Kaynanamdan Nefret Ediyorum

Ay çok haklısınız el kadar bebeği evde bırak çalışmaya git koca kardeşine karısının çalıştığını hibe etsin. Konu sahibi çık valla iznine kredi borcunu da basiretsiz kocan düşünsün gerekirse kardeşinden ister..

Akıl tutulması. Utanması da kalmamış adamın. Bari bundan ar edersin, benim karım çocuğumuzu bırakmak durumunda kaldı bu para için deyip ekstra tutumlu olacağı yerde hibe ediyor. Bırak kayınvalideyi konu sahibi senin asıl derdin dangalak kocan.

Ben el kadar bebeğimi bırakıp işe gideceğim koca kişisi kardeşine para verip annesine hediyeler alacak beni yemeğe bile goturmeyecek öyle mi
Saniyesinde ücretsiz izne ayrilmazsam insan değilim
Kendinizi değilse o bebeği düşünün kokunuzdan mahrum kalıyor ne için? Yazık günah bu kadar kaldırmayın bir yerlerini bu adamların ya
Adam !

bence lohusa oldugun icin sana her sey batiyordur sadece sakin ol bebegine odaklan esinin yardimlarini kabul et

ooo bunu yeni okudum gercekten Allah sabir versin o neymis ya oyle uyuyan bebegi dürtüp korkutmakta ne demek? ve esin iliskiye girmek istemiyor sanirim onu da annesi tembihlemis olabilir tam birbirinize daha cok destek olmaniz gereken zamanda bunlar yuzunden uzaklasmaniz cok normal

Zamanla geçecek ama unutmayacaksınız . Domuzda demeyin canım kadına Allah'a havale edin , gönderin. Görüşmeyin iletişimi kesin bu kadar basit.

Senın doğumunda ne oldu bacım sende dök içini

Daha doğurmadın doğurunca ne olacağının fragmanını görmek istiyorsan spoiler vereyim Siyah Senden fazla lohusa olacak , kocan onun kocasıymış gibi davranacak naz , niyaz yapacak. Çocuğu kendi doğurmuş gibi davranacak. Kesin bilgi yayalım

Valla doğurdum eltimde doğurdu bizim kayınvalide - herkes çocuğuna kendisi baksın ben sizin ev işleriniz için size destek olmaya geldim dedi yemek yaptı evleri sildi süpürdü çamaşırlarımızı yıkadı ütüledi biz ayağa kalktıysak kalkmayın kızım ben yaparım bana söyleyin dedi eşlerimizin tatlısını çayını pastasını yaptı . bebeklerimize yaklaşmadı bile aşıları yok bağışıklıkları yok biz dokunmayalım sigara kokuyoruz dedi kimseyi yaklaştırmadı misafirler geldi bebekleri görmek istediğinde çocugun yatağını yatak odasına koyduğumuz için yatak odasına kimseyi alamam dedi yani bizim yapacağımız her şeyi o yaptı . Öpmedi bile torunlarını yazık hiç , sadece ayaklarını sevıyordu annesini tanısın annesinin bedeni antikor üretsin rahatsız etmeyelim kucağa alıştırmayalım diye .

Kocama gelince evlendiğimizden beri bazen arasıra espri yaparım al bu oğlunu falan diye o benden çıktı bu saatten sonra der eğer evden birisi çıkacaksa siz çıkın gelin kabulumsunuz çünkü siz bizim kızımız oldunuz artık der. Allah razı olsun ya benim kayınvalidem gerçekten bulunmadık hint kumaşı denilenlerden asil bir kadın

Kaynanan hayal ürünü olmalı Yoksa bileklerimi dikey kesmeye başlayacağım

Maşallahımı iliştiriyim Allah razı olsun kendisinden iki cihanda da yüzü gülsün denilecek türdenmiş

Kaynanan hayal ürünü olmalı Yoksa bileklerimi dikey kesmeye başlayacağım

Maşallahımı iliştiriyim Allah razı olsun kendisinden iki cihanda da yüzü gülsün denilecek türdenmiş

Âmin yıllardır biz ondan razıyız Rabbim de ondan razı olsun inşallah kurban olduğum Mevla’m zor gün göstermesin gerçekten kendisine de söylerim Cennet benim annemden fazla senin ayaklarının altında die .dip dibe otururuz hergun beraberiz Kendı annem böyle saçımı oksayıp öpüp sevmedi beni yani . 4 görümcem var dilerim Mevla’m bizimkinden daha güzel yazılar yazsın onlara da . eltim de ben de o evin hep kızıydık hiç gelin muamelesi görmedik abla kardeş olduk evlat olduk . Allah razı olsun eşlerimizi de çok güzel yetiştirmişler kayınbabam bile hemen kızar oğullarına eşlerinize isimleriyle hitap etmeyin die .

Dipnot:15 sene

Benimkini doğumdan önce sorsan seninle aynı şeyleri derdim. Ama doğumda bişiler oldu sonrada hiç bişey eskisi gibi olmadı. Allah muhabbetinizi artırsın

Benimkini doğumdan önce sorsan seninle aynı şeyleri derdim. Ama doğumda bişiler oldu sonrada hiç bişey eskisi gibi olmadı. Allah muhabbetinizi artırsın
Doğumdan sonra neden değişiyor bu kocalar kayınvalider ki acaba

Onlarda mı lohusa depresyonuna giriyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…