Kaynanamı çatlatma oyunum:)

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
kızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım

kızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım
Belki ana oğul özel bir işleri/konuşmaları vardır...
Sizin ailede olmaz mı böyle durumlar?:KK14:

Siz ne zamana kadar kaçıracaksınız eşinizi ?
Eninde sonunda yakalayacak tek başınıza
Böyle yaparak iyi birşey yaptığınızı sanıyorsunuz ama buradan bakılınca çok çirkin.Üzgünüm.

Al birini vur ötekine..
Yani kaynananızla siz..
Ben boyle bi insan degildim afedersiniz ama salagin tekiydim oyun yapmayi kendisimden ogrendim ayrica onyargiyla yaklasmak kolay yenj evli biri olarak 2 kere olumun esiginden donseydiniz sevdiginiz insanla hicbi sorununuz yokken sizi de surekli ayirmaya calisan evde huzur bozmaya calisan esinizi eski sevgikilerini yaninizda anlatil onu daha cok severdi diye konusan bi insan beni bu halegetirdiyse inan suan yaptigim sey cocuk safliginda

H
Siz ne zamana kadar kaçıracaksınız eşinizi ?
Eninde sonunda yakalayacak tek başınıza
Böyle yaparak iyi birşey yaptığınızı sanıyorsunuz ama buradan bakılınca çok çirkin.Üzgünüm.
hangimizin yaptigi cirkin ? Siz esinizin tatil gununde size ayrilmis bi zamanda yataginizdan kaldirilip eften puften islerle ugrastirildinizmi hic esiniz gecenin bi yarisinda her zaman kaynananizin misafirlerini evine birakmak icin sizi yataginizdan kaldirip goturdu mu hic dedigim gibi cok basite aliyorsunuz

Konuşmak buluşmak isteyen her turlu konusuyo buluşuyor valla
Canim konusmasini engellemek ya da anne ogul arasina girmek degil niyetim esim yogun calisiyor ve bugunubirbirimize ayirmistik ki ne zaman biz zaman ayiralim desek hep bisey cikartiyor kadin . Ben inlarin konusmasini engellemekmicin yapmadim sonucta ben sana oz annem gibi davraniyorsam egersen de kalkipbana oyun oynamicaksin bi isin varsa soylemek zor mu kizim bu isim vardi ondam sordum ama dusmanca bi tavir icinde olmasi kotu. Ben ki kendisinin her isine kadar yapan insanim bi saygisizligim olmadi bugune kadar yaptigi onca seye ragmen hem de . Esimi eve birakmadigi gunler oldu

Belki ana oğul özel bir işleri/konuşmaları vardır...
Sizin ailede olmaz mı böyle durumlar?:KK14:
Bizim ailede olmaz cunku gelinler kiz gibi muamele gorur bizde. O yuzden farkli geliyor zaten konusma tarzi farklisunu dese yine anlarim kizim bi isimvar bana boyleoyun yapmasi can sıkiyoroyle dese evirip cevirmese niye bunu yapayim sunu derim annecim uyandirayim konusun

H

hangimizin yaptigi cirkin ? Siz esinizin tatil gununde size ayrilmis bi zamanda yataginizdan kaldirilip eften puften islerle ugrastirildinizmi hic esiniz gecenin bi yarisinda her zaman kaynananizin misafirlerini evine birakmak icin sizi yataginizdan kaldirip goturdu mu hic dedigim gibi cok basite aliyorsunuz

Tamam işte bunu konuşarak halledebilirsiniz eşinizi birşekilde bulacak yani
Demem o ki herkes bu konularda rahatsız olur aynı fikirdeyim
Ama yönteminiz hiç hoş değil
Eşiniz buna bir dur diyecek ,bu şekilde yıpranan taraf hep siz olursunuz ..

Back
X