- 28 Şubat 2011
- 14.175
- 17.453
- 498
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Dün eşim annesini aramadı.Arasaydı,kutlasaydı,eşimin telefonundan kutlayacaktım. Eşim kutlamadı, bende kutlamadım.Kv sosyal medyadan, anneler günü için paylaşım yapmış.Kutladınız mı? Merak ettim
Bende önem vermiyorum. Ama kaynanam beklenti içine girecek eminim.Biz 14 şubatı bile kutlamayız.
Bende bu tip günleri kutlamam. Babalar günüde aynı şekilde. Kaynımın da arayıp kutladıgını sanmıyorum. Eşimde kutlamadı. Ama kv beklenti içindedir eminimAman icinden gelmediyse kutlama zorundamisin ?
Ben boyle gunleri sevmedigim icin kutlamadim
anneminkinide kvdeninkinide ama kutlasam bile Kvdeyi gene kutlamazdim
Kendi ogulları arayıp kutlamazken, benim aramam şart mı peki?14 şubatla anneler günü bir mi aşşah aşkına ,
kv yi günahım kadar sevmem ama aramasam ben kendi kendimden utanırım ,
kendi oğulları aramıyorsa ozaman başka tabii,Kendi ogulları arayıp kutlamazken, benim aramam şart mı peki?
Yok bişey demiyor eşim.Kendi arasaydı telefonu uzatıp, kutla istersen derdikendi oğulları aramıyorsa ozaman başka tabii,
peki eşin ben aramasamda sen ara diyor mu ,
Bizimkiler kandilde falanda kutlama bekliyor.Kandilini mübareklemek gerekiyormuş. Ben aramıyorum tabiBayram dışında başka hiçbir şey için arayıp kutlama dilemem.
En başından beri böyleyımdır
Ilk once cocuklarindan beklesin o zamanBende bu tip günleri kutlamam. Babalar günüde aynı şekilde. Kaynımın da arayıp kutladıgını sanmıyorum. Eşimde kutlamadı. Ama kv beklenti içindedir eminim
İster bekler ister beklemez kendi bileceği iş.Bizimkiler kandilde falanda kutlama bekliyor.Kandilini mübareklemek gerekiyormuş. Ben aramıyorum tabi
Ben anne degilim de nedense kendi çocukları degil, benden bekliyor.Ilk once cocuklarindan beklesin o zaman
Tabiki kvdeler hep beklenti icinde ama kutlamadim diye icinizi kemirmesin bu durum
Sonucta esinizde Ilk annesinin sonra sizde anneyseniz eger sizinkinin kutlayabilirdi
En güzeli bence. Yoksa ne kandil biter ne başka gün. Her ay bişey var zatenİster bekler ister beklemez kendi bileceği iş.
Benim yapım bu sekilde
Ilk once cocuklarindan beklesin o zaman
Tabiki kvdeler hep beklenti icinde ama kutlamadim diye icinizi kemirmesin bu durum
Sonucta esinizde Ilk annesinin sonra sizde anneyseniz eger sizinkinin kutlayabilirdi
Nedense herşey gelinlerden beklenıyor.Bende bunu anlamıyorum.kendi çocuklarını eğitememiş milletin kızını eğitmeye çalışıyor ,
eşin nasıl davranıyorsa sende öyle davran , eşimin yapmadıgı birşeyi hemen onun üstüne atıyorum ,
o yapmadı boşver dedi , gerek yok dedi diyorum
Yorum yapmak için yorum yapanlarda bugünHayat ne garip, evlenirken her şeyini onlara yaptırırken melek olan kayinvalideye sonra da bir anneler günü kutlamayı dert edineceksin. Aylarca foruma girmiyorum yine konular aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?