Kaynanam..

Evet derdim cok .Ama gülünecek dert değil.allah yardım etsin ruhunuz kararmis

ruhum kara olsa kayınvalidem oğluma oğlum diyo, kocama yat oğlum demiyo diye dertlenirdim.
bu duşuncelerin yanında son derece pirupak bir ruhum var renk pantonesinde kıyasla.

Çalışmıyor malum.pandemi
Anladim hayirisi.
Neyse konu sahibi bunlara takılmayın oğlum demis kizim demis ne önemi var ki.
Benim babam da yigenime oğlum diyor hatta o benim oğlum diye seviyor. Annem kızıma tatlım der mesela ne bileyim :)
Yani gördüğün gibi herkeste yaşanan şeyler.

Sizde hitap problemi var bence. Şoklar içinde okudum
Ben ve diğerleri de sizin burada size karşı yapılan yorumlara verdiğiniz 'Savunma! Cevapları'nizi daha şoklar içinde okuyoruzz açıkçası

Siz buraya ah haklısın kardeşim
Aşağılık kaynana! Gibi yorumlar alip sırtınızınn sivazlanmasi icin gelmişsiniz ama hepimiz haksız siz mi haklısınız gerçekten :) ?

Ben de yeğenimi hep yakışıkli oğlum akılli oğlum diye seviyorum . Yav şimdi bizim gelin görümcem oğluma oğlum diyor falan diye takılmasın bence siz eşinize çok dolusunuz , kvniz zaten oğlunuzu sevmese bakmak istemese bakmazdı, önceki olayları bilemeyiz ama bu takılacak bir konu değil.

Öyle yapacağım bu hafta annem gelecek.sonrasi

O da yanlış bence. Kisisel görüşüm.arastrin
Ya biz öğretmenler sizin çocuklarınıza hastayız. O kadar hastayız ki bizim oğlumuz kızımız olsunlar diye bakıyoruz. O yüzden oğlum /kızım diye seslenerek gerçek annelerini şaşırmalarini sağlayıp, bizim nüfusumuza geçmeleri gerektiğini kafalarina empoze ediyoruz. Tek amacımız ve gayemiz bu.

Ahhh benim babaannemde canim çocuğum diye seslenirdi mekanı cennet olsun. Annemde birgünden bir güne benim kızıma niye canım çocuğum diyorsun diye düşünmedi, işsizmisiniz yahu başka takacak birşey bulamadınız mı

Son düzenleme:
Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Kadına hem cocuk baktır, hem de yabancı gıbı mı davransın? Anlamadım? Kafayı yicek kadar oluyorsunuz hem de.. Sıkıntılı bi gelin vakasısınız

Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Buyuk hadsizlik
Tez kellesi vurula

Bence başka şeylere sinirlenip buna takmışsınız. Oglum diye hitap etmesi sevmesi bakması cocugunuz icin oldukça iyi.

Yani size bag bagislamislar. Icinden bir salkim uzumu kv den kiskaniyorsunuz. Pes..

aslina bakarsaniz o “sizin” de degil. Buyuk konusmayin bununla imtihan olursunuz. Allah emanet vermis size yetistirin diye. Kendi basina bir birey olacak. “Benim” ne kadar korkutucu bir sahiplenme bana gore..

Neyse ki gençlerin anneleri orada değilmiş. Sen benim oğluma nasıl oğlum dersin diye girişirlerdi size.

Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.

O sizin anneniz. Herkes sizin annenizle bir olamaz değil mi? Oğlu dediğinde oğlu olmuyor. Benim kayınvalidem kızımı canım kızım diye sever zerre rahatsız olmuyorum. Kafayı yedirtecek kadar taktıysanız baktırmayın oğlunuzu kayınvalideye. Kadın size iyilik yapıyor minnet edeceğinize hangi davranışına taksam diye irdeliyorsunuz

Haklisiniz baktirmicam
. Dediğim gibi bir dolmusluk oldu. 2 eltimin benden önce çocukları oldu. Hep onları örnek gösterdi bana
.cocuk icin tedavi görürken.. .cok kırdı döktü. Belkide onlar yüzünden. Bunun gibi bir sürü problemlerimiz oldu.ben direk yakın olarak yazınca herkes haklı olarak tepki gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…