kaynanama ne cevap vermeliyim?

Bence bu konuda eşinize görev düşüyor. Sonuçta kendi annesine rahat konuşabilir. Sizin kaynananıza söylediğiniz şeyler büyüyebilir ama eşiniz söylerse, annesi her çocuğa bakmaktan söz ettiğinde olmaz deyip susturursa hem size laf gelmemiş olur, hem de bu yükten kurtulmuş olursunuz. Eşinizin annesine sert çıkması, bu işi hallettiğini söylemesi lazım bence.

Bakıcıdan daha güvenilir babaanne ler onlar gözü gibi bakıyor anneanelrde öyle tabi sizin ki farklı para için bakmak istiyorsa yabancidan bir farkı yok

allah sabır versın ben sinir oldum burda ya bu kayınvalıdelerı anlamıyorum rahat bırakın yeni anneleri... herkes bebeğini kendı buyutmek ister müdehaleye dayanamıyorum hele ki bebek tutmaktan bile aciz bir insanın kucağına almasına bile tahammul edemem... benım de kv bu konuda sıkıntılı ben buyutcem demelere başladı bende lafı soktum o bıraz zor dedim ben evhamlıyım çocugumu kımselere baktrmayı dusunmuyorum calısmayıda dusunmuyorum bebegım olunca dıye kesın konustum hayır bebek tutmasını bılmıyor benm kv de sızın ki gibi arkadaşının torununa neler yapıyor bebek kaçıyor ondan inadına kucağına alıp ağlatıyor bebeği resmen küçücuk bebekle inatlaşıyor ben ne yapacağım bu kadınla asıl bilmıyorum... alllah yardımcımız olsun canım... kırılan kırılsın ama kesin ve net konuşmakta fayda var!...

Nasıl yani bakıcıya verilecek parayı kendisinemi düşünüyormuş ben bakarım diye ısrarı Kv para içinmi ?öyle yada böyle kararımız kesin biz bakıcıya vereceğiz herkes için en münasibi bu lütfen ısrar etme! kesin dille konuşmalısın canım .

Kaynanan bakacaksa bi zahmet para almasin. Torunu para mi alcak bide bunu ima et bakalim ne yapacak
eminim para için istediğine eminim. daha çocuk falan olmadan çok önce bakamam demişti laf arasında başka bakanlar üzerinden konuşuyodu ben kendime zor bakıyorum falan diyodu. hamileliğimdede hiç öyle bi düşüncesi yoktu olsa zaten içinde tutamaz hiç biseyi hemen söyler aklındakileri doğumda da yoktu hatta dogumdan 1 hafta sonra birileri bunun aklına girmiş bence kocası.zaten yarım gün bakacaksın falan diye.temizliğe giden akravalarını örnek veriyo bana onlar gibi gider gelirmiş alışırmış yola çocukta 1 hafta ağlarmış sonra alışırmış buna resmen iş olarak görüyo.
bide bunlar paraya fazla düşkün diğer oğluna ev verdi sözde altlı üstlü oturuyolar geziyolar diye gözlerine battı para harcamaları her ay 300 istedi k.p. onlardan geçen tatile gittiler yeni evli çocuksuz çift sonuçta. eve dolap yaptıracaklarmış parayı 200 verelim bu ay dediler diye geline küfür etmiş evden kovmuş kp.düşün 100 lira için.

Bence bu konuda eşinize görev düşüyor. Sonuçta kendi annesine rahat konuşabilir. Sizin kaynananıza söylediğiniz şeyler büyüyebilir ama eşiniz söylerse, annesi her çocuğa bakmaktan söz ettiğinde olmaz deyip susturursa hem size laf gelmemiş olur, hem de bu yükten kurtulmuş olursunuz. Eşinizin annesine sert çıkması, bu işi hallettiğini söylemesi lazım bence.
eşimde ailesinin problemli olduğunu biliyo çok içli dışlı olmak istemiyo Allahtan üstüne düşen seyleri yapmaya calışıyo abartmıyo. ama annem normal bi insan olsa ben onunla konuşmazmıyım diyo bu kadar takma onun söylediklerini seni bu kadar sinirlendirmesine üzmesine izin verme falan diye bana kızıyo dinlemiyo beni boşver diyip geçiyo.eşim ona olumsuz bişey söylediğinde hemen ağlıyor çünkü.

Bakıcıdan daha güvenilir babaanne ler onlar gözü gibi bakıyor anneanelrde öyle tabi sizin ki farklı para için bakmak istiyorsa yabancidan bir farkı yok
yok canım nasıl davrandığı neler yapmaya çalıştığını anlatsam sakın o kadına emanet etme çocuğunu dersin bebek bakımi hakkında en ufak bi fikri yok bide savunuyo kızdıgım şeyleri lafta dinlemiyo anlican

Neyseki kv fazla kurnaz tilkilerden değil hani oğlunun gözünden düşmüş önemsemediğininde açıkça beli etmiş tehlike durum yok:KK14: artık idare edeceksiniz kv önemsemeyerek belki sert oldu yorum amma.....maalesef kv kendi değerini kendi si paha biçmiş dip not nezaman akılı oturaklı olursa önemsersin

Son düzenleme:
Back
X