Kaynanamı Sevmiyorum

poliyyy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
46
24
8
34
Merhaba kızlar gecenin bir yarısı yine ağlayan bir ben. Kaynanam olacak cadıya dayanamıyorum. Hiçbir insana böyle olumsuz konuştuğumu da hatırlamıyorum..

Benim kayınpeder geçen yıl içinde battı olabilir insanlık hali düşmez kalkmaz bir Allah. O adam herşey için çabalarken benim kaynanam hava atma derdin de, gün gün gezmeler, marka kıyafetler sürekli birşeyler alma derdin de.

Bizde kimseye yük olmamak için kendi düğünümüz ve hayatımız için birikim yapmaya çalışmaktayız,herşey den kısarak. İkimize de İstanbuldan harika bir iş teklifi geldi gitmek için gün sayarken kaynanam yine huzursuz ediyor. Sürekli para istiyor yok bi ayakkabı beğenmiş onu alacakmış, yok şal beğenmiş onu alacakmş. Karışmıyorum genel olarak bana sorduğunda verme annene diyemem. Kendime yakıştıramıyorum ama bizim paramız ortak ve benim hiç rızam yok.

Çünkü o beni çok ezdi. Eski konumda da biraz anlatmıştım milleti arayıp poliyy ile görüşmeyin bile dedi ki ben burda gurbetteyim. Yolda yarı çıplak dolaştığımı da söyledi, kibirli olduğumu da ben de bugün biraz büyük bir laf ettim. Annen benden yaptıkları için özür dileyene kadar seninle evlenmem o yaşadığı sürece dedim.

Erkek arkadaşım da Aşkım söz ben sana özür dileteceğim sen yeter ki takma böyle şeyleri şimdilik dedi. Ama nasıl takmayım siz söyleyin ne lafı bitiyor ne dedikodusu ben çok mutsuzum..

Kusura bakmayın yazım yanlışları ve ruh halimin bozuk olmasıyla yarım yamalak anlatmaya çalıştım.

Gelin ata binmis ya nasip demis.siz daha evlenmeden neden hesaplariniz ortak.yarin ne olacagi belli mi?
Yani haklısın bir yandan ama ailerin maddi desteği olmayan bir evlilik istediğimiz için birikim yapmak adına ortak hesap açtık. Zaten yan yana da çok geldiğimiz için yeme içme de bir gibi.

Yani haklısın bir yandan ama ailerin maddi desteği olmayan bir evlilik istediğimiz için birikim yapmak adına ortak hesap açtık. Zaten yan yana da çok geldiğimiz için yeme içme de bir gibi.
Birikim yapmak istemeniz cok guzel ama yari yolda birakilmakta var.neler duyuyoruz okuyoruz.ben olsam ayiririm hesabi

Benim nisanlimin annesi bundan 6 sene once nisan kimin bizim için biriktirdigi paraya el koydu nişanlı dedi bakma ağız alışkanlığı nisan yapmadık ben o kadar kırgınım ki hala kabul etmedim bunca zaman 1 sene önce ameliyat oldum ben hamile kalmam yasak seneye yine ameliyat olacağım 2 sene de ordan e aRtık evlenmem için sebebim de yok o da evlenmesin ben de anlayacagin beterin beteri var ağlama hem sana hak veren birisi var yanında boşver

Benim nisanlimin annesi bundan 6 sene once nisan kimin bizim için biriktirdigi paraya el koydu nişanlı dedi bakma ağız alışkanlığı nisan yapmadık ben o kadar kırgınım ki hala kabul etmedim bunca zaman 1 sene önce ameliyat oldum ben hamile kalmam yasak seneye yine ameliyat olacağım 2 sene de ordan e aRtık evlenmem için sebebim de yok o da evlenmesin ben de anlayacagin beterin beteri var ağlama hem sana hak veren birisi var yanında boşver
Canım benim çok geçmiş olsun sağlığına umarım en kısa zamanda kavuşursun.

Merhaba kızlar gecenin bir yarısı yine ağlayan bir ben. Kaynanam olacak cadıya dayanamıyorum. Hiçbir insana böyle olumsuz konuştuğumu da hatırlamıyorum..

Benim kayınpeder geçen yıl içinde battı olabilir insanlık hali düşmez kalkmaz bir Allah. O adam herşey için çabalarken benim kaynanam hava atma derdin de, gün gün gezmeler, marka kıyafetler sürekli birşeyler alma derdin de.

Bizde kimseye yük olmamak için kendi düğünümüz ve hayatımız için birikim yapmaya çalışmaktayız,herşey den kısarak. İkimize de İstanbuldan harika bir iş teklifi geldi gitmek için gün sayarken kaynanam yine huzursuz ediyor. Sürekli para istiyor yok bi ayakkabı beğenmiş onu alacakmış, yok şal beğenmiş onu alacakmş. Karışmıyorum genel olarak bana sorduğunda verme annene diyemem. Kendime yakıştıramıyorum ama bizim paramız ortak ve benim hiç rızam yok.

