- Konu Sahibi tekpapatya
bnde gidip temizlik yapmadım hç o tawizi wermedim herkesn eli ayağı tutuo yani.bn mi kötüyüm diorum ama deilimki bide bnm kaynanam ii biri ama patawatsız bras
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide evlenince ailelerden cok uzakta bir hayat kurmak gerek, tabi eger insanin aradigi birazcik huzursa..
şimdiki aklım olsa hem anneme hem kaynanaya en uzak yer neresiyse oraya gider yerleşirdim...eminim daha farklı olurdu herşey...
hani bir laf varya
şimdiki aklım olsaydı diyorum..ama bu yaşadıklarımı yaşamasaydım şimdiki aklımda olmazdı..
öyle değilmi ama![]()
Buradaki yazismalardan sonra erkek arkadasimin neden evlenince ailelerimizden cok uzakta yasiyacagimiz bir yere yerlesmek istedigini daha iyi anladim. Gerci onun anneside benim annemde gecimsiz degiller, ama ailede demekki baskalarindan uzak durma geregini hissediyor oda:) Neyse, Allah ailelerinden yana evliliklerinde sorun yasiyanlarin yardimcisi olsun..
Mantigin bittigi o kadar cok yer varki, buna evlilikte dahil olursa zaten sasirmam bu saatten sonra![]()
ben yaşadıklarımdan sonra gördüklerimden sonra, geçimsiz kaynana yoktur diyorum...
çünkü sen verirsen iyisin...ayak uydurmak için durumu idare etmek için elinden geleni yaparsın iyisin..
aaaa o bana ters asla yapamam dersen..görürüm ben o geçimsiz olmayan kaynanayı..bir susar iki susar..üçüncüde lafı yapıştıverir..anlamazsın bile bu bana şimdi ne demek istedi der salaklaşırsın..senin için normaldir herşey ortada laf sokacak bir şey yoktur ama kayınvalideye göre normal değildir..onun yaşadığı hayatla gördükleriyle geçirdikleriyle tecrübeleriyle, seninki bir mi ? değil..
yarın çocuklarınız olur ayrı dert..bayramlarda seyranlarda ayrı dert.görümcen olur eltin olur ayrı dert..yani mümkün değil sorunsuz olması..ama dedim ya sen idare edersen alttan alırsan iyisin...kendini göstermeye başladığında herkes yavaş yavaş kendini göstermeye başlıcak....
erkek arkadaşın en doğrusunu demiş..gidin uzak bir yerden tutun evi canım..bu en güzeli...onlar sağ,sen selamet.![]()
şimdiki aklım olsa hem anneme hem kaynanaya en uzak yer neresiyse oraya gider yerleşirdim...eminim daha farklı olurdu herşey...
hani bir laf varya
şimdiki aklım olsaydı diyorum..ama bu yaşadıklarımı yaşamasaydım şimdiki aklımda olmazdı..
öyle değilmi ama![]()
ya bu kaynanalar neden boyle
daha tanısmadım ama korkmaya basladım kadından valla ıns ıyı bırıdır![]()