Kaynanama çok sinirliyim !!

kc kere kapinin onune gdp geri indim , gururmu kirilmislik mi blmyorum ama qtmek de istemiyorum , hep ben alttan alp gonlunu yapiyorum , o hatasini anlasın istiyorum .

daha kucuksun, gencsin belli. Burda ablalarini dinle. Birak gururu. Git yaaa. Bak hala burda takiliyor. Tobe tobeee.

kc kere kapinin onune gdp geri indim , gururmu kirilmislik mi blmyorum ama qtmek de istemiyorum , hep ben alttan alp gonlunu yapiyorum , o hatasini anlasın istiyorum .

Erkekler ne yazikki, helede bu tarz o bana onu dedi boyle oldu durumlarinda annelerine karsi hic bir zmn hata bulmazlar. Benim esim acik acik bunu soyledi. Bu durumda gurur falan yapmamalisin bence. gittginde goreceksinki esinde mutlu olacak.

Erkekler ne yazikki, helede bu tarz o bana onu dedi boyle oldu durumlarinda annelerine karsi hic bir zmn hata bulmazlar. Benim esim acik acik bunu soyledi. Bu durumda gurur falan yapmamalisin bence. gittginde goreceksinki esinde mutlu olacak.

canim, esin bal gibi hata buluyordur ama sana soylemeyi reddediyordur. Cunku biliyolar, elimize koz verseler annelerinin canina okucaz.

Yaptiklari cok haksizca. Evli barkli bir kadinin baskalarindan izin almasi cok abes geliyor bana. Esine de en fazla haber verir. Kadin kendini hanimaga sanmis yazik. Bu yasa gelmis hala ego tatmini... Ben olsam adim atmam bir daha. O kocanin da burnundan getiririm annenin babanin emanetisin, boyle mi yapmasi gerekiyordu? Esini ezdiren erkekler gozumde kuculuyor maalesef...

Yaptiklari cok haksizca. Evli barkli bir kadinin baskalarindan izin almasi cok abes geliyor bana. Esine de en fazla haber verir. Kadin kendini hanimaga sanmis yazik. Bu yasa gelmis hala ego tatmini... Ben olsam adim atmam bir daha. O kocanin da burnundan getiririm annenin babanin emanetisin, boyle mi yapmasi gerekiyordu? Esini ezdiren erkekler gozumde kuculuyor maalesef...

nereye adim atmicak sevgicim ? zaten kiz kayinvalidesiyle yasiyor, calismiyor, kendi esyasi bile yokmus. Eli mahkum yani. mecburen esini kendi tarafina cekmek zorunda. Baskin anne zaten oglunu baskiyla kendine boyun egdirmis, yillarca oglunun beynini yikamis, evlenir evlenmez evrkekler, heeeyytt cekilin ordan karima el surmeyin mi dicek ?

arkadas aklini kullanicak, inat etmicek. Gidicek esiyle barisicak. ama hala burda cevrim ici malesef.

Aaa kadına bak ya, böylelerine ne saygı gösterceksin. Haketmiyorlar hiçbirşeyi.. Ben olsam yüzüne bile bakmam! Herkese hakettiği kadar değer vericeksin. Evde durma sakın.. Bir işe gir çalış, en azından bütün gün o insanı görmezsin.. Gerçi dışarda gezmene laf söyleyen biri varken nasıl çalışabileceksin onu da bilemiyorum ama..

Aaa kadına bak ya, böylelerine ne saygı gösterceksin. Haketmiyorlar hiçbirşeyi.. Ben olsam yüzüne bile bakmam! Herkese hakettiği kadar değer vericeksin. Evde durma sakın.. Bir işe gir çalış, en azından bütün gün o insanı görmezsin.. Gerçi dışarda gezmene laf söyleyen biri varken nasıl çalışabileceksin onu da bilemiyorum ama..

yaa iste, neresinden tutsan dokuluyor.

Napsin bu kiz. madem evlenmis, esimide seviyorum, ben bu adamla cocuk yapmak istiyorum hayatimi kurmak istiyorum diyor, yavas yavas islicek esini. Yoksa isi zor.

yaa iste, neresinden tutsan dokuluyor.

Napsin bu kiz. madem evlenmis, esimide seviyorum, ben bu adamla cocuk yapmak istiyorum hayatimi kurmak istiyorum diyor, yavas yavas islicek esini. Yoksa isi zor.

Çocuk yapmasın aklı varsa.. Çocuk bakımına falan da karışır kaynanası.. İyice evden çıkamaz bir duruma düşer, Çocuk varken sesini de çıkaramaz.. Masraflar fln deyip eşini ikna etmeli önce.. Sonra da biraz parasını biriktirip ayrı eve çıkmalı.. Yoksa böyle çok zor.. Evlendikten sonra ne kadar zordur herşey için başkasından izin almak, kendi evinde böyle muamele görmek :26: Arasın kv açma telefonunu da bir daha öyle bir durumda.. Yüzüne kapatıp duruyormuş,bakma daha yüzüne! :19:

