Kaynanam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı sorunları kardeşim yaşıyor maalesef ne diyim Allah akıl versinnn o kadına hiç vicdan yokmu bunlarda gelin köle misali hizmet etsin diye bekliyorlar

SORMA YAA NE GEZER ONDA VİCDAN BİRAZ VİCDANI OLSA GELİNİM EVİMİN İŞİNİ GÖRÜYOR BENDE ÇOCUĞA BAKAYIM DA KIZIN AYAĞINA DOLAŞMASIN FLN DER YADA O ÇOK İŞTAHLA YEDİĞİ YEMEKLERDEN SONRA Bİ EL SAĞLIĞI DİLERkötükedihüsoŞEYTAN DİYOR GECE YATARKEN KES GIRTLAĞINI AMA BU SEFERDE ONU İNSAN YERİNE KOYUP HAPSE ATARLAR BENİkaydirigubbakcemile3

AYYYYY KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN:Saruboceq:

ALLAH KURTARSIN BUNU DEMEKTEN BAŞKA HİÇBİRŞEY ELİMDEN GELMİYOR

BACIM KEŞKE YAPABİLECEĞİM BİRŞEYLER OLSA

BİRAZ DAHA SABRET

SABRIN SONU SELAMET DERLER

açıkcası kayınvalden hakkında yazdıların çok seviyesiz buldum :mymeka:
hem kadının evinde oturuyorsun hemde dünya kadar laf ediyorsun
işine gelmiyorsa ayrı eve çık arkadaşım
bence oda istemiyordur seninle aynı evde yaşamayı oğlunun hatırı için kabul etmiştir
kayinvalden istediği kadar yer içer yan gelir yatar ayrıca çocuğuna bakmakda zorunda değil
bunun insanlıkla vicdanlan hiç alakası yok
onu insan yerine koyarlar gibi cümleler kurarak sen kendi vicdanınıda ortaya koydun bence
seninde evladın varmış inşallah ilerde onun eşide senin için aynı cümleler kurmaz, düşünsene nekadar yıkılırsın

nie böyle nefret ettirirler ki kendilerinden ,sağolsun benim kayınvalide benden iyi iş yapar,hiç beklmes.canım yaaa kıyamam sana eşin askerde garip gbisin onların yanında..

Ayni evi paylasmanin desavantajlari iste...Allah yardimcin olsun!!benneyaptımki

Tabikide oda bir isin ucundan tutsa veya hic olmazsa sen is güc yaptigin vakit torununu baksa, sagol kizim eline koluna saglik dese ne güzel olur...Ama yapmayanda zorla yaptiramazsinki güzelim...onunda görgüsü insanligi vicdani bu kadarmis demekten baska caren yok suan..

Esin askerden hayirlisiyla geldigi vakit, ben senin yerinde olsam alt daireye falan gecmem...mümkün oldugu kadar uzaga giderim...sen alt daireye gectigin zaman degisen tek sey aksamlari evinde yatman olucak...bütün gün yine mecburiyet gibi senden orda is güc yapman beklenecek cünkü...yinede tabiki karar senin tercih senin..

Takma kafana...bazilari gelin degil köle isaura almak istiyor kendine...44 yasindaki bir kadinin böyle tembel tembel oturmasi tüm isi gelinine yüklemeside ayri bir ayip...benim 78 yasindaki ninem bile hala yemegini isini gücünü kendi yapar..kimsenin isine tenezül etmez vallah..

arkadaşım sen de karışma kadıncağızın yediğine içtiğine,hatta işlerinden fırsat buldukça gir mutfağa bak burda bisürü yemek tarifi forumu var,al tarifleri hergün değişik değişik pişir pastasını böreğini,şerbetli,yağlı ooooh,koy önüne ,afiyet bal şeker olsun annecim de,hizmette kusur etme:)

Eşinin gelmesine 3 ay varmış biraz dişini sık sabret canım kolay değil tabiki

bence siz çok fazla sıkıntıda olduğunuz için,
kayınvalidenizin her yaptığı rahatsız ediyor sizi...
madem aynı evdesiniz ve başka şık yok,
bence fazla düşünmemeye çalışın ...
ama yine,söylüyorum,beni de yanlış anlamınızı istemiyorum...
kayınvalideniz sizi seviyor gerçekten...
diğer oğlu evlendiğinde ,diğer gelinine övgüyle anlatacağı
tek kişi siz olacaksınız...bence...
Eşinize de hayırlı tezkereler diliyorum...
sevgiler...

