Kaynanamdan nefret ediyorum

anam bu de ne yaa kadın değil kuyruk,başbaşa gitsinler die düşünce yok kadında,gitsin kendi evinde kalsın hem,en sevmediğim şey ben yokken ne işi var evimde bi başkasınınkötükedihüso
söyle kocana gitsin kendi evine

ben olsam onu evde bırrakır gıderdım degrlı eşyalrımıda aytakodasına koyardım kapısınıda kıtlerdım odanın giderdım nıye gıtmıcenkı boşver gıt o pişman olsun geldıgıne sne nıye onun geldıgıne pişman olcksınkı

Ne kadar kötü birşey ya aynı benim babaannem ya sizin yanınızda ne işi var anlamış değilim amacı ne çok merak ettim?

Sizi başbaşa bırakması gerekir ben olsam başbaşa tatil yapmak istediğimizi söylerdim valla ayıp birşey değil ki bu hem sakin biri bile olsa başbaşa tatil başka yanında bir kişi ile (hala teyze kayınvalide)gitmek başka

hay masallah kaynanaya bak be! dostlar basina(!)
simdi bu sizinle tatile gelip,
gece de, araniza girip yatmaya kalkarsa hic sasmicam:roflol:

bılıyom sınırlısın kaynana karsı ama bırazda alttan alsan bence..
anne ben sızınle cıkmak ıstemıyom desenız acıkca..
veyahut tatıle cıkcagnız zaman soylemeyın ..
eme saglık ıcınde kızının agzına bısıler vermesı sakıncalıdır bunu yapmasın barı rıca edıp soyleyın emınım tekrarlamaz..

"Yavaşşşşşşşş gel" deseydinn....
Kusura bakmada canım sıcak basına vurmuş kayınvaldenın sanırım...
Ben olsam eşimle karsısına gecıp yınede kırmadan guzelce karı koca tatıl yapmak ıstedıgımızı soylerdım..Evımde kalmasını bende ıstemem ne işi var sen yokken senın evınde töbe töbe...

Dehşet içerisindeyim resmen! Rahmetli Aliye Rona bile kötü kaynana rölünde böyle bişi yapmamıştır sanırım!? :)

Kesinlikle izin vermeyin gelmesine, aaa ne kadar ayıp bişi yaa! Böylesini de ilk kez duyuyorum. Bu kıskançlık başa bela - şimdiden tavrınızı koymazsanız.. Gerçi yapacağını yapmış evlendiğinizin 2. günü!
Bu hem saygısızlık hem terbiyesizliktir ama keşke sizde gideceğiniz güne kadar haber vermeseydiniz..
Çok üzüldüm gerçekten.. Kadında hiç üşenmemiş yani....

Ne diyeceğimi bilemiyorum - hala şoktayım inan ki..
ınşallah postalarsınız ve herşey gönlünüzce olur şekerim.

1. si sizde hata gittiğinizi söylememeliydiniz madem huyunu biliyordunuz eşiniz kesin tavrını koymalıydı biz gidiyoruz gelsen de evde bulamazsın diye. neyse yapacak bişey yok olan olmuş.
Sakın tatile onla gitme, gerekirse o gelir döner öyle gidersiniz. illa ben gelcem felan dersede bence sen hiç karışma eşin konuşsun

ya kızma ama çok komik kaynanan ya kadına bak gelmiş çöreklenmiş bide tatile bende gelicem diyo ha :roflol: iç çamaşırlarınızı özel şeylerinizi toplayıp gidin tatile kalsın bi başına bir gün bile durmaz tüye bilöf yapıyo bence.

.............................................

Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatıldı.(Madamiks)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…