kaynanamdan tiksiniyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ya88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi yanlış anlama ama ya abartıyosun onları sevmediğim için yada bizimle kafa buluyosun
Tuvalet kağıdını oraya kadar koyan adam çöpe mi atamayacak,nasıl bir fantazi olabilir ki bu ?

abartmıyor bencede cunku var böle ınsanlar ve calısan bırı olarak burda vc ye gırmek buyuk işkence oluyor bana kokusu pisliği ayrı bır dert off aklıma geldıkce bulanıyor ıcım.

biraz mide bulandırıcı ama sen bence yinede kimseye bişi belli etme kimseyi kırma cnm tavsiyem budur..

bencede kimseye anlatmayın.bu saatten sonra değişmezler zaten.siz görmezden gelin ve saklayın

eşinizle aranız iyiyse bu sebpten dolayı konu açıp arayı bozmayın. zaten kaynanaızla aynı şehirde değilmişsiniz. artık geldiği zamanda mutlu yuvanın hatırı için idare et bence

namaz kılan birininn bukadar pis olması mümkünmü?kaynananla kayınbabanı sevmiyo olablrsinn zaten yanındada değillermiş nerden icap etti durup duruken böyle bi yazı paylaşmak acabaa aynı evde olrsun canınaa tak ederde paylaşrsın anlarm..kusura bakmada ben seni savunamycamm destekde veremycemm..sinirinz bozulnca gelip burda kaynananıza kayınbabanıza laf edip rahatlıyosunz..kayınbabanz ıslak peçete bırakıyrmuş bunun neye ait olduğunu kim söyledi size?kocaman adam çöpe atmycakta orayamı koyucak..şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyrum ama..biraz saygı duyun bencee..sen hergün çatalla bıçaklamı yemek yiyosunn elinde hiçmi yemek yemedinn...elin yağlıyken hiçmii bişeye dokunmadnn merak ettm doğrusu..eşimi seviyorum çok aşığım deyipte ailesinee laf atanlara kıl oluyorum yaa eşiniz onların bi parçası bunu nasıl görmezden gelebliyrsunz..

weeehhhh!!!!! okurken bile migdem bulandi walla

Sımdı buraya ''esınızın aılesının'' butun mahremıyetını yazınca mutlu oldunuz mu ? Bu yazdıkların konusunda sıze nasıl yardımcı olabılırız ? Hadı yazdınız buradakı bır cok kısı ''Iyyy ıgrencc boooggg'' gıbı ıfadeler kullanacak sadece bunu yapabılırız cunku baska bır fıkrı olan ?? Kusura bakma ama ben sızı bu davranısınızdan dolayı kınıyorum bu kıbırlılık degılde nedır? Bu esının aılesı arkasından konusmak degılde nedır? Gun ıcınde sızınde yaptıgınız (Sıze normal gelen seyler) ılla kı vardır...Belkı bu ınsanlar boyle gormusler bu sekılde yasamaya alısmıslar...Ben yerınızde olsam esımın aılesı benım aılemdır cunku onlarla konusmayı denerım tatlı dılle,elestımeden...Soyle yapsanız daha ıyı olur vs...gıbı konusurum...Cunku uzulurum onların bu hallerıne...

bu yorumu çok beğendim. hediye konusuna da %100 katılıyorum:) süper fikir

arkadaşım ben sana katılıyorum konu sahibinin bu tavrı hiç hoşuma gitmedi ne olursa olsun onlar yaşlı ve bizim büyüklerimiz hiç bi insan tiksinilmeyi haketmiyo bence

yani diğer türlü nasıl söylese kırılır kadın heralde.. yada işe yaramaz söyledikleri.. ama böyle bir paket hediye edip Ederken de ' anneciğim sizin temizliğe verdiğiniz önemi bildiğimden bunu gördüğümde hemen almak istedim.. umarım beyenirsiniz.. kendime de aldım bir tane =) ' derim veririm.. en uygunu bu olur heralde.. çözüm odaklı bir yorum benimkisi sadece ondan sonra da belki kadın söylediği sözler için sevinip özenip kullanır alınanları :) yaşlılar da çoğu zaman çocuk gibi oluyorlar :)

bu yorumu çok beğendim. hediye konusuna da %100 katılıyorum:) süper fikir

Son düzenleme:

canm yorumunu beğendim ama öyle insanlar varki konuşunca aa bu gelin bizi beğenmiyo falan diyebilirler
konu sahibi çözüm değilde içini dökmek istemiş olabilir
böle bi konuyu bi gelinin dile getirmesini hemen fırsat bilip dedikodu falanda yapabilirler

