kaynanamdan bıktım

Senin şu konun umarım dışardan bu siteyi takip eden genç kizlarimiza ve buraya üye olmuş kizlarimiza ders olur.
inşallah ders olur ben çok pişman oldum hiçbirşey sandığım gibi olmadı kimse seni annen baban kadar sevemezmiş ne kadar kızarlarsa kızsınlar bu dünyada seni en çok sevebilecek insanlar onlarmış

ya şu kaçıp kaçıp ailenize dönüyorsunuz ya yapmayın ya vallahi kıl oluyorum.bir de kocana geri döneyim mi diye soruyorsun yane diye rahatsız ediyorsun ananla babanı.git bi tokatta sen at kaynanana gül gibi yaşayın.
kocam izin vermedi diyorum elimi kaldırdığımda elimden tuttu indirdi elimi sonrada bana diyor ki eğer vursaydın bende sana vururdum diyo

annem gelmeyecek diye yeminler etti söz verdi ama ben istemiyorum artık içimdeki sevgi de aşk ta bitti bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağım boşanıyorum
Allah ın en sevmediği helal boşanmadır. Bunu da unutma, yarın bir gün hepimiz Allah ın huzuruna binbir günahla gideceğiz. Affetmeyen affedilmez unutma. Yine de elbet sen daha iyi bilirsin. İnşAllah hakkında hayırlı olur.

Allah ın en sevmediği helal boşanmadır. Bunu da unutma, yarın bir gün hepimiz Allah ın huzuruna binbir günahla gideceğiz. Affetmeyen affedilmez unutma. Yine de elbet sen daha iyi bilirsin. İnşAllah hakkında hayırlı olur.
herşeyi denedim ama hiçbir çıkar yol yok ömrüm boyunca da beni sevmeyen bir adamla evli kalmak istemiyorum

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz adama tanımadan etmeden ailesini bilmeden bu gencecik yaşta kaçıp hemen de çocuk yaparsanız olacağı bu işte. O kaynana da herşeye hak görür kendinde çünkü seni çocuk olarak görüyor. Kaynanan tokat attıysa kocanı çağırıp bana tokat attı bu sebebten demedin mi. Kaynının fotosu senin evinin buzdolabında ne arıyor yahu. Yazık çocuk var ortada sizin cehaletinizin bedelini o ödeyecek koca kaçıyor muydu neydi aceleniz yani 32 yaşında adama kaçacak kadar boşanın bakın başınızın çaresine

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz adama tanımadan etmeden ailesini bilmeden bu gencecik yaşta kaçıp hemen de çocuk yaparsanız olacağı bu işte. O kaynana da herşeye hak görür kendinde çünkü seni çocuk olarak görüyor. Kaynanan tokat attıysa kocanı çağırıp bana tokat attı bu sebebten demedin mi. Kaynının fotosu senin evinin buzdolabında ne arıyor yahu. Yazık çocuk var ortada sizin cehaletinizin bedelini o ödeyecek koca kaçıyor muydu neydi aceleniz yani 32 yaşında adama kaçacak kadar boşanın bakın başınızın çaresine
bu ne kadar da itici bir yorum böyle umarım benim yaşadıklarımı birgün siz veya sevdikleriniz yaşamazsınız bu olaylar olurken eşim zaten yanımdaydı ayrıca ben kaçtığım da onun gerçek yaşını bilmiyordum bana 23 yaşında olduğunu söylemişti kimliğini gördüğümde de babam büyük geçirmiş dedi sonra kardeşine sorduğumda kardeşinin 28 yaşında olduğunu öğrendim nerden bilebilirdim ki oysa bana çok iyi davranmıştı

burda herkese cevap verecek kadar aklınız basınızda...hangı zamanda yasıyoruz..sosoyal medyada tanıdınıgz kişilere kanmayın heryerde bagıra bagıra soylenıyor...hanı su annem okutmadı babam okutmadı diye sızlananlar...aha sımdıde anneler okutmak ıstıyor genclerde masallah tanımadan etmeden aileyı bırakıp gıdıyor...fark varmı...kusura bakmayın ...hatalısınız...ailenızın yanına gidin.

Boşan denmez ama sakın kolay kolay geri dönme. Çok gençsin, korkma. Dik dur. O kayınvalide senden özür dileyene kadar,eşin gönlünü alana kadar taviz verme derim.

Back
X