Ay çok haklısınız el kadar bebeği evde bırak çalışmaya git koca kardeşine karısının çalıştığını hibe etsin. Konu sahibi çık valla iznine kredi borcunu da basiretsiz kocan düşünsün gerekirse kardeşinden ister..Şunu duyduğum anda mümkünse ücretsiz izne çıkardım. Madem ona buna peşkeş çekecek paran çok ben niye çocuğumu bırakıp işe döneyim diyip evde bebeğime bakardım. Kocanız kafayı yemiş. Madem aramıyor siz arayın.
Ay çok haklısınız el kadar bebeği evde bırak çalışmaya git koca kardeşine karısının çalıştığını hibe etsin. Konu sahibi çık valla iznine kredi borcunu da basiretsiz kocan düşünsün gerekirse kardeşinden ister..
bence lohusa oldugun icin sana her sey batiyordur sadece sakin ol bebegine odaklan esinin yardimlarini kabul etDoğuma kadar bir şey yoktu. Doğum yapınca bir şeyler oldu. Doğumda daha hastanede başladı domuzluklarına. Eşimden de soğumaya başladım o da doğumdan sonra anacı oldu. Yine eski yaptıklarına kafam takıldı biraz yazıp rahatlayayım dedim
ooo bunu yeni okudum gercekten Allah sabir versin o neymis ya oyle uyuyan bebegi dürtüp korkutmakta ne demek? ve esin iliskiye girmek istemiyor sanirim onu da annesi tembihlemis olabilir tam birbirinize daha cok destek olmaniz gereken zamanda bunlar yuzunden uzaklasmaniz cok normalDoğumda eşimi eve göndermedim diye küstü. Eve geldi sütüm azdı her ayana sütümün olmadığını anlattı. Eşime şikayet edene kadar yaptı. Çocuğun üşütmesi ile kafayı bozdu yün torgan su torbası ile bebek yatırmaya kalktı izin vermeyince küstü , eşime bebeği üşütüyorum diye şikayet ettiğini duydum sonra. Bebeği doktora götürüyoruz diye kızıyordu eskiden doktor yokmuş bi şey olmazmış. Uyuyan çocuğun orasını burasını dürtüp korkutuyordu. Yani illa uyarmak mı lazım yok kafa basmıyordu . Her ağladığında nerdeyse koşa koşa gelip bebeği almaya çalışıyordu vermeyince zorluyordu. Eşime şikayet edince vazgeçti. Çocuğu benden kıskandığını gözlerinde görüyordum. Eşim bu süreçte hep yanımdaydı. Annesi gittiğinden beri tartışma modundayız. Annesi ne derse onu yapıyor. Daha çok aileymiş gibi hissetmem lazım hissedemiyorum. Çocuk doğduğundan beri horlamasını bahane edip başka odada yatıyor. 9 ay oldu bir kere ilişkiye girmeyi denedik onda da sertleşmedi. Yani bilmiyorum çalışıyorum da iş stresi bi yandan ev bi yandan bunlar bi yandan.
