- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar
Ayrıca ben sus otur kvyi dinlemeye devam et demedim. Birşey demeden kalkıp evine gitseydin bi daha da konuşmasaydın dedim. Dolayısıyla dozu artacak bi durum kalmazdıBu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar
Isim yok senle polemik yapıcam fikir alışverişini polemik diye algılıyanlarla işim olmaz zatenBilimsel araştırma mı yaptınız? Ben konu sahibine fikrimi söyledim. Alıntıladınız, size de fikrimi söyledim. Daha neyin ısrarı? İlla ki tmm cnm sen haklısın mı yazmam gerekiyor?
Yorumunuzu yapın geçin Allah aşkına yaa, polemik yaratmaya çalışmayın.
kesinikle sana katılıyorum.Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar
Ben hem oglan annesi hem de gelin olmayi tatmış biri olarak açık konuşayım :Benim de cok bulantim oldu.Bir kustum bir karıştırdım corbami.Evin isini yaptim kustum kalktim yine yaptım.Sabah aksam ise gidip gelmek ve para kazanmak da cabası. Hem de buyuk oglumun kusmugunu temizledim bir yandan.Kayinvalidem de annem de aman gel yemek yapayim ye demedi.Simdi kendim boyle yasayinca elbettd sana hak veremiyorum.Gelinim de bulantim var diye oglumu ihmal etse ben de tembellik ediyor diye düşünürümMerhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
kadın herkesin arasında sana laf sokuyorsa sakın sessiz kalma, biliyorsun ki hiç bir zaman susmayacak. o sana beceriksizsin derken ayıp olmuyor muydu da , sen ona iki laf söyleyince ayıp olsun. o kadar laf soktuktan sonra sen de hala neden onun evine çıkıp yemek yiyorsun ki. kocan senin tarafında olmuş ne güzel, çoğu koca annelerini tutar. ben de hamileyim akşam işten geldikten sonra yemek hazırlıyorum bir yemek hazırlamak o kadar da zor değil.. eğer çalışıyorsanız haftasonu birkaç birşey hazırlayıp buzluğa koyabilirsiniz işiniz daha da kolay olur.çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik
bebegim tam 3 aylik olmadi burdaki tarih 1 hafta ileriden gidiyor . 26 yaşındayım tabiki yemek yapmasini biliyorum ama cok fazla bulantim ve kusmalarim oluyor o yuzden iniyordum tembellik yaptığımdan değil
Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorummide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?