B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bayansu
-
anladığım kadarıyla kayınvalideyle oturuyorsun Allah sabır versin....
ah canım ya,kayınvalidenizin yaşlılığına verin bence,
hiç karşılıklı tartışmaya girmeyin...
sizin gibi gelini bulmuş,bence içten içe
şükrediyordur inanın...
yaptığı nazlarda size,başkasına değil,
yazınızı okuyunca içinde artniyet olmayan
yaşlılık nazı gibi geldi bana...
eşiniz askerden gelince,kendi düzeninize devam edersiniz,
en azından kayınvalidenizin evinden ayrılırken içiniz rahat ayrılır diye düşünüyorum...
sevgiler...
bencede hiç bişey yapmasın ölsünn :))) kaydirigubbakcemile3
valla bence kayınvalidenizin size bahane uydurmaya ihtiyacı yokki çatlayana kadar yemeye çalışsın.
yatmak istiyorsa gider yatar sizin anlattığınız gibi bir insan zaten.
sorununuzun tek çözümü ayrı eve çıkmak.
aileyle oturmak zaten başlı başına bir yanlış..
ölsünde istemem sağ olsun bana bulaşmasın yeter ömrümü yedi ben saygılı biriydim onun yüzünden artık cevap verir oldum bazen bi bakıyorum kavga içerisindeyim şaşırıyorum kendime:1closedeyes:
yok gulum espri olsun dıye aqyzdım hanısen sunu yapmazsa bunu yapsım bunu yapmıyosa bunu yapsın yazmısnya bende anca öle bı durumda kurtulursun demk istedim.olmesın tabı nekadr kötude olsalr ceıklmez de olsalr onalrda bı anne ve onalrında yuregı var evlatalrı var onalra bısey olsa kımın içiyancak yıne bızım içimz yancak
eşim askere gitmeden evlendik sanırım burda hata yaptık birbirimizi istiyorduk yanlış bişi yapmaktansa evlenelim dedik..3 ay var gelmesini kızlar alt daireye ineceğim gelince sizce arda beni rahat bırakırmı...bide ne yapmalıyım kendimden uzaklaştırmak için
eşim askere gitmeden evlendik sanırım burda hata yaptık birbirimizi istiyorduk yanlış bişi yapmaktansa evlenelim dedik..3 ay var gelmesini kızlar alt daireye ineceğim gelince sizce arda beni rahat bırakırmı...bide ne yapmalıyım kendimden uzaklaştırmak için
allah sabır versin arkadaşım seni çok iyi anlıyorum... Bende kayınvalidemlerde altlı üstlü oturuyorum yemeği beraber yiyiyoruz evimize sadece yatmaya çıkıyoruz... Benimde kayınpederim aynı özellikte çok yer sağolsun ve kocaman göbeği var baba çok yeme sağlığın için daha yavaş ve az ye derim kızar çok yer bu sefer rahatsız olur çok kilo alıyorum diye hayıflanır yemeği tabağına çok koyarım sen beni şişmanlatcanmı der az koyarım bu yemekle nasıl doyayım öleyim mi der.... Iş konusuna gelince beni öne sürer gelinle yaparsınız der ama kızı da evli yan evde oturuyor ev hanımı onla yapın demez.... Bir laf söylerim alınır farkli bir şey çıkartır ortaya vs... Saymakla bitmez çok kez burda konu açtım.... Dediğin gibi güzel güzel konuşurken birden bir tartışma çıkıyor saçma sapan bir nedenden dolayı.....ama artık ne yapıyorum hiç karşılık vermiyorum ne derse desin ben yine bildiğimi yapıyorum..... Geçenlerde bana ütü yüzünden laf söylemişti neymiş efendim buzluktakı erimiş suyu kullanacakmışım bende o kokar ben onu kullanmam normal dinlenmiş su kullanıyorum dedim bana demediğini bırakmadı yok ben çok zenginmişim yok öyleymişim yok böyleymişim arkadaşların yardımlarıyla akıllandım artık ona tamam öyle yaparım diyorum yinede bildiğimi yapıyorum sorun olmuyor ne ben üzülüyorum nede onlar zaman bir çok şeyi öğretiyor insana.... Az daha sabır eşin askerden gelince herşey düzelir inşallah... Rabbim yardımcın olsun.....
felaket tellalığı yapmış gibi olmayım ama hiçbir şey farketmez.
ne siz oradan çıkabilirsiniz ne de o sizden.
şu andakinden tek farkı uyurken evinizde yalnız kalırsınız bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?