• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan bıktım

Kayınvaliden tokat attı ve durduk yere kaçtığın halde ailen "ne halin varsa gör" dememiş tebrikler..
Benim kayınvalidem bana tokat atsa annem o kadını parçalar hatta ondan önce ben parçalarım. Ay çok sinir oldum yaa...Şiddete şiddet ile karşılık verilmemeli ama muhakkak altında kalmazdim bu durumun.

Kayinvalide tokat atmış olsa da eşin bu duruma sessiz kalmışsa o adamdan sana koca olmaz, ancak annesine oğluş olur. Böyle ruh hastası tiplerin yanında gençliğini heba etme..

boşanmak çok kolay ama ya sonrası? çocuğum ne olacak ? ailemin itibarı ne olacak ? kaçtı işte bi de geri geldi bişeyi beceremedi dediklerinde napıcam peki hadi ben kendimi geçtim ne deseler haklılar ama anneme babama dediklerinde onlar üzülmeyecekler mi
Anne babanız üzülecek evet. Ama kaçtığınız zaman da üzüleceklerini biliyordunuz evlenirken üzülmelerine aldırmadınız boşanırken de kararınıza etki etmesine izin vermeyin. Bir zaman üzülürler sonra iyi yaptı der geçerler. İnsanlar kaçtı geri geldi bi şeyi beceremedi diyecekler demişsiniz; haklılar. Vaktinden önce vr yanlış adamla evlenip hata yaptınız evlilik işini ilkinde beceremediniz. Evet hata yaptım ama hata da benim hayat da deyip çenelerini kapatırsınız kapanmayan çeneleri de umursamayıverirsiniz nr olacak ki. Daha çok gençsiniz bi yanlıştan nr kadar çabuk dönerseniz o kadar iyi. Öyle aileyle evli kalınmaz yarın bir gün çocuğunuz da bunların arasında hırpalanır ruhsal ya da fiziksel olarak

iyi bari ailen arkanda. Bi akılsızlık edip kaçmışsın. Bari geri dönme artık da telafi et.

Anne babanız üzülecek evet. Ama kaçtığınız zaman da üzüleceklerini biliyordunuz evlenirken üzülmelerine aldırmadınız boşanırken de kararınıza etki etmesine izin vermeyin. Bir zaman üzülürler sonra iyi yaptı der geçerler. İnsanlar kaçtı geri geldi bi şeyi beceremedi diyecekler demişsiniz; haklılar. Vaktinden önce vr yanlış adamla evlenip hata yaptınız evlilik işini ilkinde beceremediniz. Evet hata yaptım ama hata da benim hayat da deyip çenelerini kapatırsınız kapanmayan çeneleri de umursamayıverirsiniz nr olacak ki. Daha çok gençsiniz bi yanlıştan nr kadar çabuk dönerseniz o kadar iyi. Öyle aileyle evli kalınmaz yarın bir gün çocuğunuz da bunların arasında hırpalanır ruhsal ya da fiziksel olarak
çok doğru söylüyorsunuz

Kayınvaliden tokat attı ve durduk yere kaçtığın halde ailen "ne halin varsa gör" dememiş tebrikler..
Benim kayınvalidem bana tokat atsa annem o kadını parçalar hatta ondan önce ben parçalarım. Ay çok sinir oldum yaa...Şiddete şiddet ile karşılık verilmemeli ama muhakkak altında kalmazdim bu durumun.

Kayinvalide tokat atmış olsa da eşin bu duruma sessiz kalmışsa o adamdan sana koca olmaz, ancak annesine oğluş olur. Böyle ruh hastası tiplerin yanında gençliğini heba etme..
aynen öyle oldu kayınvalidem bana tokat attı eşim de karşıdan baktı sonra soruyorum niye böyle yaptın falan diyorum daha önce hiç böyle bişey yaşamadım şokoldum diyor

Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun. Eğer eşin barışmak isterse ailenin yakınında bir ev tutmak şartı ile barış. Kv ni bir daha görmek istemediğini ama oğlu olarak kendisinin görüşebileceğini söyle. O zaman anlarsın onun da seni sevip sevmediğini.

Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun. Eğer eşin barışmak isterse ailenin yakınında bir ev tutmak şartı ile barış. Kv ni bir daha görmek istemediğini ama oğlu olarak kendisinin görüşebileceğini söyle. O zaman anlarsın onun da seni sevip sevmediğini.
aynı şeyi eşime söyledim bana maddi durumumuzun buna yetmeyeceğini ayrıca 8yıllık dükkanını bir anda taşıyamayacağını ama annesiyle bi daha beni görüştürmeyeceğim söyledi ama şöyle bişey de var annesiyle görüştürmeyeceğini söylüyor karşılığında benimde annemlerle görülmememi istiyor ve bayramda gidip görüşmesem bile annesinin elini öpecekmişim asla kabul etmedim

Olmuş bir hata yapmışsın tanımadığın biriyle evlenmişsin. İnsanız hrpimiz hata yapabiliriz. Önemli olan hata yapmamak değil zaten yaptığın hatadan ders almak. O hatayı telafi edeceğim diye daha büyük hatalar yapmamak. Burdan bakınca bana bu evlilik yürümez gibi geldi. Kayın valide sana tokat atacak kadar saygı duymuyorsa bunun sebebi asıl eşinin sana saygı duymamasıdır. Yoksa o cesareti nerden bulacak. O yüzden yeniden hata yapmamaya çalış. Olayları objektif değerlendir onun bunun sözüne bakma derim ben. Yeni biriyle evlenme konusuna gelince. Aynı hatayı tekrarlamazsın artık. Tanır emin olursun. Belki çocuğuna iyi bakacak biri çıkar karşına. Ama daha yaşın çok küçük gerçekten de hayatın çok başındasın. Bu dan sonra yaşayacakların veya yaşamayacakların sadece senin elinde. Artık sadece genç bit kadın değil aynı zamanda bir annesinde. Artık sadece kendin için değil hem kendin hemde kızım için karar vermek ve yere sağlam basmak zorundasın. Elalem ne der ailem öyle istedilerle sana ve çocuğuna cehennemi yaşatmalarına izin verme. Ordan oraya savrulma.

Seviyorsun , boşanmak istemiyorsun tamam bunları anladık peki neden konu açtın?
boşanmak istemiyorum demedim sadece ne yapacağımı bilemedim gerekirse boşanırım sürekli kaynanamdan dayak yemektense eve gelip saçma sapan konuşanların laflarını yerim en azından kızım mutlu bir ortamda büyür ayrıca konu açmamın sebebi kararsız kalmam ailemi bir defa yüzüstü bırakıp bi hata yapıp gittim şimdi tekrar yanlarına gelirsem gene yüzüstü bırakmış gibi olacağım

Olmuş bir hata yapmışsın tanımadığın biriyle evlenmişsin. İnsanız hrpimiz hata yapabiliriz. Önemli olan hata yapmamak değil zaten yaptığın hatadan ders almak. O hatayı telafi edeceğim diye daha büyük hatalar yapmamak. Burdan bakınca bana bu evlilik yürümez gibi geldi. Kayın valide sana tokat atacak kadar saygı duymuyorsa bunun sebebi asıl eşinin sana saygı duymamasıdır. Yoksa o cesareti nerden bulacak. O yüzden yeniden hata yapmamaya çalış. Olayları objektif değerlendir onun bunun sözüne bakma derim ben. Yeni biriyle evlenme konusuna gelince. Aynı hatayı tekrarlamazsın artık. Tanır emin olursun. Belki çocuğuna iyi bakacak biri çıkar karşına. Ama daha yaşın çok küçük gerçekten de hayatın çok başındasın. Bu dan sonra yaşayacakların veya yaşamayacakların sadece senin elinde. Artık sadece genç bit kadın değil aynı zamanda bir annesinde. Artık sadece kendin için değil hem kendin hemde kızım için karar vermek ve yere sağlam basmak zorundasın. Elalem ne der ailem öyle istedilerle sana ve çocuğuna cehennemi yaşatmalarına izin verme. Ordan oraya savrulma.
şu ana kadar okuduğum en mantıklı yorum teşekkür ederim

