Kaynanam..

Haklisiniz baktirmicam
. Dediğim gibi bir dolmusluk oldu. 2 eltimin benden önce çocukları oldu. Hep onları örnek gösterdi bana
.cocuk icin tedavi görürken.. .cok kırdı döktü. Belkide onlar yüzünden. Bunun gibi bir sürü problemlerimiz oldu.ben direk yakın olarak yazınca herkes haklı olarak tepki gösterdi
Şu ana kadar açtığınız tüm konularınız anormal takıntılarla dolu. Acaba sorun eşinizde ve kvdenizde değil de sizde olabilir mi ?

Hani her açtığınız konuda linç yiyip geri adım atıyorsunuz ya.. belki de kendinize hiç yakından bakmıyorsunuzdur. Çünkü burdan bakınca tepkileriniz hiç normal görünmüyor

Ya aklıma ne geldi çok güldüm
Benim kayınvalidem Kürt kökenli
Kızımı " evim , barkım" anlamına gelen bir Kürtçe kelime ile seviyor

Ne münasebet benim kızım onun evi mi ? Diye konu acardiniz yerimde olsanız

ay ne guzel bir sevme kelimesiymiş,birine evim demek ne guzel.

Haklisiniz baktirmicam
. Dediğim gibi bir dolmusluk oldu. 2 eltimin benden önce çocukları oldu. Hep onları örnek gösterdi bana
.cocuk icin tedavi görürken.. .cok kırdı döktü. Belkide onlar yüzünden. Bunun gibi bir sürü problemlerimiz oldu.ben direk yakın olarak yazınca herkes haklı olarak tepki gösterdi

Madem bu kadar probleminiz vardı çocuğunuzu en baştan baktırmasaydınız. Kocanızın sorumsuzluğunu bile kayınvalideye yüklemişsiniz. Bu kadar dolmuşluk fazla. Yaşananları içinizde halledemediyseniz mesafenizi koruyun. Torunuyla ilişkisi bambaşka bir konu ne güzel babaannesi seviyor diye mutlu olmanız lazım ama bu bile ağrınıza gidiyorsa destek alın derim.

Şu ana kadar açtığınız tüm konularınız anormal takıntılarla dolu. Acaba sorun eşinizde ve kvdenizde değil de sizde olabilir mi ?

Hani her açtığınız konuda linç yiyip geri adım atıyorsunuz ya.. belki de kendinize hiç yakından bakmıyorsunuzdur. Çünkü burdan bakınca tepkileriniz hiç normal görünmüyorol
Olablr. Bunu dusunecegim

Ben de öğrencilerime öyle değil yavrum, evet canım doğru güzel vs diyorum bu aralar. Uzaktan eğitim olunca samimiyet daha çok geçer diye sanırım. Göz teması da yok ya... Yani bu sevme göstergesi değil mi? Ne güzel seviyor, çocuğunuza sevildiğini hissettiriyor. 2 saat bakarken göz ucuyla bakıp 2 saat geçse diye beklese daha mı iyi? Yazık gerçekten ya

Madem bu kadar probleminiz vardı çocuğunuzu en baştan baktırmasaydınız. Kocanızın sorumsuzluğunu bile kayınvalideye yüklemişsiniz. Bu kadar dolmuşluk fazla. Yaşananları içinizde halledemediyseniz mesafenizi koruyun. Torunuyla ilişkisi bambaşka bir konu ne güzel babaannesi seviyor diye mutlu olmanız lazım ama bu bile ağrınıza gidiyorsa destek alın derim.
Evet ailesine yüklüyorum. Çünkü esim kendisi diyor.ben ailem yüzünden böyle oldum diye.

Merhaba kızlar ozguvenim nasıl kazanabilirim. Kendimi Çok degersiz,bilgisiz , sevgi gormeyi haketmeyen, saygi gormeyi haketmeyen biri olarak görüyorum. Cok Iyi bir işim var. Kamuda çalışıyorum ve yonettgim birçok personel var.buna ragmen herkes bana saygı sözcüğü söylemesine ragmen ben kendimi bir garip hissedyrum. Aşırı alcakgonulluyum. Mesela personelim bayramimi kutladı diyelim. 3 4 defa teşekkür ederim çok sagol aradgin icin vs diye bir sürü cümle kuruyorum. Bunu tanidik tanımadık bana en ufak iyiliği dokunan herkese yapıyorum. Ama ben birine ne kararda büyük iyilik yapsam ya sadece teşekkür ederiz derler yada susarlar .bense iyice egilip bukuluyorum. Sizce benim kişisel problemim mi var.altinda yatan sebep nedir sizce.isyerinde toplantı olduğunda utaniyorum konuşmaya cekiniyorum. Bire birde okadar olmasada 3 5 kişi olduğunda aşırı cekingenim. Yillardr didindim atanablmek icin.atandimda ama kendim hakkımda ki bu dusuncelerim gecmedi
Önceki konularınızda özgüvenizin sıfır olduğunu bunu nasıl yendiceğinizi söylemişsiniz. Yerine gelmiş galiba özgüveniniz. Ayrıca diğer konunuzda da kv nizin toruna bakmak istemediğini söylemişsiniz ve şimdi bakıyor ve oğlum diyor diye kafaya takmışsınız. Bir uzmandan yardım alın takıntılarınız var sizin.

Evet ailesine yüklüyorum. Çünkü esim kendisi diyor.ben ailem yüzünden böyle oldum diye.

