmeyin şaka ile karışık laflar da işe yarayabilir umursamamak daha iyidir
Umursamıyorum zaten de sinir bozucu

Esin cvp veriyorsa daha ne..

Esin ne diyorsa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…