- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
5 senelik evliyim 3 yaşında bi çocuğum var 2. Gebeyim allah nasip ederse
Eşimle mutluyuz hiç bir problemimiz yok allaha şükür evine çocuğuna bağlıdır.
Kv ile 20 25 dakikalık bir mesafede oturuyoruz kendisi öyle çok sık gelmez biz gideriz genel olarak ( yaşadıkları yer köy gibii bi yer olduğu için hafta sonu olunca kalıyoruz)
Laf sokması dışında ve her şeyi bilmişliği dışında bir kötü huyu yok şu aralar bu laf sokmalar sıklaştı ara ara cvbını veriyorum ama genel olarak susuyorum çünkü eşim arkamda
Bekar kaynım var şimdi gelmeyen olmayan gelini övmeye başladı bana
Eşimede sürekli şikayet eden biri olarak gözükmek istemiyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim kv ayrıca çok kıskanç bi kaç kez de görümcem ile arkamdan konuşmuş.
Aslında pek takmazdım ama şu ara çok taktm nedense.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum kızlar
Eşimle mutluyuz hiç bir problemimiz yok allaha şükür evine çocuğuna bağlıdır.
Kv ile 20 25 dakikalık bir mesafede oturuyoruz kendisi öyle çok sık gelmez biz gideriz genel olarak ( yaşadıkları yer köy gibii bi yer olduğu için hafta sonu olunca kalıyoruz)
Laf sokması dışında ve her şeyi bilmişliği dışında bir kötü huyu yok şu aralar bu laf sokmalar sıklaştı ara ara cvbını veriyorum ama genel olarak susuyorum çünkü eşim arkamda
Bekar kaynım var şimdi gelmeyen olmayan gelini övmeye başladı bana

Eşimede sürekli şikayet eden biri olarak gözükmek istemiyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim kv ayrıca çok kıskanç bi kaç kez de görümcem ile arkamdan konuşmuş.
Aslında pek takmazdım ama şu ara çok taktm nedense.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum kızlar