Doguma kadar ben de negatif duygular beslemiyordum benimkineBen sevıom valla canım anam
Senın doğumunda ne oldu bacımDoguma kadar ben de negatif duygular beslemiyordum benimkine
Senın doğumunda ne oldu bacımsende dök içini
Valla doğurdum eltimde doğurdu bizim kayınvalide - herkes çocuğuna kendisi baksın ben sizin ev işleriniz için size destek olmaya geldim dedi yemek yaptı evleri sildi süpürdü çamaşırlarımızı yıkadı ütüledi biz ayağa kalktıysak kalkmayın kızım ben yaparım bana söyleyin dedi eşlerimizin tatlısını çayını pastasını yaptı . bebeklerimize yaklaşmadı bile aşıları yok bağışıklıkları yok biz dokunmayalım sigara kokuyoruz dedi kimseyi yaklaştırmadı misafirler geldi bebekleri görmek istediğinde çocugun yatağını yatak odasına koyduğumuz için yatak odasına kimseyi alamam dedi yani bizim yapacağımız her şeyi o yaptı . Öpmedi bile torunlarını yazık hiç , sadece ayaklarını sevıyordu annesini tanısın annesinin bedeni antikor üretsin rahatsız etmeyelim kucağa alıştırmayalım diye .Daha doğurmadın doğurunca ne olacağının fragmanını görmek istiyorsan spoiler vereyim SiyahSenden fazla lohusa olacak , kocan onun kocasıymış gibi davranacak naz , niyaz yapacak. Çocuğu kendi doğurmuş gibi davranacak. Kesin bilgi yayalım
Valla doğurdum eltimde doğurdu bizim kayınvalide - herkes çocuğuna kendisi baksın ben sizin ev işleriniz için size destek olmaya geldim dedi yemek yaptı evleri sildi süpürdü çamaşırlarımızı yıkadı ütüledi biz ayağa kalktıysak kalkmayın kızım ben yaparım bana söyleyin dedi eşlerimizin tatlısını çayını pastasını yaptı . bebeklerimize yaklaşmadı bile aşıları yok bağışıklıkları yok biz dokunmayalım sigara kokuyoruz dedi kimseyi yaklaştırmadı misafirler geldi bebekleri görmek istediğinde çocugun yatağını yatak odasına koyduğumuz için yatak odasına kimseyi alamam dedi yani bizim yapacağımız her şeyi o yaptı . Öpmedi bile torunlarını yazık hiç , sadece ayaklarını sevıyordu annesini tanısın annesinin bedeni antikor üretsin rahatsız etmeyelim kucağa alıştırmayalım diye .
Kocama gelince evlendiğimizden beri bazen arasıra espri yaparım al bu oğlunu falan diye o benden çıktı bu saatten sonra der eğer evden birisi çıkacaksa siz çıkın gelin kabulumsunuz çünkü siz bizim kızımız oldunuz artık der. Allah razı olsun ya benim kayınvalidem gerçekten bulunmadık hint kumaşı denilenlerden asil bir kadın
Kaynanan hayal ürünü olmalıYoksa bileklerimi dikey kesmeye başlayacağım
Maşallahımı iliştiriyimAllah razı olsun kendisinden iki cihanda da yüzü gülsün denilecek türdenmiş
Âmin yıllardır biz ondan razıyız Rabbim de ondan razı olsun inşallah kurban olduğum Mevla’m zor gün göstermesin gerçekten kendisine de söylerim Cennet benim annemden fazla senin ayaklarının altında die .dip dibe otururuz hergun beraberiz Kendı annem böyle saçımı oksayıp öpüp sevmedi beni yani . 4 görümcem var dilerim Mevla’m bizimkinden daha güzel yazılar yazsın onlara da . eltim de ben de o evin hep kızıydık hiç gelin muamelesi görmedik abla kardeş olduk evlat olduk . Allah razı olsun eşlerimizi de çok güzel yetiştirmişler kayınbabam bile hemen kızar oğullarına eşlerinize isimleriyle hitap etmeyin die .
Doğumdan sonra neden değişiyor bu kocalar kayınvalider ki acabaBenimkini doğumdan önce sorsan seninle aynı şeyleri derdim. Ama doğumda bişiler oldu sonrada hiç bişey eskisi gibi olmadı. Allah muhabbetinizi artırsın
Doğumdan sonra neden değişiyor bu kocalar kayınvalider ki acaba
Onlarda mı lohusa depresyonuna giriyor ki
Kaç çocuğunuz var peki :) yani ilk çocukta mı kaybettik rahmetliyiVallahi tam tez yazmalık aslında da kimse eğilmiyor bu konuya öyle birşey
Kaç çocuğunuz var peki :) yani ilk çocukta mı kaybettik rahmetliyi
Bende de bitene var 13 yaşında şimdi ikizler gelcekİkizlerim varEvet malesef 4 yıl önce pandemi cafcafında ilk ve son doğumumda kaybettik şimdi aramıyoruz bulmak için
Bende de bitene var 13 yaşında şimdi ikizler gelcekumarım iki çocuktan bunalıp kaybedecek hale gelmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?