- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
kızlar kaynanam bugünden beri arıyor esimi eşimin tel, bende şarja takılı. ilkinde ben açtım hemen eşimi sordu nerde diye bende uyuyo dedim bu arada ben dün hastanedeydim rahatsızdım kalkmış eşimle hastneye gelmiş meraklı sonrada diyoki oğlum senle işim var once rosebeauty i eve bırak bende dedim ne işin var ee bi işim var dedi uzatmadım bugün de aradıgında bana hiç demedi nasıl oldun sonra kaynanama dedim ki hayırdır eee bi kağıt gelmiş eve onu dicekktim bende dedim ki çarşıya çıkıcam ben gelir alırım hemen çevirdi ee kendi gelsin alsın ben de dedim ben gelir alırım kapattım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım
sonra gittim kağıdı almaya bana diyor ki hayırdır sen niye geldin almaya bende dedim çarşıda işim var geçerken alayım dedi ne işin var dedim bi iş işte dün bana yaptıgının aynısı:) dediki eee kendi gelip alırdı bende dedimki biz o uyanınca gezmeye gidicez gelemez suratı düştü kapıyı kapattı adım kadar emindim ki eşimi arayacak ki hemen aradı ama eşim uyudugu için aramaları yine ben gördüm kaynanam eşimi bensiz yakalamaya çalışıyor derdini anlayamadım