• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın bana dedikleri

kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
Kadın haklı vanessaa 😂

kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.

Bibibella Bibibella @Selizay allahınız varsa alıntı yapmazsınız :KK70:
Peki kayınvalideciğinin bundan haberi var mı :70:

Senin kaynanan yok vanessa, senin kv yok...

kız sonunda evlendin sandıydımmm:KK53:
bu kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı :D

Bi konu başlığını okudum bi konu sahibini.bu kız ne zaman kv edindi diye konuya daldım.yine hiç şaşırtmadı.😅aile konusunda hak nerede şimdi.

ne okudum yaaa, evlenmeden kimse kayınvalide olmaz.

kayınvaelide bunu nerden biliyor, amam haklı önce okul ve iş
koca sona

Bu bana neyi hatirlatti biliyormusun? Kaynim bir kizla tanisti. Daha tanisma asamasinda evden arayip kayinvalideme "anneciiiim" diye hitap etmisti. Öncelikle bu kadin kayinvalideniz degil. Sevgiliniz de affedersiniz salak mi ki annesine özelinizi döküyor. Affedersiniz ona ne? Hata üstüne hata.

Back
X