Kaynanamdan nefret ediyorum

daha da kötüsü var evlenir evlenmez 2 . gün bize geldi kalmaya ve yatak odamdan çıkmazdı zaten

İnanmıyorum yaa yuhhh diyorum artık canım bu ne terbiyesizliktir yahu..:mymeka:
Walla hiç kimsenin yatak odasına girilmez çok ayıp çokkkklmaz:

siz gelme deyince alıp küsüp evine gitmek yerine bide ısrar filan pes diyorum ya ilginç bi durum.resmen yapışmış keşke tatile gidileceğini söylemeseydiniz kadın tatail için gelmiş canım madem tanıyordunuz neden söylediniz ki .ay sizle yarışıyor desene :):)

Yuh yani kuzum bence susma yıllarca bu kadın çekilmez ne güzel eşinde yollamaya çalışıyorsa o nasıl biletimi aldım dediyse sizde dönüş biletinizi aldım diyin..Allah sana evliya sabrımı vermiş..??

Güzel ve tatlı dilden anlamıyorsa, ister istemez kırılmayı göze alıyor demek ki .Önce saygılı olmayı öğrensin .Gençlere saygı duyacak ki saygıyı hak etsin .Herkesin ayrı bir yaşamı var .Bir şekilde bunu ona öğretin canım.Siz yokken evde kalması da uygun değil .

anammm bu kadın benimki gibi ne kadar yüzsüzmüş..
benim kaynanama olan duygularıma nefret kelimesi tercüman olmaz tiksinmek iğrenmek kin öfke sinir nefret hepsi bi araya gelince ehh işte biraz anlatıyo içimdekileri...

Bu kadarını da duymamıştım. Nasıl bir kıskançlıktır bu.
Ne tatile götürün ne de evde kalsın.
Oğlu alsın karşısına kesin bir dille konuşsun anne seni gönderelim ben askere gideceğim biz ailece tatil yapmak istiyoruz burnumuzdan getirme desin.
Böyle yüzsüzlük yapan bir insanın güceneceğini düşünmek fazla iyimserlik olur.

yuhhhhhhhhhh bune ya bukadarda olmaz ki bence sizde gitmeyin yada bir yolunu bulun gönderin eşinin tarafından birisine çağıttırın önemli birşey varmış gibi allahım ne utanmaz insan ya tipik kaynana işte iğreç insanlar nefret ediyom kaynanalardan

daha da kötüsü var evlenir evlenmez 2 . gün bize geldi kalmaya ve yatak odamdan çıkmazdı zaten

aynı benimkaynana ben beraber yaşadım benim kide odadan çıkmazdı ya biz yatıyoruz o hala dikiir acaba nasıl yattığımızımı seyretmek istiyor şimdiki aklım olsaydı eğer benim karşısında soyunmaya başlardım ama ite iğreniyorum nefret ediyorum görmeye telefonda konuşmak bile istemiyorum onla

Allah yardımcın olsun böle başlamış böle de devam eder bu eğer konuşmaktanda anlamıyosa en kötüsü kırgınlıklar vs çıkar ortaya ,bazı erkek anneleri evlenince daha bi sevmeye başlıyolar oğullarını kıskançlıktan:))

kesinlikle katılıyorum arkadaşın yorumuna...
kaynanam eşimi evlenmeden önce evden kovmuştu hemde kendi büyütmedi annesinin başına atıp kocaya gitti eşim ananesinin evinde kalıyodu evlenene kadar buna rağmen eşim 3 gün otoparkta yattı ben yiyecek taşııdm merak bile etmedi evlendikten sonra kıymete bindi eşim sanki çok değer veriyomuş gibi...
bence ince ele sık doku daha sonra üzülmemek için...

Yuhhh..artık..
Be kadın oğlun askere gidiyor bırak ta genç karı-koca bebişleriyle doya doya tatil yapsınlar..
Destek olması gereken yerde köstek oluyor...

Açıkça söyleyin..Biz başbaşa tatil düşünüyoruz..birazda cilveleşicez..deyin ..belki utanır..
Pek ümitli değilim ama neyyyyse...:umursamaz:
Dişli bi kaynanaya benziyor..Hiç boşluk bırakma taraftarı değil gibi...

tam fıkralık bir olay
gülelim mi ağlayalım mı belli değil ya
kaynanaın tatilde ne işi var
oğlu askare gitmese gene neyse diycez ama
valla hatayı erkenden tatil planınızı açıklamakta yapmışsınız gibi geldi bana

ne densiz insanlar var böyle..seni kıskandığı için böyle yapıyor...onu takmamaya çalış..

:1shok: bu şimdi sizle aynı odada yatmak ister
daha 2. gün evinize gelip yatak odasından çıkmayan biri bunu hayli hayli yapar
bence gelme arkamızdan diye gayet acık ve net konuşun
ne anlayışsız kıskanç kadınmış be
fesatlıktan ne rezil hallere düşüyoklava:

Ya gerçekten anlamıyorum bir anne neden böyle davranır.neden evladını huzursuz eder. onun mutluğunu baltalar.
bende bir erkek evladı sahibiyim ilerde allah nasip ederse bende kayınvalide olacam ama burda okuduklarıma inanamıyorum bazen. anne evladını çok sever ve evladını mutlu gördükçe dahda mutlu olması gerekmezmi. Ben anlayamıyorum ya.bir kere o kayınvalidenin kendisinin dşünmesi gerekir ne işim var gençlerin içinde tatilde diye allah allah

Arkadaşım o utanmıyorsa siz utanmazlığı ele alacaskınız malesef. açıkca biz başbaşa tatil yapacaz diyeceksiniz .

Son düzenleme:
Hayatım aĞzım aÇık okudum
bu ne yaaa evlenmıŞ oĞlu utanmasa yataĞında yatırcak
kadına bak yaa
bence dıretın gelmesın yada onlar gıtsın
bu kadar yÜzsÜzlÜĞe de pes
baŞka ÇocuĞu yok mu eŞı dostu onlara gıtsınn
aaaaaaa kızdım wala yaaa

genç ve kıskanç bi kaynana!!!!!!!!!!!!
eee o tatile gelirse onun kociş napacak yalnız onuda kurtlar kapmasın sonra:))) sinir oluyorum yaaa oğlunu gelinden kıskanan kaynanaalra kıskanıyosan niye evlendiriyosun...kıskanmıyosan rahat bırak gençleri aaaaa!!!!!!!!!!
oğlum elden gidecek derken kocası gitmesin sen bence bu fikri sok kafasına kocalarına bu kadar ilgi göstermiyorlar......
allah yardımcın olsun güzelim inşallahbi çözüm yolu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…