kaynanam!

evlenmeden önce de aynı sorunlar ve sorunun baş rol oyuncusu sedef vardı .

evlendın yine aynı sorun ve aynı oyuncu .

evlenip gitmissin ,bundan sonra yapacak birsey yok ,mesafe dısında

gecmıs olsun .

Yeni üyeyim, birkaç aylık ama ben bile biliyorum Sedef meselesini :47:
Bırakın artık bence, bu kadar takıntı yapmayın. Haklıyken haksız çıkarsınız. Bana uzak Allah'a yakın olsunlar diyin. Eşiniz bu kadar anlayışlıyken bence keyfini çıkarın.

merhblr

bende benzer dertten muzdaribim, sizinde bu insanlara haketikleri şekilde davranmnızda yarar görüyorum, çünkü bu insanlar iyiliktn anlamazlar siz iyi davrandıkça tepenize çıkarlar, kaynvalideye hiç birzaman yaranamassınız, çok iyi görünürler kızım evladım özellikle oğullarının yanında ama içten değildir bu davranışları sadece göz boyamak içindir. Benm kayınvalidemde oğlunu paylaşamayan biri hep istiyor gidelim gelelim samimi olalım, bizden hergün hbr alsın nerdeyiz kimdeyiz yemek ne yaptım ben vs. En ufak detayları bile mrk eder,bende bu sorulardan rhtsz oluyorum, bana sormuyor oğlundan öğrenyr ama olsun rthtsz oluyorum, komplexli davranıyor ödü kopuyor oğlu onu unutur aramaz sormaz diye, bi araya geldiğimizde hep oğlunun ona ne kdr çok değer verdiğini anlatır, onun için ölürmüş vs.. üstü kapalı bana oğlunun gözünde en değerli insanmış gb göz dağı vermeye çalışıyr ...aramıyorum mesafe koyuyorum suc oluyor bana sitem eder aramıyorm diye, ama kendi bir kerecik arayım gelinimi demez.. Ben arasam görüşürüz aramassam görüşmeyiz
oğlunu hergn arar ama konusur benimle iki saniye konusmayı aklına getrmez.. Ver geliniminde sesini duyayım demez
bende tek başıma sanki saygı yapcam diye uğraşıyorum gibi geliyor,, o gerçekten beni kızı gb görse oğlunu nasıl hergn aramayı biliyorsa benide en azından arar, en azından arada bir bile olsa.. Hani bukızım gibi görüyorum demeler vs hep oğullarına karşı silah aslında bir taktik. Biz araya resmiyet kurunca suclusu biz oluyoruz o çok seviyor bizi ama biz uzak duruyoruz gibi oluyor..
Bazen ben ince düşünüyorum dyrm dayanamıyorum yakın davranıyorum bu seferde ben uymak zorunda oluyorum pofpoflucam devamlı o zaman çok iyi bende içmden gelmedimi yapamam, olmuyor, uzak duruyorum olmuyor şaşırdım gitti..kayınvalidemin bu komplexli hareketlinden bıktım sürekli kendini benmle aynı kefeye koyması, oğlunun onun için ölmesi çok değer vermesi hep aynı muhabbet. Eşimin bana aşık olmasını eçekemior resmen.. Ne yapcağmı bilemiyorum, eşimde artık ben konusunca ailesini koruyor öyle demedi yanlış anlamışın diyor, hatta bana bazen fesatsın diyor,, konusamıyorum.. Herşeyden şüphe ediyorum,, :(((( ne yapmalıyım ben

yokmu bana cvp verebilcek?

