- 26 Mayıs 2018
- 698
- 1.668
- 63
- 44
bayılıyorum böyle konuları ve sahiplerini aklında tutabilen üyelereYukardan kırıntı sirkeleyen komşuylamı dedikodunuzu yapıyor kayınvalide
Ve ayrıca alt komşuyla tartışmamışmıydınız siz .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayılıyorum böyle konuları ve sahiplerini aklında tutabilen üyelereYukardan kırıntı sirkeleyen komşuylamı dedikodunuzu yapıyor kayınvalide
Ve ayrıca alt komşuyla tartışmamışmıydınız siz .
Bir konuda yüz kere sirkelemek kelimesi geçtiği için unutamıyorum bendebayılıyorum böyle konuları ve sahiplerini aklında tutabilen üyelereben dün okuduğum konuyu bile bugün neydi neydi diye düşünüyorum. İyiki sizin gibiler varda bizim gibilerde konuları toparlayabiliyoruz
![]()
Bütün dünyanız komşularınız zaten daha eski konularınızıda hatırlıyorum , gerçekten elalemi boşverin artık .Alt komsumla tartısmıstım onunla kosuya gidiyor
Gerçekten o saate kadar uyuyabiliyor musunuzTatile cıkıcaz diye sabah yürüyüşüne davet etti. Bende sabah erken kalkamam (,8bucuk) dedim ama aksam cıkarız dedim. Neyse aksam spor yaparken kadına ben buna sabah gel diyom gelmiyo dedi bende anne niye önüne gelene sikayet ediyon bak senin hatrına akşam geliyom ya şimdi bu şikayet ettiğin kadın gidecek başbaşaa kalcaz dedim gülerek. Suanda alt komsum var biraz lafcı gibi. Şimdi sabaj yürüyüşüne benim komsum la çıkıyormuş kadın bana dedi kaynanalar yürüyüşe cıkıyoz elif gelinime diyorum gel beraber cıkalım erken kalkamam diyor, uykuya dayanamıyor demiş. Sinir oldum ya.10, 11 arası kalkıyorum bunu da saklamıyorum istediğim saatte kalkarım kimse karısamaz. Şuanda aksam yürüyüşünde çıkmıcam kocamla çıkarım. Kendisine de arkamdan uykucu diyormusun komsulara diyecem espri yaparak. Kalkar benden komsulara dert yanar binada dedikodu çıkar, veya binadaki komsum benim hakkımda bişey der kaynanam yarın öbürgün bunu suratıma vurar, veya ne oldu ne bitti laf arastırır o yüzden komsum la samimi olması canımı sıktı. Komsuma iyi bari selam söyle dedim sanki çokmu uzaksınız diyor, bende sabah ben gelemiyorum ya ondan söyle dedim.
Benimki de namazında niyazında. Suan iyi anlaşıyoruz. Önceden her dediklerine tamam dersim 2 günde evlerine giderdim 3 haftada geliyor diye başkalarına yemin ediyordu. Nişanlıyken ailecek denize pikniğe giderdik lafımı bekarken hergün denizlerde geziyormus bunu da bize anlatıyor diye benim teyzemi arayıp ezanın üstüne yemin etmiş bir insan. Yüz yüze suan cok iyiyz o yüzden suan en ufak şeyden nem kapıyorum. Daha anlatıyımmı?Vay be benim kaynanam hiç tanımadığım insanlara dahi benden bahsediyor. Üstüne iftira atarak. Keşke kaynanam bana bir tek uykucu deseydi razıydımmm.
EvetGerçekten o saate kadar uyuyabiliyor musunuz![]()
Kimsenin derdini küçümsemem prensip olarak ama gerçekten sizin canınız sıkılmış.Tatile cıkıcaz diye sabah yürüyüşüne davet etti. Bende sabah erken kalkamam (,8bucuk) dedim ama aksam cıkarız dedim. Neyse aksam spor yaparken kadına ben buna sabah gel diyom gelmiyo dedi bende anne niye önüne gelene sikayet ediyon bak senin hatrına akşam geliyom ya şimdi bu şikayet ettiğin kadın gidecek başbaşaa kalcaz dedim gülerek. Suanda alt komsum var biraz lafcı gibi. Şimdi sabaj yürüyüşüne benim komsum la çıkıyormuş kadın bana dedi kaynanalar yürüyüşe cıkıyoz elif gelinime diyorum gel beraber cıkalım erken kalkamam diyor, uykuya dayanamıyor demiş. Sinir oldum ya.10, 11 arası kalkıyorum bunu da saklamıyorum istediğim saatte kalkarım kimse karısamaz. Şuanda aksam yürüyüşünde çıkmıcam kocamla çıkarım. Kendisine de arkamdan uykucu diyormusun komsulara diyecem espri yaparak. Kalkar benden komsulara dert yanar binada dedikodu çıkar, veya binadaki komsum benim hakkımda bişey der kaynanam yarın öbürgün bunu suratıma vurar, veya ne oldu ne bitti laf arastırır o yüzden komsum la samimi olması canımı sıktı. Komsuma iyi bari selam söyle dedim sanki çokmu uzaksınız diyor, bende sabah ben gelemiyorum ya ondan söyle dedim.
Boşver canım hesabımız diğer dünyaya kalsın...Benimki de namazında niyazında. Suan iyi anlaşıyoruz. Önceden her dediklerine tamam dersim 2 günde evlerine giderdim 3 haftada geliyor diye başkalarına yemin ediyordu. Nişanlıyken ailecek denize pikniğe giderdik lafımı bekarken hergün denizlerde geziyormus bunu da bize anlatıyor diye benim teyzemi arayıp ezanın üstüne yemin etmiş bir insan. Yüz yüze suan cok iyiyz o yüzden suan en ufak şeyden nem kapıyorum. Daha anlatıyımmı?
allah baska dert keder vermesin aminnnTatile cıkıcaz diye sabah yürüyüşüne davet etti. Bende sabah erken kalkamam (,8bucuk) dedim ama aksam cıkarız dedim. Neyse aksam spor yaparken kadına ben buna sabah gel diyom gelmiyo dedi bende anne niye önüne gelene sikayet ediyon bak senin hatrına akşam geliyom ya şimdi bu şikayet ettiğin kadın gidecek başbaşaa kalcaz dedim gülerek. Suanda alt komsum var biraz lafcı gibi. Şimdi sabaj yürüyüşüne benim komsum la çıkıyormuş kadın bana dedi kaynanalar yürüyüşe cıkıyoz elif gelinime diyorum gel beraber cıkalım erken kalkamam diyor, uykuya dayanamıyor demiş. Sinir oldum ya.10, 11 arası kalkıyorum bunu da saklamıyorum istediğim saatte kalkarım kimse karısamaz. Şuanda aksam yürüyüşünde çıkmıcam kocamla çıkarım. Kendisine de arkamdan uykucu diyormusun komsulara diyecem espri yaparak. Kalkar benden komsulara dert yanar binada dedikodu çıkar, veya binadaki komsum benim hakkımda bişey der kaynanam yarın öbürgün bunu suratıma vurar, veya ne oldu ne bitti laf arastırır o yüzden komsum la samimi olması canımı sıktı. Komsuma iyi bari selam söyle dedim sanki çokmu uzaksınız diyor, bende sabah ben gelemiyorum ya ondan söyle dedim.