• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın annemi aramaması

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar kaynanam birgün olsun 4 yıldır evliyim annemi arayıp halini hatrını sormaz annem başka ilde oturuyor ama annem arar kaynanamı baktı ki kaynanam hiç aramıyor onu geçen ya kaynanan birgün de beni arayıp dünür napıyon demiyor hep ben arıyorum diyor bu duruma bende çok üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok kaynanam eşimle konuştuğunda eşine verde birde onunla konuşayım demez sadece slm gönderir. ben hep derim ver annenle konuşayım diye ne annemim ne de benim ona karşı bir kötü davranışta bulunmadık ama kaynanam neden birgün olsunda gelinimle konuşayım yada dünürüm hep beni arıyor birgünde ben onu arayayım demez ....çok mu şey istiyoruz

çok şey istemiyorsunuz ama ilgisiz demek ki.annenizde 4 yıldır aranmadığı halde aramakla hata etmiş bence,2-3 kez ararsın ama karşı tafta bir hareket yoksa bırakırsın.bizimkilerde çok konuşmazlar düğün,cenaze,hastalık gibi şeylerde araşırlar ve ben böyle olmasını tercih ederim.

canım bence hiç kafana takma eşinle siz iki aile arasında köprüsünüz. benim k. validemde aramaz annemi. biz annemin yanındayken onunla telde konuşuyorsak ancak öyle ister annemi telefona ve hal hatır sorarlar birbirleirne. ikiside birbirini sever oysaki. bende üzülüyodum arasınlar birbirlerini diye ama çevrede hep tanık oluyorum bütün dünürler böyleler o yüzden gayet normal bi durum.

Size karşı özellikle bir tavrı mı var, yoksa genel yapısı mı bu, bu önemli bence.
Mesela benim kayınvalidem telefonla konuşmayı çok sever, genelde de annemi de kayınvalidem arar.
Bunun hiç lafı olmamıştır şimdiye kadar ama belki kayınvalidemde içinden geçiriyordur bilemiyorum,
ama annem beni bile 2 güne bir arar çoğu kez. Pek telefonda konuşmayı sevmez, yapısıyla alakalı yani,
yoksa kayınvalideme karşı bir tavrı yoktur. Yanyana geldiklerinde gayet iyidir muhabbetleri.
Yapısal birşeyse pek zorlamanın ve kırılmanın anlamı yok bence.
Ama size ve annenize tavır yapılıyorsa kendinizce haklı olabilirsiniz.

Siz İyi Olun da Varsın Aramasın..
Bence Önemli Olan Bu..

Beni Yerden Yere Vursa,
Her Gün İt Dalaşına Girsek,
Üstüne Annemi Arayıp Hal Hatır Sorsa Ne Olur ?

Siz de Düşünmeyin..
Ama Yeter ki İyi Olun..

Mutluluklar..

Birakin aramasin, aradaki saygi, seviye, mesafe korunsunda, birakin telefon etmeyiversin.
Hergün arasa, sürekli konusmak istese, yada sizden hergün telefon beklese daha mi iyi olurdu?
Burda cok konu gördüm " kayinvalidemin telefonlarindan biktim yada Kayinvalidem hergün aramamizi istiyor" diye dertlenenlerin konularini:)

benim annem arar kayınvalidemi genel olarak kandilde bayramda vs. kayınvalidem pek aramaz. bir araya gelince muhabbetleri iyidir mühim olanda budur.

kimi insan çok ince düşünemiyor malesef. özeşlikle alınmış bir tavır değilse takılmayın hiç boşuna.

Boşver aramasın diyeceğim ama insan ister istemez hele ki ortada sorun yokken arayıp sormamasına üzülüyor.
Acaba ona göre kafasında kurduğu birşeyler mi var. Çok üzülüyorsan sor bi. Anne 4 senedir annemi neden bir kere olsun aramadın. bir yanlışımızı mı gördün de. Aklında soru işareti kalacağına sor bana göre. Ama takmamaya çalış.

Back
X