kaynanamdan bıktım ya......

Bu forumdakileri anlayamıyorum.

KELEBEK38' in neden konularına cevap veriyorsunuz anlayamıyorum.
Her defasında istisnasız böyle cevaplar veriyor..
ÇOK MU ZOR HİÇBİR ŞEKİLDE CEVAP YAZMAMAK ?

Kötü içeriğe şikayet ettim sizi. Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok !!!!

Ben çogu zaman kullanıcı adlarına bakmıyorum bile :)
Konuyu ve yorumları okuyorum genelde
Tamam bir daha unutmam hafızama kazıdım :D

Bir de çogu kişiyi avatarlarından tanıyorum :D

Son düzenleme:

Ben çogu zaman kullanıcı adlarına bakmıyorum bile :)
Konuyu ve yorumları okuyorum genelde
Tamam bir daha unutmam hafızama kazıdım :D

Bir de çogu kişiyi avatarlarından tanıyorum :D

Bende bazı üyeler hariç çoğunun eski konularını unutuyorum.
Bu üyeyi hatırlamamak mümkün değil.
Konusunu okuduğumda yazılan mesajlara vereceği cevabı bekliyordum ve hiç şaşırmadım.

Edit: Avatar değişse ne yapacaksın ? :)))

Son düzenleme:
Ben neredeyse yorum yazdığımhiçbir kullanıcıyı hatırlamıyorum. Fakat bu kelebekse38 i hatırlamamak mümkün değil.
Bazı üyeleri hafızaya kaydetmek lazım.

Her defasında istisnasız bu şekilde cevaplar veriyor ve yasaklanmıyor.
NEDEN ? Çünkü kötü içeriğe neredeyse çok az kişi basıyor. Herkes cevap veriyor ve unutulup gidiyor.

Ben de bastım da moderatörlerdne gören olmadı herhalde. Aslında yöneticelere direk mesaj atmak daha etkili oluyor KİB'den.

vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal

her konunda böyle yapıyorsunz her konundan sonra ceza alıyorsun neden acaba

bir de evladın var

bu şekilde mi yetiştiriyorsun sen evladını

birisi sana haksızsın dedi mi yavrum bas küfürü bas hakareti bu mu yani

senle bir olup kayınvalidene mi hakaret edelim onu mu istiyorsun

sen zaten yeterince hakaret ediyorsundur kadına bize hiç gerek yok ayıp gerçekten yaa

Bende bazı üyeler hariç çoğunun eski konularını unutuyorum.
Bu üyeyi hatırlamamak mümkün değil.
Konusunu okuduğumda yazılan mesajlara vereceği cevabı bekliyordum ve hiç şaşırmadım.

Edit: Avatar değişse ne yapacaksın ? :)))

Avatar degişince önce bir garipsiyorum,
Sonra nicke bakıyorum :D
Sonra o avatarı unutmuyorum :D

vicdanım hiç sızlamadı hiç te pişman değilim yandaş ben buldum sen kafanı yorma gerizekalı her konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin.sen kimsin ki beni yargılıyorsun beyin yoksunu elmayra.çok iyi biliyorum seni aptal

allah senın eşine ve kayınvalıdene yardımcı olsun...

çok çekilmezsin bence,,,merak etme bu konuda yanlız değilsin,senın gibi çocuğunu kaynanasına göstermeyen ve her defasında kötü bir insan olduğunu kabul etmeyen insanlar var..

kocanın başının etini yiyorsundur sen...

eşinin aılesıyle kafayı bozmuşsundur...

senın annen baban varsa, eşininde var..yurttan çıkmadı ya eşin!!..

bencil-sin..........en kötüsü kendinin farkında değilsin yazık!..

Son düzenleme:
bence bu konuda haksızsınız.Ne olursa olsun sevsenizde sevmesenizde aramanız gerekirdi.Keşke sizi ailenizde uyarsaydı arama konusunda çünkü sonuçta eşinizin ailesi sizde o ailenin bir ferdisiniz.Üstelik üzerinden 15 gün sonra duyulmuş.Tabiki eşinizde size kızabilir aramakla kalmayıp ziyarete gitmeniz gerekirdi.O zaman eşinizin gözünde çok farklı olurdunuz.

Ben ne sizi ne de elmayra yı tanımıyorum.. Birkaç aylık üyeyim zaten..

Sadece konulardan ve yorumlardan biliyorum ikinizi de.. Ve karakterlerinizi çözmek için alim olmaya da gerek yok..

Şöyle tüm yorumları inceleyin sayfalar dolusu yorumlar olmasına rağmen sizin gibi ' hadsiz ' başka biri daha var mı ?

Ne elmayra ya ne de başka bir üyeye hakaret etme hakkına sahip değilsiniz..

Neyse ki bu kadar ağzı bozuk birini sadece sanalda tanıyor olmamız büyük şans..

Farkında olmadan konunuza cevap verdim , bu size son yorumum.

Allah öncelikle eşinize sonra da eşinizin ailesine sabırlar ihsan eylesin.. :3:

Valla yorumları hiç okumadan cevap veriyorum evet kesinlikle haksızsınız gerçekten de bu görgü kuralıdır çünkü siz artık tek başınıza bir birey değilsiniz geldiğiniz gün olmadı ertesi gün arayıp hatta orada bile kalmanız gerekir. Çünkü ortada bir torun var. Belli ki siz düşünemiyorsunuz böyle şeyleri olmadı annenizin sizi yönlendirmesi gerekirdi.Ha başka bir problem geçti mi aranızda bilmiyorum dediğim gibi yorumları okumadan yazıyorum ama anladığım kadarıyla böyle bir probleminiz olmamış.
Bu nedenle kalmasanız da aramalı gidip ellerini öpmeniz gerekirdi:19:

bence araman gerekırdı o cocuk hernekadar annenın torunuysa babannenınde torunu parcası degılmı
esıne yazık arada kalmış adam napsın kı

annemin oğlu yok bu bir.ikincisi ne daveti anlamadım.bi şeyler saçmalamışsınız ama anlaşılmıyor kusura bakmayın

annenınızın oglunun olmaması cok buyuk bır sans annenız ıcın :)

davete gelınce kayınvalıdenızı davet etmıs olsaydınız demek ıstemıstım ama sız kayınvalıdeyı hayatınızdan cıkardıgınız ıcın demek ıstedıgımı anlamamanız cok normal :)
ne soyledıgımın cok ıyı farkındasınız ama ısınıze gelmedı bende farkındayım :34:

kusur kısmına gelınce rabbım senı esının fırcasıyla cezalandırmıs zaten .....

Arayıp aramama mevzunu bilmem de, memlekete gitmişsen eşinin ailesi de orada yaşıyorsa, onlarada uğrayıp torunlarını göstermen gerekir. Aslında mevzu arayıp aramama değil, 15 gündür ordaymışsın ama eşinin ailesine hiç uğramamışsın mevzu bu.

Son düzenleme:

Üyeler terbiye sınırlarını aşan yorumlar yazamazlar, kimsenin kimseye hakaret etme, saygısızlık yapma hakkı yok, kimsenin kimseden üstünlüğüde yok.

İster konu sahibi olun, ister yorum yapan bir üye, istinasız hepimiz kurallara uymak zorundayız, uymayan alır cezayı, cezaya itirazı olan Kazen bey'e şikayet eder.

Bu konu yorumlara kapatılmıştır...

Son düzenleme:
Back
X