:kusmuk:Kaynanam bana eziyet edecek ailesinden sıkıntı çekeceğim bunlara sessiz kalan kocamı hala seveceğim!!sevmem arkadaş arkamda olmayan beni korumayan kocayı se-ve-mem...midem kabul etmez aynı yatağa girmeye

aynı şeyi eşime söyledim bana maddi durumumuzun buna yetmeyeceğini ayrıca 8yıllık dükkanını bir anda taşıyamayacağını ama annesiyle bi daha beni görüştürmeyeceğim söyledi ama şöyle bişey de var annesiyle görüştürmeyeceğini söylüyor karşılığında benimde annemlerle görülmememi istiyor ve bayramda gidip görüşmesem bile annesinin elini öpecekmişim asla kabul etmedim
Senin annen ona tokat mı atmış? Ne alakası var şimdi? Anlamışsındır bu açıklamayla kocanın ne kadar saçma bir zihniyeti olduğunu...

Kayınvalidem bana tokat atsa yemin ederim ben de ona atarım!
Sonra da benim yanımda durmayan süs bitkisi kocayı bırakır giderim.
Empati yaptım,budur.

Kocanla boşanmak istemiyorsan "seviyorsan(!)" şart sun.
O şehirden taşın gerekirse.
İstediğin şartları kabul ederse boşanma,olmuyorsa dönme geri.

Kaçtın ve ailene geri döndün.
O aile seni bağrına bastı ise ayaklarını öp ana babanın.
Allah selametlik versin.

Kayınvalidem bana tokat atsa yemin ederim ben de ona atarım!
Sonra da benim yanımda durmayan süs bitkisi kocayı bırakır giderim.
Empati yaptım,budur.

Kocanla boşanmak istemiyorsan "seviyorsan(!)" şart sun.
O şehirden taşın gerekirse.
İstediğin şartları kabul ederse boşanma,olmuyorsa dönme geri.

Kaçtın ve ailene geri döndün.
O aile seni bağrına bastı ise ayaklarını öp ana babanın.
Allah selametlik versin.
bende tokat atmak için elimi kaldırdığımda kocam elimi tuttu sonra bana eğer orda anneme sende vursaydın bende sana vururdum dedi hepiniz haklısınız olmayacaksa zorlamaya gerek yok ben zaten aklımda ve kalbimde bitirdim onu şimdi de boşanmaktan başka çarem kalmadı başka şehre taşınalım dedim bunu da kabul etmedi demekki beni hiç sevmiyormuş sevseydi taşınırdı canı pahasına korurdu beni ben bitirdim artık

boşanmak çok kolay ama ya sonrası? çocuğum ne olacak ? ailemin itibarı ne olacak ? kaçtı işte bi de geri geldi bişeyi beceremedi dediklerinde napıcam peki hadi ben kendimi geçtim ne deseler haklılar ama anneme babama dediklerinde onlar üzülmeyecekler mi
Kaçarken düşünmediğini itibari bosanirken mi düşünüyorsun?
Bencr sen kocanı seviyorsun, ayrılmak istemiyorsun, zaten ne olursa olsun ayrılmayacaksın .Ayrilmamak icin bahaneler arıyorsun. Kv konusunda yardımcı olamayız sanırım.

Hida, eğitim durumun nedir bilmiyorum ama aileni al arkana oku kardeşim ve çalış asla o şahısa dönme, cocuğunu da asls bırakma .. Seviyorum vs koy kenara sem de artık annesin...sana saygı duyöayan insanlar yavrunu mu sevecek.? Bugun sana vuran kadın yarın cocuğuna beterini yapsr hiç onlara kanma akıllı ol baban annen ile oturup konuş,ben ayrılmak istiyorum ama desteğinize ihtiyacım var de her dırumda arkandalar mı? 2.kez hata yapma seven dövmez dövdürmez bunu unutma

Seni o adam ve anası öldürdüğünde daha cok üzülürler.. Bahane arama asla

Back
X