• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yalanlariyla beni soğutuyor

Abla böyle bir sorumsuz adam varken hayatında neden hamile kaldın. Yazık bebeğe de. Adam 5.5 senedir bir arpa boyu düzelmemiş ki???? Ayrıca bunca sene nereye borç açıyor bu adam kumar alışkanlığı falan mı var.
Yok kumas filan değil iyi niyet yalancısı. Çalışıyor parasını isteyemiyor. Bana aldım diyor. Niye istemiyon derim diye mis. Yada arkadaşlarından sigaram yok al der koşar alır.toplu olarak yada birileriyle bir yere oturur komseye hesap odetmez cebinde para olmasa bile . Yani ekmeği yok yemeğe artistlik herkese. Sonra işte vs sebepler ile yalan soyluyor

En buyuk hatan bu olmus.

Bircok kadin bu hatayi yapiyor.

Cocuk olunca duzelir
Cocuk olunca kimse duzelmez.
Insan neyse odur

Evine bakmayan hep yalan soyleyen bir adami neden baba yaptin?

Isler duzelmezse al bebegi git annene dusunsun dursun.

Ben duzelecegini sanmiyorum
Şuanda kendimi baya çektim. Aynı evde yaşıyoruz ve ben sadece ihtiyaçlarımi soyluyorum. Hatta liste yapıp astım. Ödemeler konusunda çok hassasim ama umrumda değil ödesin yada ödemesin. Gecen hafta cok kavga ettim soylendim. Bu hafta hiç umursamadan devam ediyorum evin alışverişini yaptı faturalari odiycem hepsini sen düşünme filan demeye başladi. Bilmiyorum izliyorum bakalım nolcak

Bu zamana kadar kımseye burada ayrıl demedim ama sizin evlılık evlılık degil boyle Bı kocayla ömür geçmez bosan derım. Oda hayatına yalanlarıyla devam etsin yalan varsa o ıs yurumez ondan ne baba nede koca olmaz.
Çok haklısın . İnsanın aklı başına sonradan geliyor . İzlemedeyim bakalım hakkımda hayırlı olsun inşallah

Back
X