- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Eşinin de ailesi netice de,olaya senin gibi bakması imkansız.
kaynanamın akli dengesi yerinde değil demişsin,
bunu sana düşündürten eşini her gün arayıp ''boşan ''demesi mi?
Sadece bu başlı başına bir neden değildir ve akıl hastası olduğunu göstermez.
Anlattıklarına bakılırsa,cahil ve acımasız diyebiliriz.
arkadaşın konusunu da gasbettim ama bişey sorabilir miyim.. hani bu yaptıkları akli dengesinin yerinde olmadığı anlamına gelmez demişsiniz ya..
peki bir kayınvalide hayata küsmüşse,
eşiyle sürekli didişiyorsa
mütemadiyen apartmanın kapıcısıyla kavga ediyorsa
alt üst yan bilimum komşularla takışıyor ya da küsse
7 kardeşinin dönem dönem 2-3 tanesiyle küs kalabiliyorsa
gittiği düğünde yan masayla niye benim masama tabağınızı koydunuz diye didişebiliyorsa
tam bi para delisiyse
eşinin okuluna gidip öğretmen arkadaşlarına senin şu kadınla ilişkin var senin bu adamla ilişkin var diyebiliyosa
evde kaymakam misafirken yan odadan eşine bağırıp çağırabiliyorsa
oğluna face den eşine erkek arkadaşları yorum yapıyor sana neden kızlar yorum yapmıyor diye mesaj atıyorsa..
"tam 5 dk geç kaldınız bu nasıl olurr" diye kızını getiren servis şöforune fırça çekiyorsa
birinin cebine ulaşamadığında o kişi eve gelip cebinin şarjının bittiğini görüyorsa açtığında 32 cevapsız arama yazıyor üstüne bir o kadar da kapalıyken arananlar geliyorsa
ve bu kişinin dostu demiyorum hiç arkadaşı yoksa
face açtığında çoğunluğu akrabalarından oluşan arkadaş sayısı 1 ay içinde yarıya düşüyorsa(yani millet hemen onu arkadaşlıktan çıkarıyorsa)
yurtdışına fakir afrikalılara yardıma giden eşine orda somalili dostun var onun yanına gidiyorsun değil mi diyorsa
çocuları beni arkadaşlarla gezerken arayıp durma sakın yoksa telefonu kapatırım diye tehdit ettirecek seviyeye kadar sıkıyorsa
gelinini şikayet etmek için gelinin okuldaki öğretmen arkadaşlarını arıyorsa
....sa
....sa
....sa
buna nasıl bi kişilik dersiniz? gerçekten bu insana diğer insanlar nasıl bir kişilik gözüyle bakıyor merak ettim de:26:
arkadaşın konusunu da gasbettim ama bişey sorabilir miyim.. hani bu yaptıkları akli dengesinin yerinde olmadığı anlamına gelmez demişsiniz ya..
gittiği düğünde yan masayla niye benim masama tabağınızı koydunuz diye didişebiliyorsa
tam bi para delisiyse
eşinin okuluna gidip öğretmen arkadaşlarına senin şu kadınla ilişkin var senin bu adamla ilişkin var diyebiliyosa
oğluna face den eşine erkek arkadaşları yorum yapıyor sana neden kızlar yorum yapmıyor diye mesaj atıyorsa..
"tam 5 dk geç kaldınız bu nasıl olurr" diye kızını getiren servis şöforune fırça çekiyorsa
birinin cebine ulaşamadığında o kişi eve gelip cebinin şarjının bittiğini görüyorsa açtığında 32 cevapsız arama yazıyor üstüne bir o kadar da kapalıyken arananlar geliyorsa
face açtığında çoğunluğu akrabalarından oluşan arkadaş sayısı 1 ay içinde yarıya düşüyorsa(yani millet hemen onu arkadaşlıktan çıkarıyorsa)
yurtdışına fakir afrikalılara yardıma giden eşine orda somalili dostun var onun yanına gidiyorsun değil mi diyorsa
çocuları beni arkadaşlarla gezerken arayıp durma sakın yoksa telefonu kapatırım diye tehdit ettirecek seviyeye kadar sıkıyorsa
....sa
....sa
....sa
buna nasıl bi kişilik dersiniz? gerçekten bu insana diğer insanlar nasıl bir kişilik gözüyle bakıyor merak ettim de:26:
Of of of...
Fena...
Eğer bu bahsi geçen kişi kayınvalideniz ise cidden fena.
Çoklu kişilik bozukluğu,manik depresif,paronayak vsartık nasıl bir teşhis konulur bilemedim:)
Evin de kaymakam misafiri varken yaptığı çıkış,görgü eksikliğini,
Somaliye yardıma giden eşine yakıştırdığı yafta , vicdan eksikliğini,
çocuklarını bu derece bunaltarak,hayatlarını yaşanmaz kılan ısrarcılığı,takıntılı ruh halini,
gelinini,oğlunu mesai arkadaşlarına kötüleyerek rencide edişi ise ne denli tehlikeli oluşunu gösterir.
Belli ki bir yakınınız hatta anladığım kadarıyla kayınvalide namzetiniz.
Allah kolaylık versin ne diyim.Çok zor böyle takıntılı insanlarla yaşamak.
Bir de işin kötü tarafı,her konuya aynı yorumu yapıyorum görüşmeyin,sizi mutsuz eden insanlardan uzak durun diyorum ama;
bu kişiler siz ne kadar uzak dursanız da hayatınıza bir biçimde dahil olurlar.
Kaldı ki atsan atılmaz satsan satılmaz durumu var.
Hal böyle olunca idare idare...
Her zaman idare edilmesi gereken insanlar ve idare eden taraflar vardır hayatta.
Mümkün mertebe uzak durup huzurunuzu korumaya çalışacaksınız.
Dedikoduları için ise,kişi kendini her yerde belli eder zaten,bırakın öğretmen olabilecek kapasiteye sahip kişiler de (mesai arkadaşlarınız)
nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlasın ve söylediklerine kulak asmasın.
tam bi para delisiyse
....sa
....sa
....sa
sadece kaynananız değil kaynınızda dengesiz eşiniz ağızlarının payını veremiyormu buarada ben 8 aylık ewliyim ve her gece yanlız kalıyorum alıştım artık bu durumu sewiyorum bile diyebilirim sessizlik kafa dinleme falan...size tavsiyem tek kalmaya alıştırın kendinizi ilk zamanlar zor olsada alışıyor insan aranıza mesefa koyun muhattap olmayın böle insanlarla...
kayinvaliden degilde kaynin biraz dengesiz gibi geldi--bence esinin kaynina biraz ayar cekmesi lazim.burada is onda bitiyor..Esinizin kardesine o benim esim sen ona laf söyleyemezsin,üzerine yürüyemezsin demesi gerekiyor..ayni sekilde bende senin esine böyle yapamam demesi gerekiyor..Bu saygilar karsilikli olmalidir.insaniz hepimiz hata yapiyoruz..hatalarimizdan ders almamiz gerekiyor...Bir insan önce kendini elestirmelidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?