- Konu Sahibi elifcik_45
kızlar geçende 'yok böyle bir kaynana' diye konu açmıştım dediklerinizi uyguladım mesafeli oldum onlara gittim sadece nişanlımla oturdum muhattap olmadım hiç ama en son sinirlendim nereye kadar flan diye nişanlım çarşamba beni çağırdı onlara gittim ama ne yemek yedim ne kahve içtim sadece su içtim sonra nişanlımın ısrarı ile oturduk 3 kişi (kayınpederşm yok benim) oturuduk ben artık dinliyorum nişanlım niye oturttu diye neyse nişanlım annesine dönüp senin derdin ne bilmem ne konuştu sakince niye beni sevdiğim kızla uğraşıyosun niye bişiler diyosun sen ona dedi derdin ne dedi o an sinirle söyledim ama ben özür diledim filan dedi kaynanam nişanlımda söyle söyle sonra özür diledim de dedi. kaynanamda ama o benden özür dilemedi dedi. nişanlımda senden özür dilemesi için hatası gerek o bişi dememiş sen demişsin ve özürü sen diliceksin anne dedi özürlede bitmiyo yapmıcaksın ne kadar ne olursa olsun demiceksin ona bişi o benim değerlim kıymetlim dedi nasıl hoşuma gitti kızlar anlatamam ya beni sahiplendi çok gurur vericiydi.hele ki bi daha bişi de ona inan bu sefer elif değil ben konuşmam seninle dedi yok oğlum filan dedi sonra nişanlı lavobaya gitti hiç konuşmuyorum ben kaşlarım çatık dutuyo geldi sarıldı sen benim kızımsın dedi anne ben sen kızının namusuna laf söylüyo musun ki dedi haklısın asla olmıycak bi daha dedi o anlık psikolojimden dolayı dedi nişanlım görümcemi aramış anlatmış durumu görümcemde bana hak vermiş anneme bakmasın sakın o demiş öyle yani kızlar şimdilik yok bi sorun ama ben sınırı bozmıcam artık :)