kaynanam

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
ya nasıl desem bilmiyorum benim hiç hinliklerim yoktur rabbime çok şükür kafamda fırıldaklar dönmez.Ama nişanlımın annesiyle ilgili tereddütlerim var içimde bir huzursuzluk var ilk geline yapıs yapıs davranıyo bana daha mesafeli annemın yanında daha ıyı annem yokken aynı kadın benı ıstemıyomu ne çözemiyorum nişanlımı çok seviyorum nasıl ilişkiler kurmalıyım annesiyle evli bayanlar bana yardım edin gelin kaynana olarak zıt olmak istemıyorum:50:

eklemeyı unutmusum gelin elti adayım çok yönlendiriyo onu onun ağzına bakıyo çoğu zaman şaşırdım nasıl davranıcagımı

Son düzenleme:
ya nasıl desem bilmiyorum benim hiç hinliklerim yoktur rabbime çok şükür kafamda fırıldaklar dönmez.Ama nişanlımın annesiyle ilgili tereddütlerim var içimde bir huzursuzluk var ilk geline yapıs yapıs davranıyo bana daha mesafeli annemın yanında daha ıyı annem yokken aynı kadın benı ıstemıyomu ne çözemiyorum nişanlımı çok seviyorum nasıl ilişkiler kurmalıyım annesiyle evli bayanlar bana yardım edin gelin kaynana olarak zıt olmak istemıyorum:50:

eklemeyı unutmusum gelin elti adayım çok yönlendiriyo onu onun ağzına bakıyo çoğu zaman şaşırdım nasıl davranıcagımı

elti adayım dedin yani henüz evli değiller peki uzun süredir nişanlılarmı eğer öyleyse eltinle daha uzun zaman geçirdiği için ona ısınmış olabilir zamanla sanada alışacaktır nasıl davranıcağına gelince sende mesafeli davran ama dozunda sakın abartma bu sefer çok soğuk derler bende öyle yapmıştım ilk başlarda sonra zamanla biraz daha iyi oldu ama aramızda hala bir mesafe vardır (1 buçuk yıldır evliyim) bu durumdan şikayetçi değilim çünkü bana karışamıyor oyüzden bence sende üzülme diğer türlü herşeyine karışmaya başlar..

zaman herşeyin ilacı..

o yenı evlendı ben nısanlıyım daha cok korkuyorum esımle aram bozulucak dıye ben cok yuzgoz olamam zaten hanı tabırı yerındeyse cazgırlık yapamam ama yakın yerlerde olucagımızı dusunuyorm bana karısırsa falan terslerım ben bu sefer ortalık karısır pofff evlen bı dert evlenme bı derrrtt

Nasılsan öyle davran yeter
Eltinle kıyaslama kendini
Daha nişanlısın, onlar epeydir tanıyo birbirini
Ve bende kendime daha yakın bulduğum kişi ile daha samimi olabiliyoken başkasına buz olabilirim, herkes birbirini çok sevecek çok samimi olacak diye bi zorundalık yok
Zamana bırak bazı şeyleri
Saygı göstermeniz kafi birbirinize, kıyastan veya şimdiden samimi olmaktansa

o yenı evlendı ben nısanlıyım daha cok korkuyorum esımle aram bozulucak dıye ben cok yuzgoz olamam zaten hanı tabırı yerındeyse cazgırlık yapamam ama yakın yerlerde olucagımızı dusunuyorm bana karısırsa falan terslerım ben bu sefer ortalık karısır pofff evlen bı dert evlenme bı derrrtt

Sen çok BDV okuma
Kendi ilişkine bak
Birisi sana çok mu sıcak, sende biraz sıcak davran
Öteki buz mu, sende buz ol
Bu kadar basit hayat

Ayrıca elti olunca ikiz olunmuyo ki, herşeyin aynısı neden bekleniyo bunu hiç anlamadım

klasik kaynana davranisi iste sinsilik uzerine kurulu bir hayat(olmayanlar da var ama oldukca az)o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin esinizin yaninda yakin basbasayken soguk.hakettigi davranis sekli bu.eger vazgecilmez bir insan degilse canimdan kanimdan degilse herkese bu sekilde davranmayi yakistiriyorum kendime.esin annesi de olmazsa olmaz buyuk bir eksiklik katan bir insan degil hayatta.belli bir cercevede iliskinizi yurutun ve uzulmeyin yaptigi sacmaliklara.hakettigi gibi davranin yeter