Vay evlendin sonunda demek :27: helal olsun valla

Ama bana yine garip geliyor söylediklerin amanede.. Kayınvaliden annene 'öküz doyuran bardağı' nı layık görüyor ama annen yine de onun peşinden gidiyor balkona , sigara içmemesine rağmen eşlik ediyor :53:

Annen bu kadar geniş yürekliyken hiç bozulmayıp hala kadına eşlik ediyorken sen niye dert ediyorsun ki.. Evine gitmeme kararı almalar filan.. Eşin seni dinliyo(?) diye bu kadar sıkma bence, gün gelir fena patlar :34:

Sedef'in de gözü aydın bu arada :1: Allah analı babalı büyütsün bebeğini, yengeli büyütmese de olur :3:

Amanede bırak ikisi de kendi pisliginde bogulsunlar. Kadın dügüne gelmiyor, kayınvaliden hala dogum resimlerini mi gösteriyor esine?
Al birini vur ötekine, esin yanındaymıs ya bosver..
Kayınvaliden kimi tutarsa tutsun, sen diyorsun ki sedef kötü, böyle iken kayınvalidem neden hala onun yanında? Neden gercekleri görmüyor?? Görmek istemiyor, cünkü kendisinin de sedeften bir farkı yok.. İnsanları degistiremezsin, uyusamıyorsan kendini cekersin.

hay bu kaynanalar ya nedir bunlardan çektiğimiz canım gülüm derler sanki bizi seviyo gibi sonrada canımıza kıyarlar nerde kaynana yazısı görsem dalarım bi gün bende bi konu açacam ama benimki sayfalar sürer diye üşeniyorum:))

üzüldüm ya ama bu kaynanalar(yani çoğu) işini bilir eminim eltinede seni övüp çatlatıyodur ...

Sedef ne zaman doğum yaptı ?

Sen 2 aylık evlisin oda yeni doğum yaptığına göre belki düğününe gelmedi değil, gelemedi :34:

Malum hamileliğin son zamanlarında heryer şişer, o halde insan içine çıkmak istememiş olabilir.

Mazeretsiz katılmadığına emin misin ? Kaynın belki eşine söylemiştir vs

Son düzenleme:
Sedef ne zaman doğun yaptı ?

Sen 2 aylık evlisin oda yeni doğum yaptığına göre belki düğününe gelmedi değil, gelemedi :34:

Malum hamileliğin son zamanlarında heryer şişer, o halde insan içine çıkmak istememiş olabilir.

Mazeretsiz katılmadığına emin misin ? Kaynın belki eşine söylemiştir vs

7 aylıkken dışarı çıkılmıyomu ben 8 aylık hamileyken 12 saat yol gittim ön yargıfarklı bişey tabi ama yapıyoki yazıyo arkadaşş:31:

Sedef ismini duymak istemiyorum..bu isimden nefret ediyorum artık...nefret..hatta midem bulanıyo..
Konularını okumuş ama hiçbirine yorum yazmamıştım.bu sefer dayanamadı m yazıcam artık..

Bak arkadaşım sedef sende takıntı olmuş ve bence hastalık boyutuna kadar bile gelmiş olabilir..doktora git..psikiyatriste filan anlat bide..

Ya kimse iyi olmak zorunda değil..kimse sana iyi davranmak zorunda değil..sedefin her yaptığına her söylediğine gül geç..özgüvenin olsun biraz..onları takmadığını iplemediğini hissettir..
Ve merak ettiğim birşey daha var..neden hep susuyorsun ?neden hiç cevaplarını vermeyip içine atıyorsunda sinir oluyorsun kendine ediyorsun..ne gerek var yani..

Sedefin doğum resimlerini gösterirken anne bu resimlere bakmak istemiyoruz..merak etsek gider evinde görürdük..düğünümüze gelmeyerek çok ayıp etti..bu yüzden kimse kusura bakmasın diyebilirdin..annene öküz doyuran bardağını verelim dediğinde bu nedemek şimdi..sözlerinize dikkat edin..bence o bardağı siz kullanın diyebilirdin..falanda filan yani...mutlaka o anda ver cevabını..ister kırılsın ister üzülsün..isterse de küssün...
şaka yaptım sen yanlış anladın dersede yanlış olan bişeyi neden doğru anlıyımki..sizce söylediğiniz doğrumu..der geçersin...

