Bazen mutlu olmak için birilerini alttan almak gerekiyor,keşke gidiverseydiniz..En azından insan yerine koyup çağırmışlar sizi,kaile almayabilirlerdi de.."bir daha evlendiririm"hoş bir cümle değil,zaten buna o değil eşiniz karar verir,siz mutlu olduktan sonra kaynanaya soğuk su içmek düşer.:)Sinirler yıpranıyor ama,e azından sözlü tartışmaya girmemeye çalışın,eşiniz için,kendiniz için..Çünkü size taktılar mı huzur vermezler..Benim annem baskıcıdır,kendi annem olduğu halde,boğulurum,sıkılırım zor ya....
birgün biz yeni evliyken kaynana yüzünden kavga ettik kadın temizlik hastası sabah,öğlen,akşam ev silinir çırpılır,içeceğin su bardaklar belli başka bardaktan içtin mi kıyamet kopar açıkcası ben rahat etmedim eşimlede kavga edince eşimlede kavga esnasında seni boşayacağım dedim ve evime gittim kayınbaba tel açmış eğer boşanırsan çocuğu senden alır biz bakarız diyorlar arkadanda kaynana cadının sesi geliyor o vakit ev tel vardı,ya insaf insan bunun için tel. Açılır kavga edecek ne yar diyeceğine yatıştıracağına birde yaşlı biz büyüküz derler akılda yaş yoksa ben ne yapayım senin yaşlılığını,
offf kızlar ya yine kaynanamlar yüzünden eşimletartıştık bugun annemler geldi bi işleri vardı onun için annemler ilçede oturuyolar duydular ya onların geldiğini kıskançlıklarından bu akşam 9 gibi bize gelceklermiş bende kendi kafama göre plan yapmıştım eşim maçtan gelince banyoyu hazırlıycaktım malum yarın pazartesi ütü falanda var eşimi aradılar demin maç dönüşü size gelcez diye bende ister istemez surat yaptım ama elimde deil ben numaradan gülücükler saçamıyorum onlar geldiğindede böle eşimde bana kızdı sinirlendi gitti hep böle yapıyosun diyeee öfff yaaa napıyım yüzlerini görmek istemiyorummm kii
Senin onları sevmemenin nedeni ne?
evet belki kendince haklı sebeplerin var kaynananlara kızmakta ama eşini de düşünmelisin.
Onu arada bırakmaman gerek. Sonuçta evlilikte fedakarlık istiyor dimi?
Eşinin hatrına bazı şeyleri hoşgörmek zorundasın bence.
Haklısın içinden gelmeyen birşeyi yapmak zordur ama sevdiğin adamı düşünüp bazen eyvallah demesini bilmelisin.
Hımmm eminim daha birçok sebep vardır. Ben de aynı senin durumundayım. Anlatsam sabaha kadar sürer...Ben 4 yıldır evliyim ve bu süre zarfında evlilikten öğrendiğim çoook şey var. Mesela ben de senin gibi canım sıkıldıysa belli ederim, yapmacık davranamam. Bu zamana kadar yaptığım en büyük yanlışlardan biri eşime ailesiyle ilgili konularda herşeyi açık açık söylemek oldu. Daha sonra iyi niyetli düşünsem bile eşimin ön yargılarından kurtulamadım, ne yaptıysam iyiliğe geçemedim. Benim sana tavsiyem, eşinin ailesiyle ilgili tavır aldığını eşine belli etme. Çünkü ne olursa olsun onları savunacak,sana cephe almaya başlayacaktır.. (malesef)
bende sevmiyorum kaynanamı vallahi aslında zararsız ama ne biliyim sevilmiyo kaynanalar herhalde
eeee işim var ondan deseydin ütü falan
:43
haklısın galibaa bazen oturup da dua ediyorum elmesinler diye ya insan bu kadar yüssüz olurmu ya kaynanam sürekli beni şikayet ediyo yüzüme gülüyo arkamdan ben ona naptımm da surat asıyo diyo
Vallahi aynısı bende de var :) Ben kaç kere evliliğimi sırf onlar yüzünden bitirmek istedim... Tabi eşimin onları haksız olsalar bile koruması da cabası... Bilmiyorum beni ne zaman ailesi olarak kabul edecek... Düşünüyorum da herkesin başında bir dert var, sorunsuz evlilik yok sadece sorunların çeşidi farklı... Hiç evlenmeseydim keşke dediğim zamanlar çok oluyor... Bazen de bunları çekmek zorunda mıyım diyorum. Amann ne düşüneceğimi bile bilmiyorum ki artık. Sana verecek aklım da yok ki; kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali....
şimii bn 1.5 yıllık ewliyimm ilk zamanlar eşimin ve benim ailemin arası çok iyiy di sonra bunlar bizim benimaileme gitmemizi kıskanıyolardı biz bizimkilerle vakşt geçirmeyi daha cok seviyoruz esimde öle annemle kerdeşlerimle arası çok iyi maşallahh bunlar kıskaçlıklarından kavga cıkarttılar eşimin bi erkek kardşi var her seyimize karışıyo benim annem babamla ilgili laf sokuyo falan tabi bende bi gün patladım ve kavga ettik sonra aradan biraz zaman geçti iki at gi bi falan eşimin kardeşi nişalanacaktı eşimde kerdeşiyle barışmıştı ama ben konuşmuyodum istemeye giderken illa benide götürmek istediler ben gitmem dedim eşimle 2 gün falan konuşmadık benim hatrım için gel falan dedi ama gitmedim sonra kaynanam geldi illa gel diy bende gelmek istemiyorum üstüme gelmeyin birini yuvasını yapayım derken öburununkiyı bozmayın dedim kaynanamda bozulursa bozulsun bida ewlendirim demez mi bide bizim düğünümüze beş kuruş katkıları yok kendimiz yaptık her şeyi
sadece bu cevabı okuyarak yazıyorum ki şu analtılanlar içinde sizi zerre kadar haklı görmüorum empati denilen şey yok galiba anlayışınızda sizin ailenizle gelip gidince görüşünce herşey çok iyi eşinizin ailesi sizden ilgi bekleyince sorunlar başlıo nese daha fazla yazıp ashabımı bozmıım dilerim sizin gibi gelinim olmaz
Ben bildim bileli kaynana beni eşime hep şikayet etti ve hep ben suçlu oldum en son ben eşime dedim ki o beni sana şikayet ediyor ama ben hep onu idare ediyorum o büyük olarak beni idare etmedi dedim,sonra kaynana bu defada başlamış kızımı yani torununu şikayet etmeye en son eşimde annesine patlamış "sen hanımı idare etme,torunu idare etme sende hiç mi sorun yok deyince bu kuyruğunu kıstırıp başını eğmiş ,susmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?