yani şöyle soyleyim 3 aylik evliyim bana yalnizken toplum icindeyken demedigi sokmadigi laf kalmadi her seferinde aşağılamaya çalışmaları felan derken artik burnuma kadar geldi esime hep anlatırdım ama ilk kez şahit oldu surekli yemeği başıma kakıyordu ben pişiririm o yer diyerekYani biraz daha naif bir dillede söyleyebilirmişsiniz tabi ama eşinizin tavrına baktığımda da annesinin ne olduğunu biliyor demek ki dedim. yani sanırım haklısınız
çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendikYani söylediklerin hoş değil de hak etmiş.
Bir de eşin inme falan dediğine göre bilmediğin ama kvnin haksız olduğu bir yerler var. Doldurmaya çabalamış falan olabilir.
Tamam eşinde arkanda madem , hiç taviz verme.Demek ki eşininde gördüğü bildiği şeyler var.Çok merak ederse çıksın yukarı sen inmeyani şöyle soyleyim 3 aylik evliyim bana yalnizken toplum icindeyken demedigi sokmadigi laf kalmadi her seferinde aşağılamaya çalışmaları felan derken artik burnuma kadar geldi esime hep anlatırdım ama ilk kez şahit oldu surekli yemeği başıma kakıyordu ben pişiririm o yer diyerek
Kinaye, yani sen çok dikkat etmişsin kocan da fabrika! sahibi olmuş sanki babında.Fabrika derken?
ya aklinca kendini ovuyordu kaynanam hani her erkek karisi sayesinde basarili olur gibisinden bende belli senin kocan fabrika kurmus diye kinaye yaptimFabrika derken?
kv ne deilde sanki kp e ayip olmus o lafya aklinca kendini ovuyordu kaynanam hani her erkek karisi sayesinde basarili olur gibisinden bende belli senin kocan fabrika kurmus diye kinaye yaptim
Kinaye, yani sen çok dikkat etmişsin kocan da fabrika! sahibi olmuş sanki babında.
evet ama allahtan kp duymadi çünkü kp dunya tatlisi dunya iyisi bir insan onu cok seviyorumkv ne deilde sanki kp e ayip olmus o laf
kv ye hiç ayip olmmmais az bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?