Çünkü o beni çok ezdi. Eski konumda da biraz anlatmıştım milleti arayıp poliyy ile görüşmeyin bile dedi ki ben burda gurbetteyim. Yolda yarı çıplak dolaştığımı da söyledi, kibirli olduğumu da ben de bugün biraz büyük bir laf ettim. Annen benden yaptıkları için özür dileyene kadar seninle evlenmem o yaşadığı sürece dedim.

Erkek arkadaşım da Aşkım söz ben sana özür dileteceğim sen yeter ki takma böyle şeyleri şimdilik dedi. Ama nasıl takmayım siz söyleyin ne lafı bitiyor ne dedikodusu ben çok mutsuzum..

Kusura bakmayın yazım yanlışları ve ruh halimin bozuk olmasıyla yarım yamalak anlatmaya çalıştım.
Ohooo... Öyle bir anlatmışsınız ki evlisiniz sandım. Annesine ister para verir ister vermez. Daha sevgilisiniz bismillah bir durun. Keselerinizin ortak olması en büyük hatanız. İlerisi için herkes parasını kendi biriktirsin. Yoksa böyle abuk subuk durumlar çıkar ortaya.

Günaydın herkese,
P poliyyy annesinin ihtiyaçlarına cevap vermesi bana normal geldi,
Yada empati yaptım diyelim benimde 13 yaşında bir oğlum var.
Ama Kayınvalideye bu kadar büyük nefretle oğlu ile evlenmeniz enteresan,
Unutmayın ki Sadece kişiler değil, Aileler de evleniyor.... :KK200:

eşim olacak kişi v annesi evlenmeden önce plan yapıp hesaplayıp ayrılırken hak iddia etmiyim diye oturduğumuz evi başkasının üzerine yaptılar. yani demem o ki neler neler oluyor.

aynı yastığa baş koyduğun eşin bile sana tuzak kuruyor . kaldı ki daha evlenmeden ne ortak hesabı çok yanlış yapmışsınız. bir an önce ayırın hesapları, herkes kendi hesabında birikim yapsın.

annesini de bu kadar takmayın daha evlenmeden. boşverin muhatap olmayın . içlerine girmeyin bu kadar (tecrübe konuşuyor :) )

Evlenmeden ortak hesap açılmasını doğru bulmuyorum .

Ayrıca daha evlenmeden annesine bu kadar takıksanız hiç evlenmeyin derim. Çünkü ömür boyu bu kadar size batan bir kadınla görüşmek zorunda kalacaksınız. Sevgiliniz size şimdi he he diyorken, evlenince dırdır etme demeye başlayacak. Malum eldeki kuş, daldaki kuş konusu.

Evli degilken annesine verdigin paraya karisamazsin.. cok klise olacak ama yarin senden ayrilabilir ama annesi baki kalacak.. ayrica annesinden bu kadar nefret ederken evlenmek nasil buyuk bir risk inanilir gibi degil.. simdi size bir suru vaad verip belki gelecekte annesiyle gorusmeyecegini bile soyleyecektir ama gel gelelim evleninde is 180 derece degisecek.. kk da boyle baslayip hazin biten zibilyon konu var.. ya bazi seyleri gormemezlikten geleceksiniz ya da welcome to hell..

evli olmadığın birinin annesi nasıl kaynanan oluyor merak ettim.evcilik oynamaya ne meraklı kızlarımız var tarih ileriye giderken akıllar tersine koşuyor.

Evlilikte bile eşlerin birbirinden mal kaçırdığı , para sakladığını duyuyoruz. Neden ortak hesap yapıyorsunuz tamam para biriktirin ama ayrı hesaplar da kendinize ait hesaplarda. Kesin evleneceginizin garantisi var mı? Kaldı ki evli değilsiniz neden erkek arkadaşınızın Annesi kaynanana olsun ki ? Bu arada kadından bu kadar nefret ederken nasıl evlilik düşünüyorsunuz ? Bu da bir klişe ama sevmiyor olabilirsiniz ama bence saygi başka bişey en azından saygı duyun.

Evlenmeden önce ailesine yaptığı harcamaya karisamazsiniz. Ayrı ayrı hesaplarda da birikim yapabilirsiniz.

Nasil hesap ortak ya evlenmeden neden boyle bisey yapiyorsunuz hem kira yok ev masrafi yok ne ortakligi bu

Enteresan daha evlenmeden onun ailesine bakar olmuşsun.Kendin birikim yapamıyor musun ?

ayrı ayrı hesaplarda birikmiyor mu o paralar? hata etmişsiniz.

Back
X