• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam

kaynana seni alıştırma turuna çıkmış çok fenalar dişini göster sakın kırılır diye çekme onun kaprislerini başından nasıl başlarsa öyle gider

Her zaman ne olursa olsun mesafeli durmak işe yarıyor:):)

evet canım mesafe en ıyısı bnm akıllı sevgılımde ıkı tane evlerı varmıs memlekette bı sure orda oturalım sonra ev alıp ıstanbula tekrar gelırız dıyo bnde oyle bırsey kabul etmıyorum dedım ıkı sene gec evlenırız o zaman dedım nasılım ama:32:

tabiki her çagırdığında gitmek zorunda değilsin, .kayınvalidene güzel bi şekilde anne bugün
arkadaş cagırdı, komsuya gidcem, temizlik yapcam,misafir gelcek.. vss de işte her türlü bahane sana :)

ayy tekpapatya aynı benim kaynanam ya...
bende 6 aylık evliyim...
kendim hemşireyim, ama bi kaza sonucu dizimde rahatsızlık oldu raporluyum 4 aydır falan işe gidemiyorum...
aynı dediğin gibi her hafta sonu ya kendileri bende, yada bizi çağırıyorlar
eşim hafta sonları evde oluyor, ama gel gör ki bi rahat bırakmıyorlar...
bi kötülüğünü görmedim Allah var, ama azcık rahat bırakmıyorlar
bi hafta sonunuda başbaşa geçiremiyoruz
amannnnn napıcan işte...
kaynanan mı var derdin var:1:
ama ben işi eğlenceye döktüm:21:
onun içinden geçen dilinde, benimde öyle...
kaynanamla beraberken ilginç ve çok komik diyaloglar geçiyo bazen aramızda:52::52::52:
sırf bu yüzden kaynanamla vakit geçirmeyi seviyorum
çok keyifli zamanlar oluyo benim için...:1:

sana diyeceğim şu ki... madem kocamız hatrına iyi geçinmek mi zorundayız ailesiyle
işi yokuşa sürmekle sonuçta zararı gene gelir seni bulur
bundan mütevellit :1: bizde eğlenecek, hoşumuza giden yönlerden yaklaşmalıyız olaya ;)
seninde illaki durumu iyileştirecek bi seceneğin vardır...
bide tek nasihatım yüzgöz olma... ;) resmi dur birazık tavırlarınla ;)

ay kaynanan mı var derdin var cok dertliyim cok bildiğiniz gibi değil offff offfff

Back
X