ya nasıl desem bilmiyorum benim hiç hinliklerim yoktur rabbime çok şükür kafamda fırıldaklar dönmez.Ama nişanlımın annesiyle ilgili tereddütlerim var içimde bir huzursuzluk var ilk geline yapıs yapıs davranıyo bana daha mesafeli annemın yanında daha ıyı annem yokken aynı kadın benı ıstemıyomu ne çözemiyorum nişanlımı çok seviyorum nasıl ilişkiler kurmalıyım annesiyle evli bayanlar bana yardım edin gelin kaynana olarak zıt olmak istemıyorum
eklemeyı unutmusum gelin elti adayım çok yönlendiriyo onu onun ağzına bakıyo çoğu zaman şaşırdım nasıl davranıcagımı
o yenı evlendı ben nısanlıyım daha cok korkuyorum esımle aram bozulucak dıye ben cok yuzgoz olamam zaten hanı tabırı yerındeyse cazgırlık yapamam ama yakın yerlerde olucagımızı dusunuyorm bana karısırsa falan terslerım ben bu sefer ortalık karısır pofff evlen bı dert evlenme bı derrrtt
klasik kaynana davranisi iste sinsilik uzerine kurulu bir hayat(olmayanlar da var ama oldukca az)o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin esinizin yaninda yakin basbasayken soguk.hakettigi davranis sekli bu.eger vazgecilmez bir insan degilse canimdan kanimdan degilse herkese bu sekilde davranmayi yakistiriyorum kendime.esin annesi de olmazsa olmaz buyuk bir eksiklik katan bir insan degil hayatta.belli bir cercevede iliskinizi yurutun ve uzulmeyin yaptigi sacmaliklara.hakettigi gibi davranin yeter
Aranizda mesafe varsa eger bu mesafeyi korumaya devam et...
Sayginda, guler yuzunde kusur etmezsin olur biter...
Illa can ciger kuzu sarma olmaniza gerek yok bence...
doğru diyosunuz eşimleyken daha güleryüzlü takılıcam ortak bir noktamız hiç yok konuscak ama bulmaya çalışıcam madem o dengesiz davranıyo bende öyle yaparım ama eşime dedikodumu ypar aramı bozarsa dıye cekınıyorum ben kadını terslerım kendımı iyi tanıyorum boyle bısey olursa ne yapmalıyım sizce?
oncelikle icten pazarlikli olmak,iki yuzlu davranmak nefret ettigim davranislardir herkese dan dan yuzune soylemeyi tercih ederim.ama boyle karsinda donek karakterli bir insan varsa onun ara bozmasina karsilik saf ayagina yatmanizi oneririm:)kesinlikle esinizin yaninda falso vermeyin ama o sizi iyi sansin.ah keske herkes dogal davransa da bunlara gerek kalmasa.bu arada ben size boyle diyorum ama kendi verdigim cevaplari esime kendim yetistiriyorum icimde tutamayip:)benim gibi olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?