- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Zaten o nedenle ayrilmiyor dugun olsum eve yerlessin sonra bosanıp eşyaların uzerine yatacak. Konu sahibinin boyle bir fikri var bence hep bi hesap peşinde nafaka da almak istiyordu. Yani hele bir ayni eve geçeyim herseyi aliam diyor
Üstelik işyerinden aldığı tazminatı kendine saklıyor. Bunlar hep soru işaretiZaten o nedenle ayrilmiyor dugun olsum eve yerlessin sonra bosanıp eşyaların uzerine yatacak. Konu sahibinin boyle bir fikri var bence hep bi hesap peşinde nafaka da almak istiyordu. Yani hele bir ayni eve geçeyim herseyi aliam diyor
sizin evlilik yürümez...Eşime ya boşanalim ya devam edelim ben bazı şeyleri annenden duymak istemiyorum dedim.Esim düğünden sonra oturacağımız eve taşındı.Ve taşındığından beri bana cemkirmiyor.Oglen 12 de kv beni aradı.Baya baya hakaret etti.Sen buraya gelin geleceksin tek dedi.Sana cehennemi yasatirim dedi.Babama anlattım.Esime anlattım.Babamla güzelce konuştu kv.Esimle de anlaştık.Artik maddi noktada kimse bize yardim etmicek.Kendimiz çalışıp alicaz.Anlastiktan sonra kv bana mesaj atmış.Sen benim için bittin.Gelinim değilsin.Ne evine gelirim ne kabul ederim.Dugun ve kinaya gelmicem dedi.Gelmemesi eşim adına üzülürüm.Esimde artık takmıyor.Kadin bezdirdi.Ama ben şuan seviniyorum beni hergun arayıp psikolojimi bozdu.Esimle aramı bozdu.Bosanma seviyesine geldik.Duymadigim laf kalmadı.En son babama laf etti.Artik dedim benim sabrım taştı.Esimle konusucam ya bosanicam ya devam dedim.Esim ben devam etmek istiyorum.Anneme bakma dedi.Her diyen her dediğini yapmaz.Esip gurleme noktasında.Blof yaptığını düşünüyorum.Gelip gelmeme noktasında.
O kaynana faturaları da kendi üstüne almıştır. Ay tek çöpü yok karı kocanın, sanki adamın genç odasına gelin gidiyor gibi.Doğrudur beklerim ama boşa uğraşır o aile zırnık koklatmaz ki. Kirayı, faturaları kv ödüyor. Belki kontratı bile kendi üstüne yapmıştır.
O kaynana faturaları da kendi üstüne almıştır. Ay tek çöpü yok karı kocanın, sanki adamın genç odasına gelin gidiyor gibi.
Eve yerleşip bosanacak iste neden kimse anlamıyor. Boylelikle hem eşyalara konacak hem de nafaka alacak
Altinlari al dedim.İstemiyorum dedim.Kendi yakacağını takmasin veya alsın.Ama kendi ailemin taktığını öldürse vermem.Uzulmeyin. Dugune gelecek, cok masraf yaptim deyip altinlari alacak, birkac ay sonrada beraber yasamaya baslayacaksiniz.
