Kaynanama ayıp mı ettim ?

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorum mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar

Yani biraz daha naif bir dillede söyleyebilirmişsiniz tabi ama eşinizin tavrına baktığımda da annesinin ne olduğunu biliyor demek ki dedim. yani sanırım haklısınız
yani şöyle soyleyim 3 aylik evliyim bana yalnizken toplum icindeyken demedigi sokmadigi laf kalmadi her seferinde aşağılamaya çalışmaları felan derken artik burnuma kadar geldi esime hep anlatırdım ama ilk kez şahit oldu surekli yemeği başıma kakıyordu ben pişiririm o yer diyerek

Yani söylediklerin hoş değil de hak etmiş.
Bir de eşin inme falan dediğine göre bilmediğin ama kvnin haksız olduğu bir yerler var. Doldurmaya çabalamış falan olabilir.

Esinizin parasını o vermiyor herhalde,sizin ekonominiz sizi ilgilendirir,onlarinki onlari siz iki ayrı ailesiniz.gereksiz şeylere karışmış kv n.cok da vicdan yapmama gerek yok

Yani söylediklerin hoş değil de hak etmiş.
Bir de eşin inme falan dediğine göre bilmediğin ama kvnin haksız olduğu bir yerler var. Doldurmaya çabalamış falan olabilir.
çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik

Tamam eşinde arkanda madem , hiç taviz verme.Demek ki eşininde gördüğü bildiği şeyler var.Çok merak ederse çıksın yukarı sen inme

Ağır olmuş ama en azından ileride ağzından çıkacaklara dikkat eder, daha fazla karşılıklı yüz göz olmazsınız.

Sonuçta kadın birden fazla kez sana kötü şeyler söylemiş, hakaret etmiş; elbet bir noktada sert davranmanız gerekiyordu ister istemez. Vicdan yapmanıza hiç gerek yok. Eşinizin tutumu çok iyi, sizin arkanızda. Bence de muhattap olmamaya çalışın kv ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…