Canım gideceksin yukarı ve mutlu olduğunu hissettireceksin esinlede barış ve ınan ömür kuslukle geçmez. Bırak kv utansın hoş o da mümkün değil ne yapacaksın inadına mutlu olacaksın sonuçta sen yeni gelinsin alısana kadar herşey çok zor bunu unutma

meraba arkadaslar
yine bi sorunum var ve anlatcak kimsem yok ..ben kaynanamla ayni evde yasiyorum , kaynanam beni 3gún once kredi yatırmaya gòndrdi ve saat 3buck da evdesin dedi gúlerek , şaka yaptiqini sandim fakat ciddiymiş . o gunde arkadaslarimla gezicem ve esimin arkadasinda kalicaz , eşimin herseyden haberi var ondan izin aldim yani . Saat 2gbi kaynanam aradi nerdsin diye bende arkadaslarimlayim dedim çabuk eve gel ben seni gezmeye mi gönderdim dedi eşimin hbri var ddim ewe gel diyorum deyip yuzume kapatti cok bozuldum .. bi kc saat snra esim aramis bz arkadasta kalicaz bu aksam diye oda eve geliyosunuz ben sokak kopeqimiym de sozum dinlenmiyo emineyi bu aksam getiremezsen adam degilsin demiş ve bna eşim çabuk eve geciyosun dedi ve kawga ettik , snra kaynanam aradi tekrar gel diye bende aksam esimin geliceqni ve.arkadsda kalcamizi soyledim bna baqirip çaqirdi ve ben seninle muhattap olmuyorum deyp telfonu yine suratima kapatti . Eşim surekli annesini savunuyor simdi ne esmle ne de kaynanamla konusmuyorum sinirimi hala atamadim ne yapmaliym ? okuyanlara ck tsk ederim.
tipik türk kaynanası modeli sendeki...kaynananla beraber yaşadığın için o istiyorki benim evde sözüm geçsin ben otur dedimmi otur,kalk dedimmi kalk,git dedimmi git gel dedimmi gel...eğer sözü dinlenmez ise otoriterisinin kaybolacağından korkar...baksana ''ben sokak kopeğimiyim de sozum dinlenmiyo''demiş..illa kendi dedikleri olacak...ahhhh şekerim gelinlerin en büyük hatasıdır kaynanayla aynı evde yaşamayı kabul etmek.bir eve iki kadın çok...geçmiş olsun..

Son düzenleme:
sakın eşinle aranı bozma..kv nin ekmeğine yağ sürme..
eşini işle ayrı eve çıkın..sonra yavaş yavaş kesersin ayağını kv den.
bu arada kv ne sinir oldum ahhh bana denk gelmeliki böylesii:47:

nereye adim atmicak sevgicim ? zaten kiz kayinvalidesiyle yasiyor, calismiyor, kendi esyasi bile yokmus. Eli mahkum yani. mecburen esini kendi tarafina cekmek zorunda. Baskin anne zaten oglunu baskiyla kendine boyun egdirmis, yillarca oglunun beynini yikamis, evlenir evlenmez evrkekler, heeeyytt cekilin ordan karima el surmeyin mi dicek ?

arkadas aklini kullanicak, inat etmicek. Gidicek esiyle barisicak. ama hala burda cevrim ici malesef.

Bana gore hasta kafali insanlar. Artik cahillik mi dersiniz baskinlik mi... Elimde olsa gelinlerin kaynanayla yasamasini yasaklayan kanun cikarir, tersi durumda agir cezalara baglar, sik sik ta denetim yaptirirdim. Madem cahillikle kabul ediyorlar kaynanayla yasamayi...

yasim kuck diye ( daha 20yasndaym) hepinzi dnledim yilbsni aileyle gecirdm esimle barismayi denedim ama istemedi hc bse dmdm guldm eqlendm smdi de yataklari ayirdi , szcede ben ejlmden geleni yapmadim mi haklı olduqum halde.

yasim kuck diye ( daha 20yasndaym) hepinzi dnledim yilbsni aileyle gecirdm esimle barismayi denedim ama istemedi hc bse dmdm guldm eqlendm smdi de yataklari ayirdi , szcede ben ejlmden geleni yapmadim mi haklı olduqum halde.

seninle niye yatakları arıyor ayol suçlu olan anası. adam değilsin diyen sen misin kendi öz anası yani :31:

Tam olarak ne diyip yataklari ayirdi. Dogrusu anlamakta guckuk cekiyorum. Anasi bunu alttan alta dolduruyomudur nedir. Moralini bozmamaya calis diycem ama cok sinur bur durum olmus. Sen elinden geleni yapmissin bencede, Allah kolaylik versin artik.

tsk ederm arkadasm çarsaf istedi ve qitti artik ne yapmam gerektqni cozemiyorum , kafam allak bullak .

Sistim valla. Anasinin dedigi gibi diyecegim ama her neyse

Öncelikle çok erken evlemişsiniz eşinde küçük sanırım o yüzden annesine laf diyemiyor peki size üçte burdasın dediğinde neden ben arkadaşla buluşucam akşam da eşim oraya gelecek kalcaz demedin şaka da sansan deseydin keşke ya da eşine sen annene söyle diyip sabah eşine söyletseydin ayrı eve çıkacaksınız sizde çalışacaksınız ailenizle görüşmüyor musunuz kaçtınız mı eşinize sahipsiz bulunca da böyle oluyor da.

Back
X