Anlattıklarınız abartı değilse şayet, lütfen çocuğunuzu o eve götürmeyin. Kendiniz de mümkünse gitmeyin.
Namaz kılan bir insanın bu kadar pis olması imkansız..Bu şekilde namaz kılıyorsa zaten, Allah affetsin ne diyeyim..

Eşinizle bu durumu konuşup bir karar almak zorundasınız en azından çocuğunuzun sağlığı için..Kimse kusura bakmasın, yorumumdan ötürü beni kınamasın da, fakat ben çocuğumu bu şekilde bir eve asla ama asla götürmem..

Tabi gerçekten bu anlatılanlar doğruysa..

Aralarındakı ıletısım ne denlı sıcak onu bılemem tabıı ama benım fıkrım bu canım ayrıca anlatmak var anlatmak var ... Bunlardan rahatsız oldugunu belırterek degılde uzulerek soylemesı bence daha guzel olurr...Belıttıgım gıbı ''elestırmeden''...

ben bu kadinlankulubu.com u ilk gördugumde herturlu yazilar yazdigini gördum, her konu konusuluyor tartisiliyor burda.nasil olsa anonim herkez burda isim falanda vermedim esimin annesinin bu yuzden beni kinayanlar var burada böyle bisey paylastigim icin. haksizsiniz bence cunku ben hic kimseyle disarda paylasmadigimi ve gercekten dusunduklerimi buraya yazdim cunku bunu ne kaynanam nede esim görecek. paylasmak istedim bukadar. yalan borcum yok yasadiklarimi anlatiyorum.

Canım, bu yazdıklarının noktasına kadar katılıyorum

Son düzenleme:
sitede her isteyen her istediğini yazamaz onu biliyorumda dedikodu yapmak içini dökmektemi yasak kime ne ya beğenmeyen yorum yapmasın.hayır yıllardır bu sitede üyeyim hemde çok aktif olarak açılan çoğu konuyu okurum ama kimi işime gelir yorum yazarım kimini beğenmem kapatırımda burda bazı yorumları görünce duramadım şimdi

iyi dedikodu yaptınız iyi güzel süper içinizi döktünüz o pis dediğiniz insanların günahlarınızı aldınız dedikodudan rahatlamanıza deymiştir umarım.herneyse size bi kaç soru sorcam gerçekden çok merak ettim.2 haftada bır banyo yaptıgını nerden öğrendiniz bu 1 .dişlerini 2 haftada bır yıkadıgını nerden öğrendiniz bu 2. ve en en önemlisi kayınbabanızın o wc kağıdının afedersiniz şeyini sürüp koydugunu nerden bılıyorsunuz .bence yüksek ihtimal klozetin üstünü silip koymuştur =) ben namaz kılan ınsanın dağınık olacagına ınanırım yemek yerken yaglı elleriyle bardak tutuşuna ınanırım agzını bıle şapırdatmasına ınanırım ama 2 haftada bır banyo yapmasına ınanmamak ıstıyorum

ay allah yardımcın olsun çok güldüm valla.genelde kayın valideler dır dır eder dağınık pasaklı gelin diye.ay bütün kayınvalideler okumalı

valla yalan borcum yok. ben kimsenin gunahini almadim olani anlatiyorum. kaynananam kendisi söyledi 2 haftaya bir banyo oldugunu suya girmeyi sevmezmis kilolu oldugu icin kurulanmasi vs vs yorucu oldugunu ve dislerini fircalamayi sevmediginden dolayi 2 haftada bir fircaladigini. ister inan ister inanma ugurlar olsn

Şaka mı bu ya?? Diyecek bişey bulamadım şahsen. Eşinle konuşmaya kalksan eminim ki tartışacaksınız ve konuşmada zaten. Katlanacaksın mecbur, yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…