Sorun ne tam olarak?
şimii bn 1.5 yıllık ewliyimm ilk zamanlar eşimin ve benim ailemin arası çok iyiy di sonra bunlar bizim benimaileme gitmemizi kıskanıyolardı biz bizimkilerle vakşt geçirmeyi daha cok seviyoruz esimde öle annemle kerdeşlerimle arası çok iyi maşallahh bunlar kıskaçlıklarından kavga cıkarttılar eşimin bi erkek kardşi var her seyimize karışıyo benim annem babamla ilgili laf sokuyo falan tabi bende bi gün patladım ve kavga ettik sonra aradan biraz zaman geçti iki at gi bi falan eşimin kardeşi nişalanacaktı eşimde kerdeşiyle barışmıştı ama ben konuşmuyodum istemeye giderken illa benide götürmek istediler ben gitmem dedim eşimle 2 gün falan konuşmadık benim hatrım için gel falan dedi ama gitmedim sonra kaynanam geldi illa gel diy bende gelmek istemiyorum üstüme gelmeyin birini yuvasını yapayım derken öburununkiyı bozmayın dedim kaynanamda bozulursa bozulsun bida ewlendirim demez mi bide bizim düğünümüze beş kuruş katkıları yok kendimiz yaptık her şeyi
Bazen mutlu olmak için birilerini alttan almak gerekiyor,keşke gidiverseydiniz..En azından insan yerine koyup çağırmışlar sizi,kaile almayabilirlerdi de.."bir daha evlendiririm"hoş bir cümle değil,zaten buna o değil eşiniz karar verir,siz mutlu olduktan sonra kaynanaya soğuk su içmek düşer.:)Sinirler yıpranıyor ama,e azından sözlü tartışmaya girmemeye çalışın,eşiniz için,kendiniz için..Çünkü size taktılar mı huzur vermezler..Benim annem baskıcıdır,kendi annem olduğu halde,boğulurum,sıkılırım zor ya....
sen evli değilsin canım sanırım dimi ? :)
hayır canım değilim ama ob#ektif babilen ve yorum yapabilen bir beynim var:)
objektif baktığın ama yinede evli olmadığın belli oluyo canımyani kaynana gelin muhabbetleri hiç bitmez maden ezelden ebetten bu kaynana ile gelin anlaşamıyo madem ne diye üst katlarına ev yaparlar oğullarına anlamam uzak olsun kafanız rahat olsun :)
Bu kayınvalidelere çok ama çok sinir oluyorum bu konuları görünce. Onların çocuğuna bizim ailemiz böyle davranıyor mu? O zaman niye onlar bize böyle davranıyor? Bizim anamız babamız bunları çekelim diye mi yetiştirdi? Yok öyle şey. Çok doldum ya inanamıyorum burdaki konulara... Hep laf sokanlar ara bozanlar lakap takanlar uluk gelin diyenler. Öf be. Valla ben evli değilim ama başıma böyle bir kaynana gelirse kendimi ezdirip te susmayı düşünmüyorum.
bunun bi duası falan yokmu kaynanamın bizden uzak durmasını istiyorum 1buçuk yılık ewliyim kayanama co sinir olyorm
yeni gelin alcak onla ilgilesin beden uzak dursun geçenlerde baya bi tartışmamız olmuştu kavga ettim hala bişiy olmamaış gibi davanıyo cahilliğin veryim diyorum ama
akı herşeye eriyo her işi yapabiliyooo ff bu kouda fikri olan varmıı
Canım bence büyük konuşma oğullarını kıskanıyorlar evet doğru dediklerin yaşanmasa güzel ama var böyle insanlar en iyisi çok muhattap olmayacaksın..Kendileride kayınvalidelerinden öylegördüğü için öyle davranıyorlar
Valla haklısın büyük konuşmamak gerekAma inan bende evlenme fobisi oluştu ben hep burayı takip ediyorum. Niye böyle davranıyorlar ki yazık aileye yeni girmiş ondan çok daha deneyimsiz gencecik bi kız. Niye eziyorlar ki... Onlarda birisinin yavrusu. Yazık değil mi çok üzülüyorum gerçekten cnm...
Bazen mutlu olmak için birilerini alttan almak gerekiyor,keşke gidiverseydiniz..En azından insan yerine koyup çağırmışlar sizi,kaile almayabilirlerdi de.."bir daha evlendiririm"hoş bir cümle değil,zaten buna o değil eşiniz karar verir,siz mutlu olduktan sonra kaynanaya soğuk su içmek düşer.:)Sinirler yıpranıyor ama,e azından sözlü tartışmaya girmemeye çalışın,eşiniz için,kendiniz için..Çünkü size taktılar mı huzur vermezler..Benim annem baskıcıdır,kendi annem olduğu halde,boğulurum,sıkılırım zor ya....
kayınvaliden çok ayıp etmiş ne demek bozulursa bozulsun bi daha evlendiririz.ne ayıp bir şey ya.ayrıca sizin düğünde bir şey yapmayıp öbür oğlunda yapıyorsa ne kadar kızsanız yeri var.canım böyle durumlarda yapılacak en mantıklı şey eşinle aranı mümkün olduğu kadar iyi tutup onu kendine bağlamak.senin sözünün geçmesini sağla tatlılıkla.bazı yerlerede formalite icabı katıl ve resmi dur herkese karşı.kardeşiyle konuşmaya mecbur değilsin ama formaliteleri yap eşinede senin hatrın için senin için diye söyle.ayrıcada herkes ister patlasın ister çatlasın kendi ailenle görüşmelerinizi aksatmayın.
merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım bu konuda ilgimi çekti. Kayınvalide kabusu, evet kadın benim için resmen kabus sesini bile duymak istemiyorum tüylerim diken diken oluyo. Ben 18 aydır evliyim ve kayınvalidem ilk evlendiğim aylarda geldi 5 ay yanımda kaldı ben daha evime eşime yeni yeni alışıyorum geldi 5 ay başımda durdu, o kadar düşüncesiz ve bencilki benim annem yatılı bir gün bile kalmadı evimde rahatsız ederim die ve nedense hep kız anneleri fedakar oluyor çevremde hep böyle erkek anneleri sanki eşya almış gibi sahipleniyolar ve ben içime ata ata bi hal oldum, bazen eşimden bile soğuyorum onun yüzünden benden habersiz para göndermeler üstelik bizim borcumuz varken ve düğünümüzede 5 kuruş yardım bile etmedi ve hep bizden bekliyo önceden oğlu 10 yıl bekar yaşamış bi kere bile yanına gelmemiş şimdi sürekli bizde kalmak istiyo izin versem gelip yerleşicek ve kendi annesine bakmıyo kayınvalidem erkek kardeşi bakıyo o kendi annesine bile tahammül edemiyo ama benden herşeyi bekliyo anlamadım nasıl iştir. Eşim kırılmasın diye bişeyde demiyorum ama kadın benim sinir kaynağım oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?