Cevaplarını vermezsen işte böyle takar durursun..ve bir gün gerçekten hasta olursun...

7 aylıkken dışarı çıkılmıyomu ben 8 aylık hamileyken 12 saat yol gittim ön yargıfarklı bişey tabi ama yapıyoki yazıyo arkadaşş:31:

yazdığım konu yola gitmek gidememek değil ki, hem öyle olsa bile her hamilelik farklıdır siz 12 saat yol gidersiniz beriki 12 dk lık yola gidemez çünkü dr. sadece tuvalete kalk demiştir.

iyi okursanız insanın eli yüzü şişer, insan içine çıkmaz istemeyebilir dedim. Hem konu sahibinin Sedef fobisi olduğu için yazdı diye aaa öylemiş diyemem ne yazık ki :34:

yazdığım konu yola gitmek gidememek değil ki, hem öyle olsa bile her hamilelik farklıdır siz 12 saat yol gidersiniz beriki 12 dk lık yola gidemez çünkü dr. Sadece tuvalete kalk demiştir.

Iyi okursanız insanın eli yüzü şişer, insan içine çıkmaz istemeyebilir dedim. Hem konu sahibinin sedef fobisi olduğu için yazdı diye aaa öylemiş diyemem ne yazık ki :34:

iyide ozaman telefon açar mazaretini sunar..hayırlı olsun filan derki yanlış anlamalara neden olmasın..dimi yani ??

Amanede,benim konularına yorum yapmamı yasaklamıştın ama dayanamadım yine..

sen daha nişanlıyken biz işlerin bu noktaya geleceğini söylemiştik..ve haklı çıktık..

beni asıl şaşırtan;benim konuya şaşırmayıp senin bu davranışlara şaşırıp,alınıp konu açman oldu..o kaynanadan ya da sedef ten farklı birşey mi bekliyordun ki? ikisi de hep açık oynadılar,hep kendilerini belli ettiler zaten.sen bunları yeni görmüyorsun ki..daha önce sayfalarca yazdıldı bunlar..tek iyi şey eşinin senin yanında yer alması.

kaynanan sedefe aşık bir kadın,kızı olsa bu kadar sever ve isterse 10 tane gelini olsun hiçbiri onun yerini tutamaz gibi.bu belli artık.kızda şeytan tüyü var demek ki..

bence her ikisinden de beklentilerini en aza indirip,uzak dur..ancak bu şekilde rahata erersin.

Sedef'i değil ama abisini tebrik edebilirdiniz.
Kayınvaliden haklı. Kadın aileyi dağıtmaya çalışan seni biraz olsun dizginlemeye çalışıyor...
Ortamı gereksiz yere ne kadar germişsin.
Kadın senin korkundan düğüne bile gelmemiş... Biraz sakin olmayı denesen artık...

"" sedeff sedeff sedeffffff :ssz::ssz::ssz: içirtiyorsun bizi esef esef "

bir söz var bilir misin amanede?

kendim ettim kendim buldum...:17: bile bile lades yapıp hala bunları sanki ilk kez yaşıyormuş gibi yansıtman çok ilginç. :19:

haa ayrıca kayınvalidene eşini yalnız gönderirsen :45: sonunu sen de biliyorsun. :29: sen öyle bir hata yapmazsın .. :23::23::23: biliyoruz seni.

--

benim anneme öküz doyuran bardağı verelim anca doyar diyecek haa.. haahhaayyy yanii..!!buna nasıl sessiz kalabilirsin anlamış değilim ayrıca.

