Kaynanam.

Haticeygtr

"Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
48
5
Kaynanam esimle tartissa bana kusuyo benimle konusmuyo oglu ona herseyi soyluyo gene gidiyo konusuyo benim yuzume bile bakmiyo cay demlio cagirmiyo yaptigim yemegi bile yemedi yanima gelmiyo sizce ne yapmaliyim bende mi oyle davraniyim lütfen yardim edin akil verin

Son düzenleme:
Kaynanam esimle tartissa bana kusuyo benimle konusmuyo oglu ona hrrseyi soyluyo gene gidiyo konusuyo benim yuzime bile bakmiyo sizce ne yapmaloyim bende mi oyle davraniyim litfen yardim edin akil verin

Önemli olan eşinizle iyi olmanız..
Takılmayın bence oraya konuşmazsa kendisi bilir, siz peşinden gittikçe yüz bulur umursamayın bence..
Ki haksız yere yapıyormuş yani..

Açık açık konuşun niye oğlunla tartışıp bana tavır alıyorsun deyin acaba benmi oğlunu sana karşı dolduruyorum diye düşünüyorsun deyin en azından derdi neymiş onu öğrenmiş olursunuz bakınız konuşmadan sonrada değişmiyor konusmasada konusmasin sizde konusmayin o bu sefer sizinle konuşma derdine düşsün

Kaynanam esimle tartissa bana kusuyo benimle konusmuyo oglu ona hrrseyi soyluyo gene gidiyo konusuyo benim yuzime bile bakmiyo sizce ne yapmaloyim bende mi oyle davraniyim litfen yardim edin akil verin
Aman canım boşver ne yaparsa yapsın sende ona göre davran

Bir de çok rica edeceğim dilimizi düzgün kullanalım "bağırıyo" yazmaya üşenmezken sonuna r harfi koymaya neden üşeniyorsunuz Allah aşkına?

Eşin olgunlaşmamış cnm Seninle ne Zamankonuşursa konuş yoksa boşver takma insanlar kendilerini görmezden geleni görürler tınlama cnm :KK75:

Sana neden küsüyorki ?
Sormadinmi hic , .ayrica konusmazsa konusmazsa , yemezsede yemezsin.
Sende hic cagirma orali olma ...

Cok uzuluyorum ama =( yuz yüze bakiyoruz sonucta ona hic suratim asilmicak hep konusacam oyle istiyo yapmayinca ayirimcilik yapio surat asip konusmuyo el kizi oldugumu belli ediyo yani.

Eşin büyümemiş ablacım ikiniz de çok küçüksünüz hadi onu geçtim kaynana daha 0-6 yaş arasında kalmış Allah kolaylık versin ruhu çocuklukta kalmış bir aileye düşmüşsün
Yapicak hicmi bir seyim yok susmalimiyim

X