• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanami dövecem az kaldiii

Allah yardımcın olsun. Böyle şirret insanlarla baş etmek oldukça zordur, çok iyi biliyorum.
O kadını sen değil eşin ve kayınpederin susturmalı.
Baksana kadın çocuk gibi azarlıyormuş hiç utanmadan.
Kendi kızlarına böyle bir şey yapılsa yer yerinden oynar ama söz konusu gelin olunca her türlü kötülüğü yaparlar.
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın
kaynanamin kizi yok 3 tane oglu var zaten kizi olsa coktaan evden kaçardi kibirli kendini yükseklerde gören sonradan gören biri iste allah hakkindan gelsn diyorum her zaman

Ust katında da otursa gitmek zorunda mısın mesela evini niye temizliyorsun ki?
O kadar ezıyete .
üst katimda ama ayni evin icinde gibiyiz giris kapimiz ayni sadece sagli sollu oda kapisi gbi dublex yani ev terlikleriyle girip cikabiliyorz kendi ise gidiyor ya evini ben temizliycem zaten bulasiklari yigar yigar makinayida bosaltmaz ben cikar yaparim yapmassamda laf sokar inanin anlatilacak gibi degil

Kayınbaban boşasın bu kadını hepiniz kurtulun..
ayyy cok hossun da kayinpeder nasil biri oldugunu biliyor ama yinede kaynanamin dibinden ayrilmiyor yani herdedigini yapiyor ama kayinpedere sikayet ediyorum kaynanami oda yapcak bisey yok diyor yanii boyle kabulleneceksin demek istiyor

Eşine annen bizi burada istemiyor, inanmıyorsan babana sorabilirsin de. Sadece bu bile taşınmanız için sebep bence...

üst katimda ama ayni evin icinde gibiyiz giris kapimiz ayni sadece sagli sollu oda kapisi gbi dublex yani ev terlikleriyle girip cikabiliyorz kendi ise gidiyor ya evini ben temizliycem zaten bulasiklari yigar yigar makinayida bosaltmaz ben cikar yaparim yapmassamda laf sokar inanin anlatilacak gibi degil

Allah yardimcın olsun.
Eşine soyle anlat durumu.
Zorda olsa ordan çıkmaya bak.

Eşine annen bizi burada istemiyor, inanmıyorsan babana sorabilirsin de. Sadece bu bile taşınmanız için sebep bence...
zaten kaynanam kayinpedere söylettiriyor yani arada kayinpeder esime söylüyo ne zaman cikacaksiniz falan esimde biliyor istemediklerini ama maddi durum yok ondan cikamiyoruz yoksa esim bazen söylüyor elimde olsa bugün cikarim diye ahhh ahhh...

zaten kaynanam kayinpedere söylettiriyor yani arada kayinpeder esime söylüyo ne zaman cikacaksiniz falan esimde biliyor istemediklerini ama maddi durum yok ondan cikamiyoruz yoksa esim bazen söylüyor elimde olsa bugün cikarim diye ahhh ahhh...

Hımm şimdi anladım konuyu... O zaman yapılabilecek çok şey yok. Çocuklar biraz büyüyünce iş size düşüyor, çalışıp o evden çıkacaksınız. Nasıl bir anneymiş sizin kayınvalide yaa... Durum olmadığını bile bile gitsinler diyor :sinirli:

Ya istediği kadar laf soksun onun evin işini yapmayın.. bir söylenir ikide söylenir.. zaten sürekli seni azarlıyorsa kaybedecek neyim var? İstediği kadar konuşsun şirret..:sinirli:

Ya istediği kadar laf soksun onun evin işini yapmayın.. bir söylenir ikide söylenir.. zaten sürekli seni azarlıyorsa kaybedecek neyim var? İstediği kadar konuşsun şirret..:sinirli:
iste o tripler o surat seklini görseniz 2 defa yapmadim 2 defada insan su bulasikari yikardi dedi bana laf sokar gibi inan iyi biri olsa değeceğini bilsem degil bulasik ayaklarini yikarim ama maalesef işi gücü ortalığı karıştırmak

Kadın cikamicaginizi bile bile üstüne geliyor eğer çıkma durumumuz olsaydı gitmeyin dye uğraşırdı Allah yardım etsin bol dua et kayinpedere de çok şikayet etme karısını tutar elbet.seni tutuyo gibi görünür kv ye anlatir sen daha kötü olursun insanlara güvenme.isini uyduruk yap bırak söylensin dursun

Sende kabahat niye işini yapıyorsun, niye kendine laf soylettiriyorsun..KV bana yapacak alnını karislarim..
Diyemiyomusun, orda dur bakalım kv hanım ben iki yaşında çocuk değilim, senin kolen hic değilim bana sesini yukseltemezsin.. hiç muhattap olma niye yapmadın derse de hastayım rahatsızim kendi işimi yapamiyorum dersin

Sende kabahat niye işini yapıyorsun, niye kendine laf soylettiriyorsun..KV bana yapacak alnını karislarim..
Diyemiyomusun, orda dur bakalım kv hanım ben iki yaşında çocuk değilim, senin kolen hic değilim bana sesini yukseltemezsin.. hiç muhattap olma niye yapmadın derse de hastayım rahatsızim kendi işimi yapamiyorum dersin
çocuklardan yapamiyorum diyorum biz h8c cocuk büyütmedik mi diyor bizde çektik diyor evet suç benim bunun farkındayım en basidam tavrimi koysaydim bugun boyle olmayacakti belki ama ben hep iyi düsündüm iyi olalim kavga cikmasin dedm

İlkokula giden herkes noktalama işaretlerinden haberdardir keşke bir de kullansak da bu kadar insan okuyup anlayabilmek için göz felci geçirmese...

O evden ayrilmadiginiz sürece hizmetçi gibi kullanılıp hor görülmeye devam edeceksiniz. Eşinizi ikna edip biran önce kendi düzeninizi kurun. Yoksa burada daha çok konu açarsınız bu işin başka çözümü yok çünkü.

Back
X