Merhabalar konu sahibi arkadaşım Allah yardımcın olsun.Neden kız aileleri susar pusar kızımın mutluluğu bozulmasın derde erkek aileleride huzursuzlk yaratır.Bende kayınvaldemden hoşlanmıyorum öyle doğanın kanunu gereğinden dolayı değil yaptıkları yanlışlar yüzünden.Ben babamı küçükken kaybettim annemler başka şehirde uzaktayım onlara.Bbasızlığın getirdiği bir duyguyla büyüdüm evlendim ve eşimin ailesinden sevgi cana yakınlık bekledim ama nerdeeeee.Ben cana yakında oldum evinin işinide yaptım saygısızlık etmedim.Ama bana soğuk duran komşuların gelinlerini bağrına basan eşimden kıskanan benim telefon numaramı 2. yılın sonunda öğrenen ve telimi ilk defa 2 gün önce arayan bir kayınvaldem oldu.Ben ona soğuk olsam terslesem terbiyesiz olsam hadi neyse.Ama bu aileye gelin geldiğimden beri benim bunlarla hep sorunum oldu.Anlatsam neler neler.Benim kaynım nişanlıydı o sırada kaynım askerdeydi ve nişanlısını başka biriyle görenler olmuş ispat edildi bir şekilde bunu eşime söylediler eşimde abi olarak kardeşi üzülmesin mutsuz bir evlilik yapmasın diye uyardı ailesi.Ve naptılar dersiniz.Ben yeni gelinim doğru düzgün kimseleri tanımam eşimle ben yapmışız nişanı bozduran biz olduk ben sesimi çıkarmayınca üzerime gelindi yani bende sayalerinde saçımda saçkıran olmuştu.4 aylık gelinken.Ve dayanamadım hakkımı savundum haliyle tartıştım annesiyle.Çünkü kimse benim ailem burda yok diye tepeme çıkamazdı sonra eşimde bende konuşmadık bir süre onlarla.Kısacası bunlar el iyisi oğullarına faydaları yok hep başkalarıyla işleri gösteriş meraklıları.Kaynım o kız kendi aralarındaki sorunlardan ve hanımefendinin paracı olması nedniyle kendi nişanlarını kendileri bozdu.Allah büyük haklıyı biliyor.Çok kırgınım çokkk.Ev alıcaklardı bunlar eşimin ailesi kendilerine ev aldı ve 5000 kadar para lazımdı ben hiç düşünmeden teyzemden borç aldım onlar için çünkü kısa zmanda parayı vericeklerdi.Kayınvaldem parayı verirken bir teşekkür bile etmedi bana yine sabrettim o parayıda kıypık kııypık verdiler birdahadamı tövbe dedim
Sonra evlerini sıfır daire dayayıp döşediler.Benim eşim senelerce çocukluğundan beri babasıyla çalışmış biri eşim üniverste mezunu istese iş bulabilirdi ama babasına fedakrlık yapmış babası napmış sigortasını bile yapmamış kendi sigortasını ödemiş ve hem emekli hemde bu işten geliri var.Biz kiracıyız ve yeri geliyor sıkıntımız oluyor maddi açıdan kesinlikle bir derdiniz sıkıntınız varmı demediler yeni gelin gibi evni benden güzel döşedi.Ben gelin olurken hep hesaplı şeyler oldu kendileri gelmiş 60 yaşına eşyalar son model gelinlik gibi yatak örtüleri birde bize nispet yapıyorlar gelin bakın diye söyleyiş tarzıda ukala ukala.Sonradan görme oldular yani.Başkalarının kızına gelinine hediyeler alır kendine avondan oriflameden ürün alır banada ya sanada birşey lazımmı diye sorduğunu duymadım.Hep bana derler oğullarıda neolursa olsun isterse sürünsün.Ben böyle bencil bir aile görmedim başkalarına bakıyorum çocuklarına yapıyor ev bark bunlarda çocuğunun parasından kısıp kendilerine yapıyor.Valla ana bana hakkı varsa evlat hakkıda var Allah görüyor herşeyi herkez hesabını verecek onların yüzünden benim hormon dengem bozuldu ve hamile olamıyorum stresten faydalarından çok zararlarını gördüm sürekli.Allah böylelerini ıslah etsin
![]()
çok üzüldüm canım boşver senden uzak olsunlar arama sorma sende aynen bende stresten ağzımda sürekli aft cıkıyo doktora gittim kaç kere behçet bile olabilirsin dedi doktor stresten yanii hayat zor yapcak bişi yok