canim sen niye bu kadar taviz verdin ki... Valla ben cok genis bir insanim... evde kendi evim degil mi sonucta evime zirt pirt kaynanam gelicek giricek iceri benden habersiz basar gibi neler yaparim neler. Acikcasi evde yari ciplak dolasirim eve gelip o halimi gorunce sok oluncada "aa annecim neden gelmeden haber vermiyor sunuz evli ciftin evinede boyle gelinmez ki neyse artik bunlar yabanci oldugun seyler degil, bundan sonra bizi boyle gormek istemiyorsan haber veripte gel bence daha iyi olur bizde kendimize ceki duzen veririz" derdim. Hic cekinmem yani ki evde de oyle gecelikle bazen sutyen donla gezdigim oluyo yalan degil. hele yazlari cok sicak yani kimse kusura bakmasin ev hali insan kendi evinde de rahat dolasamicak mi. Esimde zaten boxer dan baska bisi giymez yani eve oyle giren olsa rezillik

evimizde bir rahat edemicez mi dimi ama....
Ayrica hastane konusunda ben olsam gorumceye senin annen tabiki sen kalcaksin ev hanimisin ben calisiyorum kalmazsan kalmazsin anne senin annen benim kaynanam ancak elimden bu gelir bu kadarini yapabilirim derdim. Ne munasebet canim ... ayy kendimi cok cadi gordum valla Allah esirgesin boyle degildim ben ya ama burayi okuya okuya icim sisti.. kusura bakmayin cadiligim icin..