Kaynanamdan Nefret Ediyorum

cess bee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
70
28
8
35
Doğuma kadar bir şey yoktu. Doğum yapınca bir şeyler oldu. Doğumda daha hastanede başladı domuzluklarına. Eşimden de soğumaya başladım o da doğumdan sonra anacı oldu. Yine eski yaptıklarına kafam takıldı biraz yazıp rahatlayayım dedim

Ne yaptı kaynana,yaz da ona göre yorumlayalım

Kaynanasini gerçekten seven yoktur ki zaten. En iyisi bile insani deli edecek bir şeyler yapiyor. Lohusa lohusa düşünme bunları bosver
2 erko annesi olarak. Kaynana adayıyım bu sözleri okuyunca bir garip oluyorum. Ama dediğin çok doğru bende kaynanami sevmem hatta bütün kaynanalari sevmem

Olur öyle şeyler, onlara harcayacağın enerjiyi kendine ve bebeğine harca boşver..

Ne yaptı kayınvalideniz ?
Eşiniz bi anda mı anneci oldu siz doğum yapınca ?
Doğumda eşimi eve göndermedim diye küstü. Eve geldi sütüm azdı her ayana sütümün olmadığını anlattı. Eşime şikayet edene kadar yaptı. Çocuğun üşütmesi ile kafayı bozdu yün torgan su torbası ile bebek yatırmaya kalktı izin vermeyince küstü , eşime bebeği üşütüyorum diye şikayet ettiğini duydum sonra. Bebeği doktora götürüyoruz diye kızıyordu eskiden doktor yokmuş bi şey olmazmış. Uyuyan çocuğun orasını burasını dürtüp korkutuyordu. Yani illa uyarmak mı lazım yok kafa basmıyordu . Her ağladığında nerdeyse koşa koşa gelip bebeği almaya çalışıyordu vermeyince zorluyordu. Eşime şikayet edince vazgeçti. Çocuğu benden kıskandığını gözlerinde görüyordum. Eşim bu süreçte hep yanımdaydı. Annesi gittiğinden beri tartışma modundayız. Annesi ne derse onu yapıyor. Daha çok aileymiş gibi hissetmem lazım hissedemiyorum. Çocuk doğduğundan beri horlamasını bahane edip başka odada yatıyor. 9 ay oldu bir kere ilişkiye girmeyi denedik onda da sertleşmedi. Yani bilmiyorum çalışıyorum da iş stresi bi yandan ev bi yandan bunlar bi yandan.

bidaha tekrarı yaşanmayacak bu güzel günlerin tadını cıkar evladına odaklan ve kimseyi takma. yani canını sıkanları s… et. ha cok canını sıkarlarsa da lafını söyle gec boşver

Oo liste çok kabarık ama tek suçlu eşiniz annesine dur diyememıs

Nefret edebilirsin normaldir, asıl sıkıntı evde ki eş. Eş ne var ki , annem haklı modundaysa o zaman işler zor, sinirler dayanmıyor.
Asıl problem evde ki eş yani, o gerekeni yapabilse diğerleri dışarıda kalır.

Eşiniz annesine aslında dur demiş ama bazıları aşırı yüzsüz, avam ve dediğim dedik oluyor. Haliyle ne yaparsan yap sınır bilmiyor. Sizinki de öyle sanırım. Yoksa kocanıza her şikayetinizde konu çözülmüş.

Ama şuanda annesi ve kardeşi hep bizden daha önce. Bir karar mı alınacak annesi ne derse o oluyor. Kredi borcumuz var işe dönmek zorunda kaldım. Keyfe keder borç yapan kardeşine para vermiş ve geri almak istemiyor ve ben bunu şans eseri öğrendim. Annesine burdan hediyeler yağdırıyor canım kırk yılın başı güzel bi mekanda yemek yemek istedi götürmedi. Sevdiğim bi meyve var ağaçtan kendim toplamayacağım yemesen ölür müsün dedi. Çocukla ilgili her şeyde anasının dediklerini yapmaya çalışıyor ki 9 ayda toplasan 1-2 saat çocuk bakmıştır. Çocuğu iş yerine götürmek istiyordum istemedi inatla şimdi annesi götürsün dedi diye götür diyo ben de götürmüyorum sinirden . Daha yazsam çok şey çıkarda . Yani ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim . Bakalım.

Şunu duyduğum anda mümkünse ücretsiz izne çıkardım. Madem ona buna peşkeş çekecek paran çok ben niye çocuğumu bırakıp işe döneyim diyip evde bebeğime bakardım. Kocanız kafayı yemiş. Madem aramıyor siz arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…