- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Bazen mutlu olmak için birilerini alttan almak gerekiyor,keşke gidiverseydiniz..En azından insan yerine koyup çağırmışlar sizi,kaile almayabilirlerdi de.."bir daha evlendiririm"hoş bir cümle değil,zaten buna o değil eşiniz karar verir,siz mutlu olduktan sonra kaynanaya soğuk su içmek düşer.:)Sinirler yıpranıyor ama,e azından sözlü tartışmaya girmemeye çalışın,eşiniz için,kendiniz için..Çünkü size taktılar mı huzur vermezler..Benim annem baskıcıdır,kendi annem olduğu halde,boğulurum,sıkılırım zor ya....
birgün biz yeni evliyken kaynana yüzünden kavga ettik kadın temizlik hastası sabah,öğlen,akşam ev silinir çırpılır,içeceğin su bardaklar belli başka bardaktan içtin mi kıyamet kopar açıkcası ben rahat etmedim eşimlede kavga edince eşimlede kavga esnasında seni boşayacağım dedim ve evime gittim kayınbaba tel açmış eğer boşanırsan çocuğu senden alır biz bakarız diyorlar arkadanda kaynana cadının sesi geliyor o vakit ev tel vardı,ya insaf insan bunun için tel. Açılır kavga edecek ne yar diyeceğine yatıştıracağına birde yaşlı biz büyüküz derler akılda yaş yoksa ben ne yapayım senin yaşlılığını,