kaynanam

Kactim ben mecbur kaldım tanima firsatim da olmadı sevgiliyken bi iki kere gittim geldim evlerine ama kısa surede bilemedim ki böyle olduğunu o zaman böyle değildi eltim ve ben varız oda aynı düşüncede ama oo yine iyi çalışıyor fazla vakit gecirmiyoo ezilen benim hep yasimda küçük bisey bilmiyom pek allah yardimcim olsun

7 aylık evliyim evlendiğinden beri kaynanam hep hasta sözde ama gezmeye gidince hep en önde çok sinir bozucu bisey evde herşey bana bakiyoo bende hamileyim hepsine yetisemiyorum tembel bi kaynanam var oturduğu yerden anca emir vermesini bilir kendi yatar kocasına yaptırır herşeyi kaynatamda hep bağırır niye böylesin diye ben çok sinir oluyorum ya kocamada diyemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum onu görünce sinirlerim tepeme cikiyoo.
aynı eve yeni gelın gıtmekle ztn hatta etmışsın ... daha ne denılır kı hızmetcılıge hoşgeldın

Kactim ben mecbur kaldım tanima firsatim da olmadı sevgiliyken bi iki kere gittim geldim evlerine ama kısa surede bilemedim ki böyle olduğunu o zaman böyle değildi eltim ve ben varız oda aynı düşüncede ama oo yine iyi çalışıyor fazla vakit gecirmiyoo ezilen benim hep yasimda küçük bisey bilmiyom pek allah yardimcim olsun
neee birde eltındemı aynı evde

7 aylık evliyim evlendiğinden beri kaynanam hep hasta sözde ama gezmeye gidince hep en önde çok sinir bozucu bisey evde herşey bana bakiyoo bende hamileyim hepsine yetisemiyorum tembel bi kaynanam var oturduğu yerden anca emir vermesini bilir kendi yatar kocasına yaptırır herşeyi kaynatamda hep bağırır niye böylesin diye ben çok sinir oluyorum ya kocamada diyemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum onu görünce sinirlerim tepeme cikiyoo.
Hamile halinle de her ise yetismeye mi calisiyorsun yani?! Kocana soyleyemeyecek ne var?! suram agriyor ,buram agriyor ,agirlastim ,ay belim diye diye azalt . Yapcak oldugunda da eksik yap ,kotuydum yapamadim de. Zamanla azalt bari. Sen o evde yasamasan islerini kendi yapacakti. Zahmet olmazsa kaldirsin totosunu yerinden.

kacan kucuk kizlarin kaderi , kv ye ve kp ye hizmetkarliktir.Sizin cahilliginiz , esinizin de kurnazligi sayesinde bugunleri yasiyorsunuz.Muge Anli hergun anlatiyor kadin.Hala ogrenemedi bizim millet.
Borclariniz bitene kadar pasa pasa bekleyeceksiniz ve bu cefayi cekeceksiniz malesef.

Eltimin evi alt katta ama yeme içme birlik inşallah borç bi bitse en büyük duam ayrılmak hizmetciyim zaten başka bi açıklaması yokk bunun aslında benim yaşım 18

Hemen hamile kalmasaydin keske ise girip borc bitene kadar calisabilirdin ve kafan daha rahat olurdu hemde hemen borc biter kendi evine gecerdin

Keşke dediginiz gibi olsaydı hemen hamile kalmasaydim çalışsaydım ama oldu bi kere geri dönüşü olmayan bi yoldayım kaçırılmak evliliğe hazır olmadan evlenmek evlendiği gibi hamile kalınmak bide birlik olduğunda cokkkkk zor coook

Sen kocaya kaçtın..
18 yaşındasın.
Hamilesin..
Kendi evinde olsaydın da iş yapacaktın. Malum çoğumuzun evinde hizmetçi yok. Evlenince evcilik oynanmıyor ki.

Ne bekliyordun ki

Ah bu kaynanalari varya heleki bole gelinine eziyet edip hep hasta olan ama gezmeye gidince herkesten once hazirlanip evden cikanlari toplayip hepsini bi odaya kapatcan yesinler birbirlerini gelinlerini cekistirere cekistire Allah buyuk canim sana bu yaptigi eziyetten baska bisey degil heleki hamilesin Allah goruyor hepsini hep numaradan hasta oluyor ya tipler Allah gercekten ole bi hastalik verirki onlara hastalik neymis gorurler cok sinir oldum bu 60 yasindaki modellerin hepsi ayni galiba kendileri cekmisler kaynanalrindan bizede cektiriolar bide kendini savunma laflari var bu tiplerin "ben cok cektim kayanamdan gelinime cektirmem" daha beterlerini yapiolar kaynanalarinin hincini gelinlerden cikariolar:KK62:

Bide yasin cok kucuk be guzel kardesim evlenmek icinde cocuk icinde insallah mutlu olursun

Aynen aynen tamda dediginiz gibi ben çektim gelinim cekmesin gibi laflar diyoo ayagi agriyoo ama gezmeye gelince gezerler anlamış değilim bu arada kacmadim esimle sevgiliydik beni kandırdı kaçırdı neyin içindeyim anlayamadım herşey göz açıp kapayana kadar ilerledi kocam iyi allah ondan razı olsun bi tek kaynanam beni bunaltan ne diyim dediginiz gibi allah goruyoo iki ay sonra doğum yapcam allahın izniyle çocuğuma da bakicam calisicam cikicam evime en azından kafam rahat olur emir duymaktan ses cikaramamaktan az da olsa uzak olurum kendi evimde gücünde kocamla bebegimle ilgilenirim cekemicem nazini falan bende insanım

Keşke dediginiz gibi olsaydı hemen hamile kalmasaydim çalışsaydım ama oldu bi kere geri dönüşü olmayan bi yoldayım kaçırılmak evliliğe hazır olmadan evlenmek evlendiği gibi hamile kalınmak bide birlik olduğunda cokkkkk zor coook

Sanki hepsini zorla yapmislar gibi konusmayin. Bal gibi istemissiniz iste.

Aynen aynen tamda dediginiz gibi ben çektim gelinim cekmesin gibi laflar diyoo ayagi agriyoo ama gezmeye gelince gezerler anlamış değilim bu arada kacmadim esimle sevgiliydik beni kandırdı kaçırdı neyin içindeyim anlayamadım herşey göz açıp kapayana kadar ilerledi kocam iyi allah ondan razı olsun bi tek kaynanam beni bunaltan ne diyim dediginiz gibi allah goruyoo iki ay sonra doğum yapcam allahın izniyle çocuğuma da bakicam calisicam cikicam evime en azından kafam rahat olur emir duymaktan ses cikaramamaktan az da olsa uzak olurum kendi evimde gücünde kocamla bebegimle ilgilenirim cekemicem nazini falan bende insanım
ayni evin icinde cocuk bile bakamican? sunu soyle yap bunu boyle yap anneligini bile anlamazsin. üstelik bu ic ice yasayan insanlari anlmiyorum ya kanaman olcak evde kpeder var emzircen yine ayni durum. cekilmez

Back
X