namaz kılan birininn bukadar pis olması mümkünmü?kaynananla kayınbabanı sevmiyo olablrsinn zaten yanındada değillermiş nerden icap etti durup duruken böyle bi yazı paylaşmak acabaa aynı evde olrsun canınaa tak ederde paylaşrsın anlarm..kusura bakmada ben seni savunamycamm destekde veremycemm..sinirinz bozulnca gelip burda kaynananıza kayınbabanıza laf edip rahatlıyosunz..kayınbabanz ıslak peçete bırakıyrmuş bunun neye ait olduğunu kim söyledi size?kocaman adam çöpe atmycakta orayamı koyucak..şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyrum ama..biraz saygı duyun bencee..sen hergün çatalla bıçaklamı yemek yiyosunn elinde hiçmi yemek yemedinn...elin yağlıyken hiçmii bişeye dokunmadnn merak ettm doğrusu..eşimi seviyorum çok aşığım deyipte ailesinee laf atanlara kıl oluyorum yaa eşiniz onların bi parçası bunu nasıl görmezden gelebliyrsunz..
size kesinlikle katılıyorum insanın yetiştiği ortamlar değiştikçe alışkanlıklarda değişkenlik gösterir konu sahibinin bu denli eleştirmesi acımasızca olmuş biraz sonuçta aynı şehirde değilsin aynı evde değilsin neden bu kadar taktın ki:26:
dileyen herkess dilediği konuda fikrini beyann edebilir diye biliyorum benn..ayrıcaa bi konuda sadece konuyu beğenenn yorum yazarsaa objektif olunmaz sankii herkes yanlı yorum yapar...iyi yorumda eleştiride sonuçta konu sahibine..benim eleştrim bu yönde saygı duyulmalıı..
arkadaslar buraya bu yorumu yazali bir seneyi gecti 2 sene olmak uzere....artik idare edemiyorum bosanmaya karar verdim... 4yillik evlilikten sonra isyan bayraklarini saldim.... kirli ve pasakliliga gelemiyorum ki ben cok titiz biriside degilim...
ya bisey dicem cok igrenc. kaynanamdan igreniyorum. bir keresinde beraber bir lokantada yemek yedik elleriyle tavugu yedi bunda bisey yok. yagli elleriyle bardagi tutmasi ve iz birakmasi, icine birsuru agzindan cikan ekmek parcalara 'vitamin vitamin' diyerek tekrar icmesi. bide ögrendimki dislerini her 14 gune fircaliyormus, yazin orasinda 2 hafta gecmesine ragmen yikanmadigi söyldi cani istemedigi icin. yani lokantada kusma reflexleri oldu bende kalktim masadan ciktim disarda bekledim. bu hareketimden dolayi beni yadirgadi gelin olarak. birde birkeresinde eve geldigimde yanaktan öpustugumuzde yuzu cok islakti yuzunu yikamis gibi,damliyordu resmen, dedim abdestmi aldin namazmi kilcan, yok dedi sadece cok terlemisim.
hani birde derler ya anaya bak kizini al, görumcem kilotlarini yikamak icin islamak icin bidonun icine koymus tam bir hafta öyle durdu. nerdeyse yosun tutacakti.
pisler diye mi boşanıyorsunuz yanlış mı anladım?arkadaslar buraya bu yorumu yazali bir seneyi gecti 2 sene olmak uzere....artik idare edemiyorum bosanmaya karar verdim... 4yillik evlilikten sonra isyan bayraklarini saldim.... kirli ve pasakliliga gelemiyorum ki ben cok titiz biriside degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?