Son düzenleme:
boşver sedef' i falan kaynananla da aqrana mesafe koy. böyle şeylerle yeni olan evliliğini zehir etme tadını çıkar bugünlerin

önceki konularını hiç bilmiyorum, ama arkdaşlar seni daha önce uyardıklarını yazmışlar,

her neyse, bilmeyen ve ilk defa konunu okuyan biri olarak şunu diyebilirim ki:

Eşin senin tarafındaysa, o zaman çok sıkı fıkı olma sadece özel zamanlarda git gel, kaynan betermiş gerçekten. Eşin de bıkmışken, sen eşini de bıktırmadan, ona en iyisi çok sık görüşmemek de. Sizin aranız iyise, gerisi mühim değil, eşin de annesine kızsın birazcık ama. Sen de eğer bir daha böyle ÖKÜZ DOYURAN tarzı şaka yapıldığında sessiz kalma, eşine de söyle, annene cevap verebilirim artık, darılma de.

merhblr

bende benzer dertten muzdaribim, sizinde bu insanlara haketikleri şekilde davranmnızda yarar görüyorum, çünkü bu insanlar iyiliktn anlamazlar siz iyi davrandıkça tepenize çıkarlar, kaynvalideye hiç birzaman yaranamassınız, çok iyi görünürler kızım evladım özellikle oğullarının yanında ama içten değildir bu davranışları sadece göz boyamak içindir. benm kayınvalidemde oğlunu paylaşamayan biri hep istiyor gidelim gelelim samimi olalım, bizden hergün hbr alsın nerdeyiz kimdeyiz yemek ne yaptım ben vs. en ufak detayları bile mrk eder,bende bu sorulardan rhtsz oluyorum, bana sormuyor oğlundan öğrenyr ama olsun rthtsz oluyorum, komplexli davranıyor ödü kopuyor oğlu onu unutur aramaz sormaz diye, bi araya geldiğimizde hep oğlunun ona ne kdr çok değer verdiğini anlatır, onun için ölürmüş vs.. üstü kapalı bana oğlunun gözünde en değerli insanmış gb göz dağı vermeye çalışıyr ...aramıyorum mesafe koyuyorum suc oluyor bana sitem eder aramıyorm diye, ama kendi bir kerecik arayım gelinimi demez.. ben arasam görüşürüz aramassam görüşmeyiz
oğlunu hergn arar ama konusur benimle iki saniye konusmayı aklına getrmez.. ver geliniminde sesini duyayım demez
bende tek başıma sanki saygı yapcam diye uğraşıyorum gibi geliyor,, o gerçekten beni kızı gb görse oğlunu nasıl hergn aramayı biliyorsa benide en azından arar, en azından arada bir bile olsa.. hani bukızım gibi görüyorum demeler vs hep oğullarına karşı silah aslında bir taktik. biz araya resmiyet kurunca suclusu biz oluyoruz o çok seviyor bizi ama biz uzak duruyoruz gibi oluyor..
bazen ben ince düşünüyorum dyrm dayanamıyorum yakın davranıyorum bu seferde ben uymak zorunda oluyorum pofpoflucam devamlı o zaman çok iyi bende içmden gelmedimi yapamam, olmuyor, uzak duruyorum olmuyor şaşırdım gitti..kayınvalidemin bu komplexli hareketlinden bıktım sürekli kendini benmle aynı kefeye koyması, oğlunun onun için ölmesi çok değer vermesi hep aynı muhabbet. eşimin bana aşık olmasını eçekemior resmen.. ne yapcağmı bilemiyorum, eşimde artık ben konusunca ailesini koruyor öyle demedi yanlış anlamışın diyor, hatta bana bazen fesatsın diyor,, konusamıyorum.. herşeyden şüphe ediyorum,, :(((( ne yapmalıyım ben

bana cvp veren neden yok ::(((((((((((((((((((((

Amanade boşver takma .
Daha yeni evlisin bugünlerin tadını çıkart
Sedef diye diye tüm nişanlılığını kendine zehir ettin.
Şimdide kaynanan için aynı şeyi yapma.
Annene saygısızlık yapmasına asla müsade etme.
annende arkasından dolanmasın.
Eşin madem durumun farkında senn mesafeli davran yeter.
Bu günlerin keyfini çıkarmaya bakın.

Back
X