Eşinizin iradesi ve düşünme yetisi yok o zaman. Böyle bir adamla evlenip üstüne baba yaptığınız için kendinize de yükleniyor musunuz? Kimin ailesi dört dörtlük, herkes bir şekilde yaşıyor ama yaptığı yanlışların sorumluluğunu aileye atmak bambaşka bir durum.

Ben de öğrencilerime öyle değil yavrum, evet canım doğru güzel vs diyorum bu aralar. Uzaktan eğitim olunca samimiyet daha çok geçer diye sanırım. Göz teması da yok ya... Yani bu sevme göstergesi değil mi? Ne güzel seviyor, çocuğunuza sevildiğini hissettiriyor. 2 saat bakarken göz ucuyla bakıp 2 saat geçse diye beklese daha mı iyi? Yazık gerçekten ya
Canim bende bir dolmusluk oldu .yanlış anlaşıldım.millet linç edinceye herkese aynen dedim geçtim. Sözüm size değil.anlayan anladi beni .belkide annelik.icgudusu.belkide yillardr dolmuş olmam.bilmiyorum. sanki bana nispet yapar gibi demesi iste :(

Bu arada kv gerçekten isteme gününüzde gelini tesettürlü olana sen şanslısın demişse kv nin kafa pırıl pırıl belli ki:KK12:

Saat gecenin biri olmuş. Kedigiller familyasından uzun bıyıklı , yumuşak tüylü evlatlarım vampir gibi ortada dolaşırken benim uyuma vaktim gelmiş...

İnşallah sabaha banlanmış olmam. Katibe söz verdim bir hafta banlanmıçem diye... Kimsenin çocuğunu oğlum kızım diye sevmeyin bak bundan sonra önce soyadını söyleyin sonra nınn çocuğu deyin mesela

Ayşe Kırgız ın oğlu için Kırgızların Ayşe'nin oğlu demenizde bir behis görülmeyecektir. Esen kalınız :kızgın: :KK31: En Büyük KK :halay: :KK70:

Bu arada kv gerçekten isteme gününüzde gelini tesettürlü olana sen şanslısın demişse kv nin kafa pırıl pırıl belli ki:KK12:
Dedi malesef benim kinim o günden başladı...düşünsene millete malzeme oldum o an...nekadar kırıcı. Akşama isteme olacakti gumduzden akrabalarında cagirdik kaynasalim diye.kadinlat topluluğunun içinde dedi hemde

Canim bende bir dolmusluk oldu .yanlış anlaşıldım.millet linç edinceye herkese aynen dedim geçtim. Sözüm size değil.anlayan anladi beni .belkide annelik.icgudusu.belkide yillardr dolmuş olmam.bilmiyorum. sanki bana nispet yapar gibi demesi iste :(
Bence de öyle. Ben diğer mesajları okudum onu bilemiyorum tabii. Benim kızım annemin ilk torunu sonra da 4 sene torunu olmadi. Yani ilk göz ağrısı ve hep benim kızım vs diye sever. Hatta benim kızım olsun siz kardeş yapıp onu büyütün der vs. Yani hiç alınganlık yapmam kendi annem olduğu için desem diyeceğim de kayınvalidem olsa da yapmam gibi geliyor. Bence siz boşa kuruntu yapıp fazlasıyla alıngan davranarak her cümleden bir şey çıkarıyorsunuz.

Benimki de annem annem diyo. Bigün hooop diyecem ama bakalım hangi gün :KK11::işsiz:

Ama sen bişey deme çünkü abartılacak bi durum yok hanfendi! Çok rahatsizsan durumdan, bebeğini uzak tut! Ama yoook, kaynana bakmak zorunda dimi! Çok ayıp. Oğlum demesinde ne var. Azıcık sakın olun her şeyi de dert etmeyi verin 🤷‍♀️

Kayınvalidem kızımı kızım diyerek sever, keza kendi babam da öyle. Ben en küçük kardeşime (20 yaş var aramızda) "oğlum" derim. Kız kardeşim de elimde büyüdü ondan da "benim büyük kız" diye bahsederim. Hitaplara çok takılmayın yani herkesin anası babası belli. Ben öz çocuğum 2 aylık olana kadar ağladığında "ağlama ablam" diyordum ağız alışkanlığı 😂 Ayrıca kayınvalidem ve annem de "noldu annemmm" falan diye çok derler kızıma. Sonuç olarak annesi benim, kim nasıl hitap ederse etsin oturup takacak değilim, siz de takmayın. Saçma çünkü.

Dedi malesef benim kinim o günden başladı...düşünsene millete malzeme oldum o an...nekadar kırıcı. Akşama isteme olacakti gumduzden akrabalarında cagirdik kaynasalim diye.kadinlat topluluğunun içinde dedi hemde
O an bi tepki veremediğiniz için içinizde kalmış, hiç hoş bir davranış değil çünkü kv yaptığı, sonrasında da anladığım kadarıyla pek yıldızınız barışmamış zaten. Aslında siz de farkındasınız oğlum diye seslenmesi normal ama size yaşattıklarını atlatamadığınız için bir art niyet seziyor nispet gibi algılıyorsunuz.
Yani kısacası kendinize zarar veriyorsunuz boşuna, bu konuyu aşmanız gerek. Bazen karşı taraf hak ettiği için değil sırf kendinizi gereksiz yıpratmamak için affetmek, artık önemsememek, bi nevi azad etmek gerekir. Bunu kendiniz için yapın.

Back
X