Kayınvalidenizin yaptığından çok kayınbiraderinizle aranızda geçen konuşmaya takıldım. Daha 3 aylık evlisiniz ve bu şekilde bir diyalog kurabiliyorsunuz. İlişki iyice laçkalaşmış çok yazık. Bence öncelikle eşinizin ailesiyle aranızdaki saygıyı onarmanız gerek.
Bence çok gereksiz bir diyalog olmuş.
Kaynının tarzını,üslubunu bilen biri olarak hiç ikili diyaloğa girmemeliydin.
Üstüne ''kocam mısın''demen,malesef bu zihniyette insanlar tarafından farklı algılanabilir.
Zaten o da gereksiz bir çıkış olmuş.
O an yapman gereken şey,yan odaya geçmek değil de,
direkt o evden çıkıp kendi evine gitmek olmalıydı.
Evliliğin de başka bir sorun yoksa,bu insanlarla görüşmelerini sınırlandırarak huzurunu koruyabilirsin.
Arama,gitme,gerekirse görüşme.
Madem anlaşamıyorsunuz,böyle seviyesiz diyaloglara maruz kalıyorsun en güzeli uzak dur.
eşim in gece çalıştığı bi günde kaynanama gittik yemek hazırladık falan derken bi komşusu geldi eşimde bana akşam kardeşim işden gelince seni bırakır dedi çünkü takıldığı arkadaşları bzim evin oralarda bende tmm dedim bu komşu gelince ben samimi değilim kadınla biraz boşboğaz hareketleride bana tuhaf geliyor gece yarısı elalemin evlerinde gezer kaynanam kaynıma bırakırsın dedi benden için bırakamam dedi ozman biz komşuyla bırakırız dedi otorup bana sorma yok oğluda belki oturmak istemiodur sizle dedi bende yok öle değilde benim de planlarım vardı dedim bana kaynım döndü bazen planlar istediğin gibi olmaz buraya zorlamı geldin dedi bana dönüp kendi 2 yaşküçük benden yenge bile demez ama benden saygı bekler bende sofradan kalkıp içeri gitim içeri geldi dedimki sen beni elalemin yaınında ezemezssin bağırmaya başladı kes lan die bana üstüme yürüo annesi tutuoko lundan falan ben çok sinirlendim nasıl bana böle davranır die kocammsın dedim kes lan benim dedğim olcak dedi bana sonra evden çıktı kaynanam eşime benden için kardeşine kocammısın dedi demiş bizi apartmana rezil etti diye eşime boşanın istemi,orum onu die hergün telefon ediyor daha 3 aylık evliyiz ne yapıcağımı bilmiorum ailem den 6 saat uzak bi yerde oturuyorum aileme sölesemmi yoksa napsam bana bi akıl verin ne olur
tatlım çok şaşırdım. nasıl insanlar var dengesizler eşin ne diyor peki bu konuda
gidip kardeşimi dövüyüm dior aradığındada sana ne olmuş böle ne boşanması dior çok fazla istediğim tepki verilmedi açıkçası aileme haber vericem
onca yaşa gelmiş kadınlar gelin aldıklarında çocuk gibi oluyorlar kıskanma tavırları hemen. gerçi kişilik meselesi biraz da.. ama büyük olduklarını unutmayıp biraz da olgun davranabilseler ahh...
(ben de kaynanamdan muzdaribim ama ben ondan büyüklük bekleyemiyorum ne yazık ki gülay hanımm seni normal insan kategorisine bile koyamıyorum duy)
Eşinin de ailesi netice de,olaya senin gibi bakması imkansız.
kaynanamın akli dengesi yerinde değil demişsin,
bunu sana düşündürten eşini her gün arayıp ''boşan ''demesi mi?
Sadece bu başlı başına bir neden değildir ve akıl hastası olduğunu göstermez.
Anlattıklarına bakılırsa,cahil ve acımasız diyebiliriz.
Yaşın küçük gibi geldi,bu sorunlarla mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinde bulamıyorsan tabi ki ailene anlat.
Ama'' ben ben bu insanlarla baş edebilirim,beni yıldıramazlar,eşimi etkileyemezler,evliliğimin bitme nedeni olamazlar''diyorsan;
hiç ailene anlatıp olayları dallandırıp budaklandırma.
Çünkü yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş,sen unutursun,eşin unutur ama ailen unutmaz.
Sular durulup,her şey düzeldiğinde ailenin gözünde eşin''karısını koruyamayan adam''olur.
Araya soğukluk girer bu defa da ailenle eşin arasında kalırsın.
Ama yaşadıklarını en iyi bilen ve doğru kararı verecek olan sensin.
nasılbi konuşma geçmesi gerekirdi bana yenge demeyen bir insanla bana hakimiyet kurmaya çalışarak üzerime yürüyerek benim dediğim olcak die bağırınca kocammsın sen ne karışıosun dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?