KAYNANAM

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
Merhaba kızlar;
Benim sorunum kaynanam.Kaynanam 72 yaşında arka sokağımızda oturuyor.Ben çalışıyorum ve yoruluyorum hem ev hem iş arasında.Ama bunu bir türlü anlamıyor.Sürekli bize gelin bize gelin diye hergün arıyor.Eşim her gün iş çıkışı uğruyor zaten yanına.6 tane de görümcem var ablanlarda gidin diye sürekli beni sıkıştırıyor.Ben anneme 1 saatlik uzaklıktayım yeri geliyor 3 hafta görmüyorum.Hep onlarla ilgilenmemizi istiyor.Onlardan korktuğum için çocuk yapmak istemiyorum bu sefer daha çok baskı yapıcaklar eşimde ailesine çok düşkün ama ben çok bunaldım ne yapmalıyım.8 aylık evliyim.

Merhaba kızlar;
Benim sorunum kaynanam.Kaynanam 72 yaşında arka sokağımızda oturuyor.Ben çalışıyorum ve yoruluyorum hem ev hem iş arasında.Ama bunu bir türlü anlamıyor.Sürekli bize gelin bize gelin diye hergün arıyor.Eşim her gün iş çıkışı uğruyor zaten yanına.6 tane de görümcem var ablanlarda gidin diye sürekli beni sıkıştırıyor.Ben anneme 1 saatlik uzaklıktayım yeri geliyor 3 hafta görmüyorum.Hep onlarla ilgilenmemizi istiyor.Onlardan korktuğum için çocuk yapmak istemiyorum bu sefer daha çok baskı yapıcaklar eşimde ailesine çok düşkün ama ben çok bunaldım ne yapmalıyım.8 aylık evliyim.
Eşimle bu durumu sakin bir dille konuşmalısın :KK50:

Eşinin dengeyi kurması lazım ..
Evlerinizin yakın olması zaten kv ye sürekli uğramanız gerektiğinin kapısını açmış.
Sizden beklenilen zaten buymuş ..
Eşine senin de bir ailen olduğunu ve her iki tarafla da eşit şekilde ilgilenmek istediğini ve bu ilgilenme
sürecinde de sizin de bir ayrı hayatınız olduğunu ve birbirinizi de ihmal etmek istemediğini söylemelisin.

o kadına sen şimdi ne şekilde anlatırsan anlat anlamazki. 72 yasında diyosun o yastaki bi kadın cocuk gibi olur ztn. azarlasan kırılır. idare et bence yarın birgün bişe olsa üzülürsün suçlu hissedersin kendini. yanlız hissediyo demekki kendini olsun sabret cnm

Merhaba kızlar;

kurtuluşun yok vallaha...

Eşine de ki, aşkım bu akşam sen annene git, benim ütüm var gelemeyeceğim.
Yarın da eve erken gel işten çıkar çıkmaz, beraber film izleyelim.
Ya da erken gel, küveti doldurayım, sana masaj yapayım.

Erken gel, markete gidelim alışveriş yapmamız lazım.

Çeşitli bahanelerle yavaş yavaş kendi evinize alıştır.

Sonuçta tabi ki annesine gidecek, ama bir sınırı olmalı.

Hem erken hemde beni rahat bırakmazlar :) sırf biraz daha uzak olayım diye işe başladım nasıl davranacağımı bilmiyorum:KK47:

Bizim de ilk zamanlar öyleydi,aramızda 1 saatlik mesafe var üstelik. Her haftasonu orda olmamızı isterdi. Bunun dengesini eşinin kurması lazım,kendisi isterse gitsin ama sizin yorgunluğunuzu anlaması lazım. Tartışmadan konuşmaya çalışın. Aslında kayınvalide teklif ediyorsa bazı günler yemeği onda da yiyebilirsiniz. Görümceleriniz annelerinin yanında mı?

Onların yaşlılığıyla ilgilenirken bizim gençliğimiz gidicek sonra biz yaşlanıcaz bu şekilde dahamı mutlu olucaz böyle de tatlı bir dille canim

Şu durumda cocugu zaten dusunmemelisin
Biraz uzakta olursanız işin daha kolay olur ama bilemedim vallahi azından çalışıyorsun İşten de çıkmayı dusunme yoksa hızmetcilik yapmak zorunda kalıraın

haftada 2 bazen 3 gün gidiyoruz artık ısrarına dayanamayıp.Görümlerim evli onlarda annesine yakın oturuyolar.Tabi bana da :KK43:

Ortak arkadaşlarınız yok mu evli çiftler? Bazı akşamlar onları çaya davet edin.
Misafirimiz var, gelemeyiz deyin.

Çok yorgunum bugün, evden çıkasım yok deyin. Gitmeyin. Eşiniz gitsin.

emrivaki islere sinir oluyorum arada git arada gitme bence kendi annemi gormedim kac hafta biraz anlayis de

çok yaşlı kayınvaliden kesinlikle anlamaz..kimbilir neler geçiyor aklından..sen bence çocuk içinde kendini kasma..istiyorsan yap..kayınvalidene hergün uğra hal hatır sor nolcakki..

Merhaba kızlar;
Umursama hee de geç bildiğini oku.Zamanla alışır

Bi yandan da kıyamıyorum bazen ama bi yandan da evimi istiyorum eşimde napalım yaşlı insanlar anlamazlar diyip geçiştiriyo :KK57:

X