B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bayansu
-
aynı sorunları kardeşim yaşıyor maalesef ne diyim Allah akıl versinnn o kadına hiç vicdan yokmu bunlarda gelin köle misali hizmet etsin diye bekliyorlar
SORMA YAA NE GEZER ONDA VİCDAN BİRAZ VİCDANI OLSA GELİNİM EVİMİN İŞİNİ GÖRÜYOR BENDE ÇOCUĞA BAKAYIM DA KIZIN AYAĞINA DOLAŞMASIN FLN DER YADA O ÇOK İŞTAHLA YEDİĞİ YEMEKLERDEN SONRA Bİ EL SAĞLIĞI DİLERkötükedihüsoŞEYTAN DİYOR GECE YATARKEN KES GIRTLAĞINI AMA BU SEFERDE ONU İNSAN YERİNE KOYUP HAPSE ATARLAR BENİkaydirigubbakcemile3
açıkcası kayınvalden hakkında yazdıların çok seviyesiz buldum :mymeka:
hem kadının evinde oturuyorsun hemde dünya kadar laf ediyorsun
işine gelmiyorsa ayrı eve çık arkadaşım
bence oda istemiyordur seninle aynı evde yaşamayı oğlunun hatırı için kabul etmiştir
kayinvalden istediği kadar yer içer yan gelir yatar ayrıca çocuğuna bakmakda zorunda değil
bunun insanlıkla vicdanlan hiç alakası yok
onu insan yerine koyarlar gibi cümleler kurarak sen kendi vicdanınıda ortaya koydun bence
seninde evladın varmış inşallah ilerde onun eşide senin için aynı cümleler kurmaz, düşünsene nekadar yıkılırsın
bence siz çok fazla sıkıntıda olduğunuz için,
kayınvalidenizin her yaptığı rahatsız ediyor sizi...
madem aynı evdesiniz ve başka şık yok,
bence fazla düşünmemeye çalışın ...
ama yine,söylüyorum,beni de yanlış anlamınızı istemiyorum...
kayınvalideniz sizi seviyor gerçekten...
diğer oğlu evlendiğinde ,diğer gelinine övgüyle anlatacağı
tek kişi siz olacaksınız...bence...
Eşinize de hayırlı tezkereler diliyorum...
sevgiler...
nie böyle nefret ettirirler ki kendilerinden ,sağolsun benim kayınvalide benden iyi iş yapar,hiç beklmes.canım yaaa kıyamam sana eşin askerde garip gbisin onların yanında..
allah sabır versin canım ..biran önce de selamat versin tabii.........inş. bir an evvel eşin gelirde mutlu olursun tatlım...ama ne kadar uzağa gidersen senin için okadar iyi olur.... bu bir tavsiye....alt kat üst kat sakınnnn......uzak olsun tatlı olsun şeklinde yanii.....eşin gelene kadar sabretmeye çalış ..çok zordur eminim ama yapacak başka birşey de yok şu an için....:teselli:
KIZIM SEN KAYNANANLA HİÇ YAŞADINMI Kİ KONUŞUOSUN BEN ONUN EVİNDE BESLEME DEĞİLİM TAMAM MI ONUN EVİNDE YAŞIOSAM EŞİMİN HATRINA ÇOK MERAKLI OLDUUMDAN DEĞİL :mymeka: ARTI KAYNANAN SANA ONCA İŞİNİ GÖRDÜĞÜN HALDE BULAŞIĞI BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIRI ÇAMAŞIR MAK.YIKIO SEN NE İŞİME YARIOSUN..YAPTIĞIN İŞİN İÇİNE ... DESE ARKANA BAKMADAN KAÇARDIN HERALDE...UZAKTAN DAVULUN SESİ HOŞ GELİOR TABİ
BEN ONUN BEKAR OĞLUNUN HER İŞİNİ YAPIOSAM O DA BENİM OĞLUMA BAKACAK
KONUŞUOSUN AMA LAF OLSUN DİE ANCA İNSANIN SİNİRİNİ BOZUOSUN ÇIK TOPİĞİMDEN ÇABUK
AYRICADA KADIN EVDE İŞ YAPMAMAK İÇİN ANNEMDE KALMAMI BİLE İSTEMİYOR SEN DİOSUNKİ O DA İSTEMİYORDUR SENİNLE YAŞAMAYI
NİYE YAŞAMASIN SEN HİZMETÇİM OLSUN İSTEMEZMİSİN
haddini aşıyorsun arkadaşım biraz daha seviyeli olsan daha güzel olur bence
kayinvaldeni daha iyi anlıyorum şimdi
kızın felan değilim senin
düşündüklerimi yazdım
kusura bakma seni pohpohlıyamıcam
eğer burda konu açtıysan hertürlü yoruma açık olmalısın buranın kuralı bu canım benim
ve sen istemiyorsun diye burda yorum yazmayıda birakacak değilim babanın yeri değil sanırsam
eşim askere gitmeden evlendik sanırım burda hata yaptık birbirimizi istiyorduk yanlış bişi yapmaktansa evlenelim dedik..3 ay var gelmesini kızlar alt daireye ineceğim gelince sizce arda beni rahat bırakırmı...bide ne yapmalıyım kendimden uzaklaştırmak için
sakınnnnnnn:1shok:ben alt dairede oturuyorum hicbirsey degismez sölim.ha tamam kapının ayrı olması iyi ama onunda bi anlamı kalmıyo bi zaman sonra.benim kayınvalidem senin anlattıgın kadar degil ama ben bile sıkıntı yasıyorsam sende degisen bisi olmaz sölim. ona göre canım madem bi cözüm yolu bulacaksın ordan tamamen ayrıl derim.
aman boşver yaaa ztn her yerden çıkar böyle insanlar bişey bildiklerinden de değildir ztn maksat dikkat çekmek..benim burda eşim asker bi de ailesi üzerime gelio zaten telefonda annesine babasına daha ben söylemeden bu kız ne zaman sorsam bi iş yapıor sen yatıosun benim karım o evin hizmetçisi değil dedi..bilen biliyor zaten beni eşim destek olcak inşallah sadece ona bişi anlatamadığım için burada paylaşmak istedim kadın kadının halinden anlar die ama ille bi seviyesiz çıkıyor sinir bozmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?