KIZIM SEN KAYNANANLA HıÇ YAŞADINMI Kı KONUŞUOSUN BEN ONUN EVıNDE BESLEME DEĞıLıM TAMAM MI ONUN EVıNDE YAŞIOSAM EŞıMıN HATRINA ÇOK MERAKLI OLDUUMDAN DEĞıL :mymeka: ARTI KAYNANAN SANA ONCA ıŞıNı GÖRDÜĞÜN HALDE BULAŞIĞI BULAŞIK MAKıNASI ÇAMAŞIRI ÇAMAŞIR MAK.YIKIO SEN NE ıŞıME YARIOSUN..YAPTIĞIN ıŞıN ıÇıNE ... DESE ARKANA BAKMADAN KAÇARDIN HERALDE...UZAKTAN DAVULUN SESı HOŞ GELıOR TABı

BEN ONUN BEKAR OĞLUNUN HER ıŞıNı YAPIOSAM O DA BENıM OĞLUMA BAKACAK

KONUŞUOSUN AMA LAF OLSUN DıE ANCA ıNSANIN SıNıRıNı BOZUOSUN ÇIK TOPıĞıMDEN ÇABUK

AYRICADA KADIN EVDE ıŞ YAPMAMAK ıÇıN ANNEMDE KALMAMI BıLE ıSTEMıYOR SEN DıOSUNKı O DA ıSTEMıYORDUR SENıNLE YAŞAMAYI

NıYE YAŞAMASIN SEN HıZMETÇıM OLSUN ıSTEMEZMıSıN

Son düzenleyen: Moderatör:

ÇOK TŞK CANIM SAĞOL:1hug:a.s.

allah sabır versin canım ..biran önce de selamat versin tabii.........inş. bir an evvel eşin gelirde mutlu olursun tatlım...ama ne kadar uzağa gidersen senin için okadar iyi olur.... bu bir tavsiye....alt kat üst kat sakınnnn......uzak olsun tatlı olsun şeklinde yanii.....eşin gelene kadar sabretmeye çalış ..çok zordur eminim ama yapacak başka birşey de yok şu an için....:teselli:

nie böyle nefret ettirirler ki kendilerinden ,sağolsun benim kayınvalide benden iyi iş yapar,hiç beklmes.canım yaaa kıyamam sana eşin askerde garip gbisin onların yanında..

EVET CANIM:çok üzgünüm:

CANIM YAA SAĞOL AMA BAŞKA EV YOKKİ SENCE NASIL İKNA EDERİM Kİ EŞİMİ BURADA OTURMAMAK İÇİN BENİ ANLAMAZKİ KİRA MI ÖDEYELİM DER:çok üzgünüm:

haddini aşıyorsun arkadaşım biraz daha seviyeli olsan daha güzel olur bence
kayinvaldeni daha iyi anlıyorum şimdi
kızın felan değilim senin
düşündüklerimi yazdım
kusura bakma seni pohpohlıyamıcam
eğer burda konu açtıysan hertürlü yoruma açık olmalısın buranın kuralı bu canım benim
ve sen istemiyorsun diye burda yorum yazmayıda birakacak değilim babanın yeri değil sanırsam

offf seninle uğraşamıycam daha önemli sorunlarım var canım ok..beni pofpofla demiyorum zaten + yan gelip yatsın çocuğuna bakmasın fln diosun ya senin gelininede allah sabır versin yani heralde torunun düşse kalkıp kaldırmazsın senin gibi burnundan kıl aldırmayan insanlarla işim olmaz

biraz daha sakin olurmusunuz arkadaşlar ayıp oluyor ama
lütfen kullandığınız kelimelere biraz daha dikkat edelim rica ediyorum

sakınnnnnnn:1shok:ben alt dairede oturuyorum hicbirsey degismez sölim.ha tamam kapının ayrı olması iyi ama onunda bi anlamı kalmıyo bi zaman sonra.benim kayınvalidem senin anlattıgın kadar degil ama ben bile sıkıntı yasıyorsam sende degisen bisi olmaz sölim. ona göre canım madem bi cözüm yolu bulacaksın ordan tamamen ayrıl derim.

aman boşver yaaa ztn her yerden çıkar böyle insanlar bişey bildiklerinden de değildir ztn maksat dikkat çekmek..benim burda eşim asker bi de ailesi üzerime gelio zaten telefonda annesine babasına daha ben söylemeden bu kız ne zaman sorsam bi iş yapıor sen yatıosun benim karım o evin hizmetçisi değil dedi..bilen biliyor zaten beni eşim destek olcak inşallah sadece ona bişi anlatamadığım için burada paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar die ama ille bi seviyesiz çıkıyor sinir bozmak için..

ahh canım keşke ayrılabilsem artık psikolojim bozuldu bugün evde kimse yokta ondan boşum normalde herkes evde olur başımı kaşıyacak vaktim olmaz onu yap bunu yap çocukla ilgilen akşam çay meyva faslı bir kitap bile okuyamıyorum artık çok değiştim çokkk

sabret o zaman biraz daha bak az kalmış eşinin gelmesine sana destek olması da çok güzel aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…