- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Evet derdim cok .Ama gülünecek dert değil.allah yardım etsin ruhunuz kararmis
Anladim hayirisi.Çalışmıyor malum.pandemi
Ben ve diğerleri de sizin burada size karşı yapılan yorumlara verdiğiniz 'Savunma! Cevapları'nizi daha şoklar içinde okuyoruzz açıkçasıSizde hitap problemi var bence. Şoklar içinde okudum
Yapın bencede belki sizi başka yere yönlendirirler çevrenizin sağlığı için çok iyi olurYaparim
Ya biz öğretmenler sizin çocuklarınıza hastayız. O kadar hastayız ki bizim oğlumuz kızımız olsunlar diye bakıyoruz. O yüzden oğlum /kızım diye seslenerek gerçek annelerini şaşırmalarini sağlayıp, bizim nüfusumuza geçmeleri gerektiğini kafalarina empoze ediyoruz. Tek amacımız ve gayemiz bu.Öyle yapacağım bu hafta annem gelecek.sonrasi
O da yanlış bence. Kisisel görüşüm.arastrin
Kadına hem cocuk baktır, hem de yabancı gıbı mı davransın? Anlamadım? Kafayı yicek kadar oluyorsunuz hem de.. Sıkıntılı bi gelin vakasısınızKaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Buyuk hadsizlikKaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Neyse ki gençlerin anneleri orada değilmiş. Sen benim oğluma nasıl oğlum dersin diye girişirlerdi size.Geçen mesela bir birine kavga için dalmak üzere olan iki genç vardı benden taş çatlasın 15 yaş falan küçük
Oğlum yapmayın ayıptır çok rica edeceğim hadi herkes yoluna gitsin dedim arabalarına binip gittiler
Ee oğlum mu oldular şimdi
Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.
Haklisiniz baktirmicamO sizin anneniz. Herkes sizin annenizle bir olamaz değil mi? Oğlu dediğinde oğlu olmuyor. Benim kayınvalidem kızımı canım kızım diye sever zerre rahatsız olmuyorum. Kafayı yedirtecek kadar taktıysanız baktırmayın oğlunuzu kayınvalideye. Kadın size iyilik yapıyor minnet edeceğinize hangi davranışına taksam diye irdeliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?