Konu sahibi yanlış anlama ama ya abartıyosun onları sevmediğim için yada bizimle kafa buluyosun
Tuvalet kağıdını oraya kadar koyan adam çöpe mi atamayacak,nasıl bir fantazi olabilir ki bu ?
valla kizlar, esim vucut hijyen konusunda dikkatli, olmasaydi zaten kaldiramazdim.! tek kötu huyu dolabini duzgun tutmamasi onuda ailesinden almis cunku onlarda camasir katlamak diye bisey yok, sirtindan cikardiklari falinayi evire cevire dolandirarak top haline cevirp dolaba ativerirler. yaaa bide bunun daha kötusu var, anlatsammi bilmiyorum, kayinbabamin arkasindan her tuvalete girisimde, islak kucuk bir pecete buluyorum tuvaletin uzerinde, sifonu cektigin yerde...megersem kucuk abdestinden sonra.............. silip oraya birakiyormus....Ayy arkadaslar ben disarda oturuyorum bunlar ankarada, cok sukur onlardan uzaktayim birde en son yazin yanlarindayken kaynanamin kucuk 6 aylik kizimin disleri cikmismi diye parmaklari kizin agzinda gezdigi gibi. iuyyy
Iyy :s Sahsen ben temiz olmak temiz tutmak güzel kokmak falan gibi konularda çok hassasımdır. Böyle birseye asla katlanamazdım.. Gördüğüm anda soğurdum. Hadi parfümü marfümü geçtim hiçbisy yapamasa da yıkanabilir senin kaynananben olsam en yakın özel günde ona dis fırçası sampuan sabun deodorant parfüm gibi malzemeler içeren bir hediye paketi alıp hediye ederdim. Üstüne de temizlik imandan gelir diye bir not ilistirirdim madem namaz kılıyormus belki bunu dikkate alırdı . Allah sana sabır versin ne diyim .
namaz kılan birininn bukadar pis olması mümkünmü?kaynananla kayınbabanı sevmiyo olablrsinn zaten yanındada değillermiş nerden icap etti durup duruken böyle bi yazı paylaşmak acabaa aynı evde olrsun canınaa tak ederde paylaşrsın anlarm..kusura bakmada ben seni savunamycamm destekde veremycemm..sinirinz bozulnca gelip burda kaynananıza kayınbabanıza laf edip rahatlıyosunz..kayınbabanz ıslak peçete bırakıyrmuş bunun neye ait olduğunu kim söyledi size?kocaman adam çöpe atmycakta orayamı koyucak..şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyrum ama..biraz saygı duyun bencee..sen hergün çatalla bıçaklamı yemek yiyosunn elinde hiçmi yemek yemedinn...elin yağlıyken hiçmii bişeye dokunmadnn merak ettm doğrusu..eşimi seviyorum çok aşığım deyipte ailesinee laf atanlara kıl oluyorum yaa eşiniz onların bi parçası bunu nasıl görmezden gelebliyrsunz..
bu yorumu çok beğendim. hediye konusuna da %100 katılıyorum:) süper fikir
Sımdı buraya ''esınızın aılesının'' butun mahremıyetını yazınca mutlu oldunuz mu ? Bu yazdıkların konusunda sıze nasıl yardımcı olabılırız ? Hadı yazdınız buradakı bır cok kısı ''Iyyy ıgrencc boooggg'' gıbı ıfadeler kullanacak sadece bunu yapabılırız cunku baska bır fıkrı olan ?? Kusura bakma ama ben sızı bu davranısınızdan dolayı kınıyorum bu kıbırlılık degılde nedır? Bu esının aılesı arkasından konusmak degılde nedır? Gun ıcınde sızınde yaptıgınız (Sıze normal gelen seyler) ılla kı vardır...Belkı bu ınsanlar boyle gormusler bu sekılde yasamaya alısmıslar...Ben yerınızde olsam esımın aılesı benım aılemdır cunku onlarla konusmayı denerım tatlı dılle,elestımeden...Soyle yapsanız daha ıyı olur vs...gıbı konusurum...Cunku uzulurum onların bu hallerıne...
canm yorumunu beğendim ama öyle insanlar varki konuşunca aa bu gelin bizi beğenmiyo falan diyebilirler
konu sahibi çözüm değilde içini dökmek istemiş olabilir
böle bi konuyu bi gelinin dile getirmesini hemen fırsat bilip dedikodu falanda yapabilirler
namaz kılan birininn bukadar pis olması mümkünmü?kaynananla kayınbabanı sevmiyo olablrsinn zaten yanındada değillermiş nerden icap etti durup duruken böyle bi yazı paylaşmak acabaa aynı evde olrsun canınaa tak ederde paylaşrsın anlarm..kusura bakmada ben seni savunamycamm destekde veremycemm..sinirinz bozulnca gelip burda kaynananıza kayınbabanıza laf edip rahatlıyosunz..kayınbabanz ıslak peçete bırakıyrmuş bunun neye ait olduğunu kim söyledi size?kocaman adam çöpe atmycakta orayamı koyucak..şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyrum ama..biraz saygı duyun bencee..sen hergün çatalla bıçaklamı yemek yiyosunn elinde hiçmi yemek yemedinn...elin yağlıyken hiçmii bişeye dokunmadnn merak ettm doğrusu..eşimi seviyorum çok aşığım deyipte ailesinee laf atanlara kıl oluyorum yaa eşiniz onların bi parçası bunu nasıl görmezden gelebliyrsunz..
iyi dedikodu yaptınız iyi güzel süper içinizi döktünüz o pis dediğiniz insanların günahlarınızı aldınız dedikodudan rahatlamanıza deymiştir umarım.herneyse size bi kaç soru sorcam gerçekden çok merak ettim.2 haftada bır banyo yaptıgını nerden öğrendiniz bu 1 .dişlerini 2 haftada bır yıkadıgını nerden öğrendiniz bu 2. ve en en önemlisi kayınbabanızın o wc kağıdının afedersiniz şeyini sürüp koydugunu nerden bılıyorsunuz .bence yüksek ihtimal klozetin üstünü silip koymuştur =) ben namaz kılan ınsanın dağınık olacagına ınanırım yemek yerken yaglı elleriyle bardak tutuşuna ınanırım agzını bıle şapırdatmasına ınanırım ama 2 haftada bır banyo yapmasına ınanmamak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?