Aranizda mesafe varsa eger bu mesafeyi korumaya devam et...
Sayginda, guler yuzunde kusur etmezsin olur biter...
Illa can ciger kuzu sarma olmaniza gerek yok bence...

klasik kaynana davranisi iste sinsilik uzerine kurulu bir hayat(olmayanlar da var ama oldukca az)o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin esinizin yaninda yakin basbasayken soguk.hakettigi davranis sekli bu.eger vazgecilmez bir insan degilse canimdan kanimdan degilse herkese bu sekilde davranmayi yakistiriyorum kendime.esin annesi de olmazsa olmaz buyuk bir eksiklik katan bir insan degil hayatta.belli bir cercevede iliskinizi yurutun ve uzulmeyin yaptigi sacmaliklara.hakettigi gibi davranin yeter

doğru diyosunuz eşimleyken daha güleryüzlü takılıcam ortak bir noktamız hiç yok konuscak ama bulmaya çalışıcam madem o dengesiz davranıyo bende öyle yaparım ama eşime dedikodumu ypar aramı bozarsa dıye cekınıyorum ben kadını terslerım kendımı iyi tanıyorum boyle bısey olursa ne yapmalıyım sizce?

Aranizda mesafe varsa eger bu mesafeyi korumaya devam et...
Sayginda, guler yuzunde kusur etmezsin olur biter...
Illa can ciger kuzu sarma olmaniza gerek yok bence...

daha şimdiden kesin hüküm koymak istemiyorum ama böyle devam ederse suratsız olmaktan korkuyorum yapım öyle çünkü ben yine saygımı eksik etmem ama arkamdan dedıkodu etmesıne takarım kafayı umarım oyle seyler yasamam

doğru diyosunuz eşimleyken daha güleryüzlü takılıcam ortak bir noktamız hiç yok konuscak ama bulmaya çalışıcam madem o dengesiz davranıyo bende öyle yaparım ama eşime dedikodumu ypar aramı bozarsa dıye cekınıyorum ben kadını terslerım kendımı iyi tanıyorum boyle bısey olursa ne yapmalıyım sizce?

oncelikle icten pazarlikli olmak,iki yuzlu davranmak nefret ettigim davranislardir herkese dan dan yuzune soylemeyi tercih ederim.ama boyle karsinda donek karakterli bir insan varsa onun ara bozmasina karsilik saf ayagina yatmanizi oneririm:)kesinlikle esinizin yaninda falso vermeyin ama o sizi iyi sansin.ah keske herkes dogal davransa da bunlara gerek kalmasa.bu arada ben size boyle diyorum ama kendi verdigim cevaplari esime kendim yetistiriyorum icimde tutamayip:)benim gibi olmayin

oncelikle icten pazarlikli olmak,iki yuzlu davranmak nefret ettigim davranislardir herkese dan dan yuzune soylemeyi tercih ederim.ama boyle karsinda donek karakterli bir insan varsa onun ara bozmasina karsilik saf ayagina yatmanizi oneririm:)kesinlikle esinizin yaninda falso vermeyin ama o sizi iyi sansin.ah keske herkes dogal davransa da bunlara gerek kalmasa.bu arada ben size boyle diyorum ama kendi verdigim cevaplari esime kendim yetistiriyorum icimde tutamayip:)benim gibi olmayin

tesekkurler yorum için öncedende belirtmiştim aklımdan asla hinlikler geçmez neysem oyumdur ama şimdi çok mantıklı gelıyo ben onun kızı olmayı tercıh ederdım ama o kaynanalık yapıcaksa oda uyar:1:eşime belli etmemeyi ona yansıtmamaya calısırım artık böyle devam eder ayrımcılıklar yaparsa yapmazsa basımın ustunde yerı var tabi sonuc olarak kım hakkımızda ne dusunuyorsa allah bın katını ona versın :49:

kayınvalideniz size sıcak davranmıyorsa bu her zamankötü bişi demek değildir :)
daha iyi işte çok fazla zaman da geçirmezsiniz böylece, kararında kalır her şey:)

Back
X