Şöyle durum var.Esimi pohpohluyor.Kv evlen yaşınız geçiyor diye.Ama eşim 3 sene ertelemek istedi.Maddi durumum yok diye bende hevesliydim.Sonrasinda bana adetlerinde bahsetmediler nisan sürecinde ki.Basta ben onlara söylerdim.Benim ailem buna karşı çıkar diye.Birikim yapmamislar.Kv evde birşey istesin anında aldirirmis.Hani şöyle yapısı yok para tutuyum oğlumu evlendiricem dememiş.Oglu 29 yaşında nisanlandigimizda 28 yaşında.Benim fedakar eşimde ki ben saf görmüyorum.Babasi bakmamış 11 yaşından itibaren ailesine bakmış.Kazandigini ailesine vermiş.50 bin lirası vardı.Nisanlandigimiz da oda eilmizde birikim yok.Diye kredi çekmişler.Bize düğüne neredeyse 1 sene varken herşeyi alalım dediler.Erkenden nikaha karsiydim.İsyerim sorumluydu.Esim destek oldu.Nikah olduktan sonra kv delirdi.Yok sizde masraf yapın.Esim ne aldıysa eşimin aldığı da nisan kıyafetim ayakkabım kuaför salon takımı yemek odası takımı.Tum maaşıyla kredi ödüyor.Bana Nisan'da bir kolye getirdi.Teyzen bizde bilezik takılmaz dedi Nisan'da dedi.Teyzem neden öyle desin.Ben takicaktim dedi bana aldığı kolye var.Alyanslarim var.Dogum günümde kolye yaptırdı.Vermedi.Dugunde takicam dedi.Ama kendisi doğum günü hediyesi bekledi.Zor birisi eşim bunalttilar.Dava açacaktı.Pisman oldu.Esim şuan tuttuğumuz evde kalıyor.Burada kaldığı sürece bana iyi davranıyor.Ailesinden ayrıldığından beri.Dun annesiyle tartıştı.Annesi küstü dugune gelmicem dedi.Annesi bana dolandırıcı dedi.Bagirdi.Hakaret etti.Suan dava açsam haklı çıkarım.Sonra da diyorlar bizim evimiz. Evimizde sigara içmesin. Eşyayı kv almış kirayı kv ödüyor faturalar onun ama ev nasıl konu sahibinin anlamadım.
O beni istemiyor zaten.Biraz birikmisim var çalıştığım dönemlerden.Calismak istiyorum eşime yardım ederim.Bunu kendisine dedim artık kimseden birşey talep etme dedim.Kimseden yardım ettik denilmesini duymak istemiyorum dedim.Kaynanayı istememe şansınız yok ki,kadın evliliğinizin finansmanı. Eşiniz kira bile ödeyemiyor anası olmadan,iyi geçinmeye bakın kaynanayla
15 yasindaki cocugun yetim ayligini isteyecek kadar gozunuz dönmüş sizin. Eminim 1 kurus bile birakmazsiniz kayinvalideye. Ölürsünüz yine birakmazsinizAltinlari al dedim.İstemiyorum dedim.Kendi yakacağını takmasin veya alsın.Ama kendi ailemin taktığını öldürse vermem.
Yemedim bunu kim cikariyor bulun o yazıyı da inkar etmeyim yedigimiTokat bile yemişsin eşim dediğin insandan hala düşünüyorsun nedir bu ısrar anlamadım
Ben almadım.İstemiyorumda çocuk çalışıyor.Dedimki eşime not al ileride borcun bitince ver dedim.Annesi de vermek istemediğini söyledi.Esimle kardeşinin sorunu o.15 yasindaki cocugun yetim ayligini isteyecek kadar gozunuz dönmüş sizin. Eminim 1 kurus bile birakmazsiniz kayinvalideye. Ölürsünüz yine birakmazsiniz
Neyigelip kabul etmezsen ben sana 500 tl vereyim, ama gelip kabul edersen sen bana 500 tl ver? Var mısın iddiaya? Kabul mü? Yazarım
Yemedim bunu kim cikariyor bulun o yazıyı da inkar etmeyim yedigimi
Nafaka almak istememin sebebi bir anlık öfkedendi istemiyorum.Doğrudur beklerim ama boşa uğraşır o aile zırnık koklatmaz ki. Kirayı, faturaları kv ödüyor. Belki kontratı bile kendi üstüne yapmıştır.
Allah var görüyor.Yemedim Tokat.Sadece o konuyu merak edip açtım.Oylamaya açık konu açmışsın ya.
Ben almadım.İstemiyorumda çocuk çalışıyor.Dedimki eşime not al ileride borcun bitince ver dedim.Annesi de vermek istemediğini söyledi.Esimle kardeşinin sorunu o.
Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
Ee oda kardeşine bakmış babalık yapmış sürekli almicak seneye Aralık'ta borç bitecek çocuğun ayrı maaşı var.Aldigimiz para 5 bin liraKendiniz yazmissiniz diger konuda "bir sure al sonra odersin" demissiniz. Saka gibisiniz. Sizin adiniza ben utandim. 30 yasina gelip 15 yasindaki kardesinin 3 kuruşluk yetim maasina goz koyan adami koca diye yanimda dolastirmam.
Ee oda kardeşine bakmış babalık yapmış sürekli almicak seneye Aralık'ta borç bitecek çocuğun ayrı maaşı var.Aldigimiz para 5 bin lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?