Kaynanam!!

Böyle :işsiz: elimi yanağıma koyar yüzüne bakar "eee anlat anne daha anlat, dinliyorum ben seni" derim.
Arada laf sokarsa da direkt yüzüne karşı "anne bu aralar alınganım, bu söylediğini üzerime alıyorum, hamile kadını üzme" derim. Daha da devam edip üzerime gelecekse de her laf soktuğunda "hı hı" derim.

Bunların hepsini kendi kendine kudursun diye yaparım. Bazen böyle laf sokucu insanları kudurtmanın en basit yolu onların yüzüne bakıp pis bir gülümseme ile "hı hı" demektir :)

Bence hiç eşinize söylemeyin oda araniza girmesin taraf tutması gerekir o zaman huzurunuz kaçar. O buyuk ihtimalle oğlunun size ilgisini cekemiyordur. Laflarını duymazdan gelin amacı zaten sizi kızdırmak amacına ulaşmasın

Ben bu kv konularında çok hassasım. Acayip geriyor beni. Ne olurdu biraz emek den saygıdan anlayan kv olsalar.gecmisin acısını çıkartıyorlar sanki. Sorsanız ondan iyisi yoktur.
Bence sen önce eşinin nabzını bir yokla. Yani eşin seni dinler mi seni annene savunur mu ya da ailesine çok mu düşkün annesine falan laf ettirmez mi bir anla. Eğer seni dinliyorsa ona çok detaya girmeden rahatsız olduğunuzu anlatın o da annesi laf sokarken kendi cevap versin ya da terslesin. Anne bize bu şekilde davranırsan bir daha gelmem falan desin. Ya da annesinden tarafsa. Siz hiç eşinize bundan bahsetmeyin kv söyledikçe gelişi güzel siz de sokun lafinizi. Kabaca olmasına gerek yok böyleleri çok zeki olur leb demeden anlar ne dediğini. Ama esin varken de gayet normal danranirsin. Bence hic kendini üzme asla değmez. Bırak onlar üzülsün. Kudursun

Bence hiç eşinize söylemeyin oda araniza girmesin taraf tutması gerekir o zaman huzurunuz kaçar. O buyuk ihtimalle oğlunun size ilgisini cekemiyordur. Laflarını duymazdan gelin amacı zaten sizi kızdırmak amacına ulaşmasın
Bencede allahtan eşim beni yedirmiyo 😀

Hamile olduğun için takmışsın. Boşveeer laf soksan kavga etsem değişecek mi nayırr... istersen eşine bi akşam yatmadan önce bahset, beni çok eleştiriyor arkamdan konuşuyomuş gebeyim korılıyorum bu ara artık fazla fln de. Benim babaannem ay ne konuştu annemin ardından yaa, ki annem melek ya melek. Banbaannemin tüm ailesi vefat etti şimdi, babam da dahil. Annem bakıyor, bişi değişti mi nayır. Artık yüzüne kadını çekiştiriyor 😆
Ay annecıgınız masallah bakıyor Benim anneannem de kaynanasına oyle bakmış . Allah cennetini nasip etsin inşallah

Ay annecıgınız masallah bakıyor Benim anneannem de kaynanasına oyle bakmış . Allah cennetini nasip etsin inşallah
Ya bakıyor dedim de, altlı üstlü oturuyorlar. Babannem maşallah 94 yaşında ama hala yemeğini kendi yapar. 2 abim de aynı binada, onlar da alışverişini yapıyo, bişey lazımsa hepbirlikte idare ediyolar ama annem hergün enaz bi kere uğrar. Yani yatalak değil altını almıyor. Bu gidişle babaannem anneminkinialacak 😞 allah göstermesin tabii de , babaannem annemden sağlıklı valla.

Back
X