Kaynanama ayıp mı ettim ?

Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar

Bilimsel araştırma mı yaptınız? Ben konu sahibine fikrimi söyledim. Alıntıladınız, size de fikrimi söyledim. Daha neyin ısrarı? İlla ki tmm cnm sen haklısın mı yazmam gerekiyor?

Yorumunuzu yapın geçin Allah aşkına yaa, polemik yaratmaya çalışmayın.

Bu dediğin kaynanalar için geçerli değil gelin sustukça ben derim sen susacaksın oluyor durum gelin sustukça dozuda artıyor baskıların nasıl olsa gıkı çıkmıyor diye düşünüyorlar
Ayrıca ben sus otur kvyi dinlemeye devam et demedim. Birşey demeden kalkıp evine gitseydin bi daha da konuşmasaydın dedim. Dolayısıyla dozu artacak bi durum kalmazdı

Isim yok senle polemik yapıcam fikir alışverişini polemik diye algılıyanlarla işim olmaz zaten

bazen bazı birikimlerden dolayı patlayabiliyoruz, aman boşverin takılmayın zaten eşinizde sizin yanınızda, mutlu olmaya bakın

Tipki benim eski kv.. Allah bunlari islah etsin.. az bile soylemissin..

kesinikle sana katılıyorum.

Ben hem oglan annesi hem de gelin olmayi tatmış biri olarak açık konuşayım :Benim de cok bulantim oldu.Bir kustum bir karıştırdım corbami.Evin isini yaptim kustum kalktim yine yaptım.Sabah aksam ise gidip gelmek ve para kazanmak da cabası. Hem de buyuk oglumun kusmugunu temizledim bir yandan.Kayinvalidem de annem de aman gel yemek yapayim ye demedi.Simdi kendim boyle yasayinca elbettd sana hak veremiyorum.Gelinim de bulantim var diye oglumu ihmal etse ben de tembellik ediyor diye düşünürüm

İyi etmişsim bu nesil kaynanalat bundan anlıyo iyilik hoşluktan anlamıyolar bendekide öyle en son bebeğimin banyo filesiyle yer bezlerini atmış makinaya yıkamış bende verdim veriştirdim ertesigün kalktı gitti şimdi hala yüzsüz yüzsüz geliyo bebek seviyo. yardırcan bunlara laf üstünde laf taş üstünde taş bırakmıcan.

çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik
kadın herkesin arasında sana laf sokuyorsa sakın sessiz kalma, biliyorsun ki hiç bir zaman susmayacak. o sana beceriksizsin derken ayıp olmuyor muydu da , sen ona iki laf söyleyince ayıp olsun. o kadar laf soktuktan sonra sen de hala neden onun evine çıkıp yemek yiyorsun ki. kocan senin tarafında olmuş ne güzel, çoğu koca annelerini tutar. ben de hamileyim akşam işten geldikten sonra yemek hazırlıyorum bir yemek hazırlamak o kadar da zor değil.. eğer çalışıyorsanız haftasonu birkaç birşey hazırlayıp buzluğa koyabilirsiniz işiniz daha da kolay olur.

bebegim tam 3 aylik olmadi burdaki tarih 1 hafta ileriden gidiyor . 26 yaşındayım tabiki yemek yapmasini biliyorum ama cok fazla bulantim ve kusmalarim oluyor o yuzden iniyordum tembellik yaptığımdan değil

Tembellikten için demedim aynı yerde oturan insanların genel sorunudur birlikte yemek.
Bebek doğduktan sonra hiç önünü alamazsın oyüzden dedim.

e madem kaynanan kötü neden yemeğe gidiyosun ben olsam gitmezdim miden çok bulanıyosa herşeyi hazırla eşine pişirt bekleyeceğide 40 dk bişey olur böylece herkesin kafası rahat eder

çalışmıyorsanız dayanın evinizde yiyin yemeğinizi eşinizin dediği gibi. bana söyledikleriniz saygısızca geldi ama kayınvalide de bir tuhaf bıdı bıdı söylenmiş gerçi annelerimizde söyleniyor ama hayınvalideri anneden saymadığımız için onlarınkine bozuluyoruz sanırım ama ben kayınvalideme hayatta "kocan" lı falan cümleler kuramam, hiç yüz göz olmadık öyle maşallah.

İkiniz de ayıp etmişsiniz ama eşiniz sizi seçmiş anladığım kadarıyla.
İnmezsiniz, oğlu inmeyelim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…